Lindaki o kos σου είπε ότι έχεις βάλει την χειρότερη γιατί σε αυτήν δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα .Γνωμη σου! Αμα θες βαλε εσυ καλυτερη!Ειναι λογος αυτος για να μιλας;;;;
.....Συνεχίζεις να έχεις έναν φασισμό στο ύφος σου....
Lindaki o kos σου είπε ότι έχεις βάλει την χειρότερη γιατί σε αυτήν δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα .Γνωμη σου! Αμα θες βαλε εσυ καλυτερη!Ειναι λογος αυτος για να μιλας;;;;
Και προσεχε πολυ τις κουβεντες που λες γιατι βλεπουν κι αλλοι!!! [/QUOTE]
Συγνωμη, και χωρις να επεκταθω και πολυ γιατι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ δεν εχει νοημα, δε μπορεις να δεις εσυ οτι ειναι καλα σκυλια ή αμφιβαλλεις για την ποιοτητα των σκυλων του συγκεκριμενου εκτροφεα;;;Και ψαξε λιγο να δεις πως ειναι και αλλα σκυλια και θα καταλαβεις...βεβαια θελει και καποια εμπειρια στο ματι και αν δεν την εχεις....λιγο δυσκολα!Παντως τα συγκεκριμενα ειναι perfect quality οσο και να θες να τα υπονομευσεις. [/QUOTE]
Και που εισαι αν θες πληροφοριες για τον εκτροφεα και τα πεντιγκρι των σκυλων πες μου να στα δωσω. Κανεις σα να ειμαι αντρας και να πρεπει να σου δειξω τι εχω στο βρακι μου για να σε πεισω! Ε δε θα στο δειξω μη τρομαξεις κιολας! [/QUOTE]Λες εντελως ασχετα πραγματα μεταξυ τους για αυτο δε θα επεκταθω, ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, οπως ειπα και προυἢγουμενως (θεμα απο το τιποτα!) προφανως εχεις καποιο προβλημα! Κι αν δεν βλεπεις εσυ pq απο τις φωτο προβλημα σου! Δε θα κανουμε και κακα μας για να σε πεισουμε!:paja1::-|
Δεν ειμαι καθολου εριστικη δεσποινις απανταω σε εριστικα σχολια!Αντιλαβου? Και δεν εχω καθολου νευρα πριν απο λιγο τα ξεσπασα και ειμαι μια χαρα ηρεμη!Λοιπον για να τελειωνουμε! Δεν ειπα πουθενα οτι μπορει κανεις να αγορασει εμπιστευτικαΑληθεια τι σημαινει : δεν ειναι καν στημενα;;; χαχαχαχαχα!Καθολου δεν περιττευουν απλα τις εδωσα ενα παραδειγμα μπας και καταλαβει τι προσπαθει να μου πει... [/QUOTE]
Γνωμη σου! Αμα θες βαλε εσυ καλυτερη!Ειναι λογος αυτος για να μιλας;;;; [/QUOTE]
ουφ ...πολύ δουλιά...ΤΑΡΑ επανεξετασε τα κριτηρια σου σε παρακαλω....
Οχι ακόμα, υπομονη λίγο, μετά τον Ιανουάριο.Exχουμε κανενα νεο για γεννα Ακιτα Ιαπωνικου?