Mα δεν είναι έτσι γενικά στην ζωή?Ξέρεις κάτι είσαι άδικος Dennis, γιατί από τη μία λέτε δεν κάνει σε pet shop, από την άλλη όχι από τη λίστα του ΚΟΕ, από την άλλη φταίνε οι καταναλωτές που δεν ενημερώνονται, δύο μήνες ψάχνω και αν δεν ανέθρεφες αυτά τα μαχητικά σκυλιά αλλά αυτά του καναπέ που μου αρέσουν θα αγόραζα από εσένα γιατί ως εκτροφέας θα σε εμπιστεύομουν αλλά δεν βρίσκω
Eίμαστε στην εποχή του marketing και της παραπληροφόρησης..
Πως μπορούμε να προστατευθούμε σαν καταναλωτές?
Σαν ασθενείς?
Σαν γονείς?
Σαν παιδιά?
Σαν απλός πολίτης?
Δυστυχώς τίποτα δεν είναι ρόδινο..
Πας σε έναν γιατρό και ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις άλλες 5 γνώμες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..(και πάλι και αν το έχεις..)
Πρέπει να κοιτάς τα μικρά γραμματάκια στις συσκευασίες για τα Ε..
πρέπει να ρωτάς τον χασάπη την προέλευση του κρέατος και πάλι να μην τον πιστεψεις γιατί που ξέρεις στην τελική..(έχεις έναν δικό σου..)
Πες μου που στην ζωή γενικά είμαστε προστατευμένοι?
Πες μου ποιος δημόσιος φορέας κάνει σωστά την δουλειά του και πες μου πως εσύ για να είσαι καλά πρέπει η να λειτουργήσεις?
Με την ενημερωση και μονο..!!!!
Οσο θα πηγαινουμε απο βιασυνη,επειδη μας ειπανε ..επειδη βαριομασταν να ψαξουμε και να αλυσουμε θα φταιμε εμεις..
Αλλα εδώ είναι και κάτι άλλο..
Πίσω από τα ωραία σκυλάκια..που εμάς τους κυνόφιλους μας ανατριχιάζει ένα βλέμμα ενός κουταβιού,καλά κρυμμένος κρίβεται ένας κόσμος απίστευτης εκμεταλλεύσεις,κτηνώδης συμπεριφοράς ,εργοστάσιο ψυχών που εμείς με την κίνηση μας συνεχώς την ενισχύουμε..και τι παίρνουμε..??δυστυχώς ένα αρώστο παρα πολλές φορες σκυλί..
Αν βαριόμαστε να ξυπνήσουμε για το δικό μας καλο...
Αλλα τουλάχιστον τα συναισθήματα μας δουλεύουν 24 ωρο ας σκεφτούμε τουλαχιστον εικόνες που πολλές φορες κάποιους μπορεί να στοιχειώσουν τα μυαλά..
τα pappy mils...