αν βρείς το κουτάβι των ονείρων σου, που κάνει όμως παραπάνω χρήματα απ' όσα έχεις, παίζει το ενδεχόμενο να περιμένεις να τα μαζέψεις;Aυτο ειανι σχετικο.Ο καθενας μας θελει να γλυτωσει χρηματα.Επουδενι δε θα εδινα 1200&πανω.Γιατι απλα δεν τα εχω
Το πόσα λεφτά διαθέτεις εννοείς;...Εξήγησε μου γιατί είναι σχετικό και με τι, αν θες.Aυτο ειανι σχετικο.
Ασφαλώς!...Όπως αντίστοιχα ο καθένας μας θέλει να βγάλει χρήματα.Ο καθενας μας θελει να γλυτωσει χρηματα
Σωστά;Να πάρεις τον σκύλο που θα "χαζεύεις", θα είναι από "καθαρές γραμμές", θα σου αρέσει να "βγάλει" ένστικτα φύλαξης και δεν θα σε αποκλείει από το ενδεχόμενο παρουσίας σε έκθεση ή αναπαραγωγής...
Άρα δίνεις μέχρι 1199 ευρώ maximum;...Δε μπορεί να μη μπορείς να δώσεις ένα νούμερο από την στιγμή που έχεις σκεφτεί και ψάξει όλες τις διακυμάνσεις τιμών στην αγορά του Ακίτα.Επουδενι δε θα εδινα 1200&πανω.Γιατι απλα δεν τα εχω
Δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτα που λες.Αλλα ολα ειναι θεμα μετρου&ισορροπιας.Το σκυλι θα μενει σε διαμερισμα με κηπο&σε κοντινη αποσταση υπαρχει αλσος οπου θα πηγαινε βολτα 3 φορες ημερησιως.Επισης πριν απο λιγο ειχα τηλ επικοινωνια με εκτοφεα&οι τιμες επουδενι δεν ιεναι αυτε που λεμε εδω.Μaximun 1000 για perfect qualityΤο πόσα λεφτά διαθέτεις εννοείς;...Εξήγησε μου γιατί είναι σχετικό και με τι, αν θες.
Ασφαλώς!...Όπως αντίστοιχα ο καθένας μας θέλει να βγάλει χρήματα.
Το θέμα είναι πως και αυτός που θα γλυτώσει χρήματα, αλλά και αυτός που θα βγάλει μπορούν να μείνουν ευχαριστημένοι και με τις απαιτήσεις τους καλυμμένες;
Οι απαιτήσεις δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνο οικονομικές.Εσύ που θες να γλυτώσεις χρήματα έχεις, πέρα από αυτή την απαίτηση και τις παρακάτω:
Σωστά;
Αντίστοιχα και ο εκτροφέας (αν πούμε ότι καταλήξαμε εκεί), που θα σου δώσει το σκύλο, πέρα από τις οικονομικές του απαιτήσεις θα έχει και άλλες, όπως:
Να είσαι ο καταλληλότερος ιδιοκτήτης για το κουτάβι του...Θα ήθελε να έχεις γνώσεις πάνω στην φυλή και να εκτιμήσεις αυτό που θα πάρεις, θα ήθελε να έχεις και εμπειρία για να αποφύγεις λάθη που θα μειώσουν τη δουλειά του ή και θα δυσφημίσουν τον ίδιο, θα ήθελε να έχεις την όρεξη και τις γνώσεις να αναδείξεις την δουλειά του και την ποιότητα του κουταβιού που σου εμπιστεύθηκε μέσα από εκθέσεις μορφολογίας ή άλλα, θα ήθελε να το έχεις σαν άλλο ένα μέλος της οικογένειας σου και όχι σε ένα κτήμα, σε μια ταράτσα ή σε ένα μπαλκόνι, θα ήθελε να είστε "διαφήμιση" για το εκτροφείο του και να έχετε την καλύτερη δυνατή συμβίωση...
Αν αυτός λοιπόν σου καλύψει τις δικές σου απαιτήσεις, εσύ πόσες από τις δικές του μπορείς να καλύψεις;...και ας αφήσουμε το οικονομικό στην άκρη για λίγο.
Άρα δίνεις μέχρι 1199 ευρώ maximum;...Δε μπορεί να μη μπορείς να δώσεις ένα νούμερο από την στιγμή που έχεις σκεφτεί και ψάξει όλες τις διακυμάνσεις τιμών στην αγορά του Ακίτα.
Το ότι δεν τα έχεις τι ακριβώς σημαίνει;...Ότι τώρα έχεις 600 ευρώ, π.χ.;...ή ότι ποτέ δε θα έχεις 1300 ευρώ (αν είναι αυτό, θα έχεις οικονομικό πρόβλημα και στην πορεία της ιδιοκτησίας σκύλου με κάποια standards)...ή ότι για λόγους ηθικής ή ιδεολογικούς ποτέ δε θα διέθετες πάνω από 1000 ευρώ για σκύλο;
Βοήθησε με, να σε βοηθήσω...
1000ευρω ειναι η τιμη του εκτροφεα.Εγω μεχρι εκει το σκεφτομαι ως τιμη...Οσο αφορα το perfect q. ηταν δικη του εκφραση θελοντας να μου πει οτι θα ειανι σκυλος εκθεσεων.Με μπερδεύεις ρε Κωνσταντίνε (με την καλή έννοια)...
1000 ευρώ maximum δίνεις;...και πιο είναι το perfect quality (ολόμαλλο, χειροποίητο, με 30.000.000 κόμπους ανά τετραγωνικό εκατοστό);
Ή 1000 ευρώ τα δίνει ο εκτροφέας;
Αν δεν έχει αντίρρηση ο εκτροφέας, πες μας ποιός είναι και ποιά τα σκυλιά και πόσο τα δίνει μήπως και έχουμε τελικά και μια σωστή πληροφορία.Διαφορετικά μπορείς να γράψεις μόνο την τιμή...
Εγώ απλά είπα ότι οι φωτογραφίες δε μου λένε τίποτα...Τα συγκεκριμενα σκυλια ειναι του συγκεκριμενου εκτροφεα Berna! Και προσεχε πολυ τις κουβεντες που λες γιατι βλεπουν κι αλλοι!!!
Συγνωμη, και χωρις να επεκταθω και πολυ γιατι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ δεν εχει νοημα, δε μπορεις να δεις εσυ οτι ειναι καλα σκυλια ή αμφιβαλλεις για την ποιοτητα των σκυλων του συγκεκριμενου εκτροφεα;;;Και ψαξε λιγο να δεις πως ειναι και αλλα σκυλια και θα καταλαβεις...βεβαια θελει και καποια εμπειρια στο ματι και αν δεν την εχεις....λιγο δυσκολα!Παντως τα συγκεκριμενα ειναι perfect quality οσο και να θες να τα υπονομευσεις.Εγώ απλά είπα ότι οι φωτογραφίες δε μου λένε τίποτα...
Εσύ εξήγησέ μου που βλέπεις το perfect quality.
Λοιπόν, ένα σκυλί είναι perfect quality βάσει το όνομα του εκτροφέα; Και αν εγώ π.χ. δεν ξέρω τον εκτροφέα; Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα σκυλιά; Τα σκυλιά κατ΄αρχάς στις φωτό δεν είναι καν στημένα, επομένως κανένα συμπέρασμα για perfect quality ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επίσης από τις φωτογραφίες εγώ δεν μπορώ να ξέρω το χαρακτήρα των σκύλων! Και αν δεν δω και το πεντιγκρί εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από ποιες γραμμές έρχονται! Εγραψες τουλάχιστον το όνομα τους; ΟΧΙ. Αρα πώς να ξέρω εγώ; Πώς μπορώ να ψάξω; Και επαναλαμβάνω, οι φωτογραφίες δε μου λένε τίποτα.Συγνωμη, και χωρις να επεκταθω και πολυ γιατι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ δεν εχει νοημα, δε μπορεις να δεις εσυ οτι ειναι καλα σκυλια ή αμφιβαλλεις για την ποιοτητα των σκυλων του συγκεκριμενου εκτροφεα;;;Και ψαξε λιγο να δεις πως ειναι και αλλα σκυλια και θα καταλαβεις...βεβαια θελει και καποια εμπειρια στο ματι και αν δεν την εχεις....λιγο δυσκολα!Παντως τα συγκεκριμενα ειναι perfect quality οσο και να θες να τα υπονομευσεις.
είσαι κριτής μορφολογίας lindaki? ή ειδικός στην φυλή?Παντως τα συγκεκριμενα ειναι perfect quality οσο και να θες να τα υπονομευσεις.
Berna κινδυνεύεις ή μου φαίνεται;aja1:Και προσεχε πολυ τις κουβεντες που λες γιατι βλεπουν κι αλλοι!!!