Eπιλογη μποξερ για χρήση φυλακα ....

gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
γεια σας και απο μενα θα ηθελα να ρωτησω κατι εχω σπιτι σε χωριο ημε οικογενειαρχης με δυο μικρα κορητσακια και θα ηθελα να αγωρασω ενα μποξερ για συντροφια για την οικογενεια μου αλλα κυριως για φυλακα αλλα θα ηθελα ενα σκυλο που να ειναι ευγενικος με την οικογενεια να μην γαυγιζει παρα πολλη αλλα στους ξενους να με ηδοποιη αλλα σε περιπτωση καοιας κλοπης να φυλαξη το μερος του δηλαδη το σπιτι .ημε αναμεσα στα ντοπερμαν και στα μποξερ θα ηθελα οσοι εχεται τετοια σκυλια να μου πειτε ποιο απο τα δυο να διαλεξω ευχαριστω :confused:

gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
ναι θα μπει και συναγιαρμος στο σπιτι αλλα δηχως σκυλο δεν μπορω ρε φυλε ειχα ενα μαλαμουτ και μου ψωφησε απο λυσμανιαση αλλα στο χωριο πολλες κλεψιες και ετσι αποφασησα να παρω σκυλο φυλακα απλα ρωταω κανει το μποξερ για αυτα που θελω ?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αρκετά δύσκολο να πάρεις ένα σκυλί, να το βάλεις στην αυλή και να περιμένεις να σε προστατεύσει όταν χρειαστεί. Οι λόγοι είναι αρκετοί και όχι ενα-δύο.

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Μαρεσει που ο ανθρωπος ρωταει κατι σιγκεκριμενο και οι απαντησεις ειναι συναγερμος και ελληνικος ποιμενικος.....

Και εγω φιλε Πανιωναρα.....

8 Σεπτεμβρίου 2012
19
0
Μαρεσει που ο ανθρωπος ρωταει κατι σιγκεκριμενο και οι απαντησεις ειναι συναγερμος και ελληνικος ποιμενικος.....

Και εγω φιλε Πανιωναρα.....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σωστα αλλα αλλα....
οκ μετα πληρη απαντηση εγω θα επερνα ντοπ.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν βλέπω να ρωτά κάτι συγκεκριμένο. Ενα σκυλί φιλικό με την οικογένεια, που να μη γαυγίζει σε ξένους, να προστατεύει την οικία... οτιδήποτε σκυλί πάρει πιθανόν να του κάνει. Οπότε προς το παρών λέω ούτε Doberman, ούτε Boxer.

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Εγω θα επερνα Boxer μονο και μονο για την ενφανιση....Κατα τα αλλα ο σκυλος φυλακας θελει εκπαιδεση χρονο αρκετο και αλλα πολλα....που καλο ειναι να δεις καποια θεματα στο φορουμ..ειναι παρα πολυ κατατοπιστικα...

8 Σεπτεμβρίου 2012
19
0
Εγω θα επερνα Boxer μονο και μονο για την ενφανιση....Κατα τα αλλα ο σκυλος φυλακας θελει εκπαιδεση χρονο αρκετο και αλλα πολλα....που καλο ειναι να δεις καποια θεματα στο φορουμ..ειναι παρα πολυ κατατοπιστικα...
θα διαφωνεισω φιλε μου

gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
λοιπον διευκρινησης θελω ενα σκυλο που να μην γαυγιζει συνεχεια αλλα να γαυγιζει μονο οταν πρεπει μετα θελω να ασχιληθω με τον σκυλο αρκετα γουσταρω τα μποξερ και αυτα που διαβαζω μου δηνουν την εντυπωση οτι μπορει να παρεις μποξερ και να βγει φυλακας αλλα και μπορει και να μην βγει φυλακασ αυτα καταλαβενω εγω

8 Σεπτεμβρίου 2012
19
0
λοιπον διευκρινησης θελω ενα σκυλο που να μην γαυγιζει συνεχεια αλλα να γαυγιζει μονο οταν πρεπει μετα θελω να ασχιληθω με τον σκυλο αρκετα γουσταρω τα μποξερ και αυτα που διαβαζω μου δηνουν την εντυπωση οτι μπορει να παρεις μποξερ και να βγει φυλακας αλλα και μπορει και να μην βγει φυλακασ αυτα καταλαβενω εγω
βασικα ολα τα σκυλια η θα σου βγουν φυλακες η οχι,εξαρτατε απο πολλα πραγματα.....
να παρεις ενα σκυλο μονο επειδη σου αρεσει για εμενα ειναι λαθος θα πρεπει να δεις καλα τα χαρακτηριστικα της φυλης.....μπορει να παρεις ενα σκυλο με καλο ενστικτο φυλαξης και να σου γινει ο ποιο μαλακος σκυλακος,τα παιδια και τα σκυλια οπως τα μαθεις ειναι...δες λιγο καλυτερα τις φυλες θα σου ελεγα εγω απο τα λιγα που ξερω...εγω πχ εχω αρρωστα με τα ντοπερμαν αλλα εχω μαλινουα και δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο..

gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
αι γεια σου αυτο ρωταω ποιο σκυλι απο τα 2 ντοπ η μποξερ εχει ποιο εντονο το ενστικτο της φυλαξης το μαλινουα το διαβασα και εγω αλλα δεν γαυγιζει πολλη ?

8 Σεπτεμβρίου 2012
19
0
αι γεια σου αυτο ρωταω ποιο σκυλι απο τα 2 ντοπ η μποξερ εχει ποιο εντονο το ενστικτο της φυλαξης το μαλινουα το διαβασα και εγω αλλα δεν γαυγιζει πολλη ?
σου ειπα και πριν απο τα δυο αυτα θα διαλεγα το ντοπερμαν...
προσωπικα το δικο μου τωρα ειναι κουταβι ακομα αλλα το προηγουμενο το ακουγα σπανια να γαυγιζει ειναι αυτο που λεω εγω πρωτα δαγκωνει και μετα γαυγιζει.....ενα μαλινουα δεν κανει ομως για να ειναι μονιμα σε μια αυλη,οπως και τα αλλα 2 αλλα περισσοτερο το μαλι.

gkavala

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2012
26
0
kavala
λοιπον μου αρεσουν τα μποξερ αλλα και τα ντοπ ποια απο τα δυο νομιζετε οτι θα φυλαξη καλυτερα τον χωρο του?

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
λοιπον μου αρεσουν τα μποξερ αλλα και τα ντοπ ποια απο τα δυο νομιζετε οτι θα φυλαξη καλυτερα τον χωρο του?
Πως την προσδιορίζεις εσύ τη φύλαξη??

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ΝΟ ΚΟΜΠΡΕΝΤΟ...

το μποξερ το θες για την αυλη?...που πασο με αυτο, αλλα απο οσο ξερω μονο στην αυλη δεν ζει το μποξερ..
Σχετικα με τα ενστικτα φυλαξης.. οι αποψεις διιστανται..
Εχω μποξερ.. αλλα δεν μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα.. η δικη μου ειναι η μικροτερη της αγελης μου.. ακομα κουταβα.. μια περιεργεια την βγαζει.. φυλαξη δεν εχει βγαλει.. (ε?..:rolleyes:...μπααα..)

Σιγορα θα σου απαντησουν ειδικοι της φυλης.. αλλα σιγουρα για αυλη δεν κανει.

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Καλωσηλθες στο φορουμ!
Επειδη στο παρελθον εχω ζησει με ντομπερμαν (μη εκπαιδευμενο) να σου πω πως ειχε εντονο το ενστικτο της προστασιας και οχι δεν γαυγιζε πολυ.
Γρυλιζε και αμεσως μετα επιθεση.
Απλα αν καποιος θελει να μπει στον χωρο του ειναι ευκολο με μια φολα!
Οποτε ΟΧΙ στην αυλη γιατι θα το κλαψεις ή απο φολα ή απο λεισμανιαση οπως το προηγουμενο.
Στα χωρια μαλιστα το συνηθιζουν πιο πολυ να πετανε φολες.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχει ξανακαλωσέρθει στο φόρουμ. Τον θυμάμαι που είχε το μάλαμουτ δεμένο με αλυσίδα στην αυλή και κάτι φωτογραφίες μέσα σε ακαθαρσίες.

Το μάλαμουτ δεν πρέπει να ήταν πάνω από ενός έτους και το έχασε. ΔΕΝ θα συνιστούσα σκύλο ξανά στο συγκεκριμένο άτομο.΄