Eκτροφείς μαλτέζ

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
plus βρήκα στο internet μία εκτροφέα που παινεύεται ιδιαίτερα για την εκτροφή των σκύλων της (αναπαράγει περίπου 5 ράτσες) και φαίνεται σπιτική. Το πρόβλημα είναι οτι καμαρώνει ιδιαίτερα για τις μικρές διαστάσεις των maltese της που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι κάτω των τριών κιλών. Αυτό είναι θετικό και μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο; Επίσης κατά καίρους έχει γέννες από tea cup που όπως αναφέρατε δεν είναι αποδεκτό για τις προδιαγραφές τις ράτσες. Δηλαδή πως το κάνει αυτό κατά καιρούς; πως σας ακούγεται το story;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λιζα μου, το λεω επειδη το μαλτεζακι ηταν παντα του καναπε..,ενω τα κανισακια ηταν και κολυμβιτες..με αυτην την εννοια ισως να ειναι λιγο πιο ενεργιτικα..(οχι σαν τεριερ βεβαια..):):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
plus βρήκα στο internet μία εκτροφέα που παινεύεται ιδιαίτερα για την εκτροφή των σκύλων της (αναπαράγει περίπου 5 ράτσες) και φαίνεται σπιτική. Το πρόβλημα είναι οτι καμαρώνει ιδιαίτερα για τις μικρές διαστάσεις των maltese της που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι κάτω των τριών κιλών. Αυτό είναι θετικό και μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο; Επίσης κατά καίρους έχει γέννες από tea cup που όπως αναφέρατε δεν είναι αποδεκτό για τις προδιαγραφές τις ράτσες. Δηλαδή πως το κάνει αυτό κατά καιρούς; πως σας ακούγεται το story;
χαχαχαχαχαχα ..εχουμε πει για αυτην...και τι δεν εχουμε πει..,ισως το μεγαλιτερο κραξιμο απο ολους που εχουν αναφερθει ξοφαλτσα..:D:D:maria::maria:
ναι ναι...ασε ας μην το ανακατεψουμε το θεμα γιατι παλι θα παμε στον κοε..και μπουρου μπουρου..:D:D:maria::maria:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
θα επιμείνω στο μαλτέζ αλλά σας ευχαριστώ για τις πολύ ωραίες προτάσεις. θα επιμείνω τουλάχιστον μέχρι να μη βρω απολύτως τίποτα. Μίλησα στον ΚΟΕ μετά την προτροπή σας και περιμένω λίστα. Ελπίζω να έχουν κάτι, πάντως τα γαλλικά μπουλντοκ μου φαίνονται λίγο σαλιάρικα:p:p (no offense)!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
εντάξει ξέρω για το τρίχωμα αλλά μπορώ να το κάνω γιατί το έχω ξανακάνει, όσο για αυτήν ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι κάτι παέι λάθος και ευτυχώς που είστε έξυπνα παιδιά και καταλάβατε αμέσως σε ποια αναφέρομαι. ;), σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια γιατί είναι σημαντικό να σου ξεκαθαρίζουν τις σκέψεις όταν είσαι άσχετη.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
α ωραία στον ΚΟΕ όλα εκτός από τα μαλτέζ, είναι απίστευτο, ήλπιζα οτι κάτι θα υπήρχε εκεί. Τέλεια και είχα εναποθέσει και εκεί κάποιες ελπίδες. Τα ίδια με αυτήν λέει και ένας άλλος υποτίθεται εκτροφέας στο Μαραθώνα, αυτός μου πρότεινε εισαγωγή γιατί τώρα του τελείωσε το εγχώριο εμπόριο. Κατά αυτήν την άποψη και εφόσον δεν υπάρχουν Έλληνες εκτροφείς μου αγούγεται σαν όλα τα maltese στην Ελλάδα ή να προέρχονται από τα puppy mills ή με ελάχιστες εξαιρέσεις απλά να είναι μαλτεζοειδή όπως αναφέρατε.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Υπαρχει μια εκτροφεας μαλτεζ στη κερατεα..ειναι γραμμενα στο κοε τα σκυλια..ομως πουλαει 1000-1200..
Δεν ξερω τι ρολο παιζει και δεν εχω παει..
Παντως σε εκθεση δεν κατεβαζει τα σκυλια της..

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
δηλαδή στη λίστα που ζήτησα στον ΚΟΕ θα αναφέρονται μέσα αυτές οι δυο; καθίστε ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω, ειδικά στην περίπτωση της πρώτης, πως ο ΚΟΕ δίνει έγγραφα σε σκυλάκια tea cup όταν δεν πληρούν τις προδιαγραφές της ράτσας; η πολύ απλά τα standards αλλάζουν σύμφωνα με τη μόδα και τους πειράζει;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
συγγνώμη είμαι ηλίθια αλλά πες οτι εγώ αγοράσω από την πρώτη κυρία ένα tea cup maltese θα είναι εγεγγραμένο στον ΚΟΕ, ναι; ναι, άρα θα είναι maltese; ναι, σύμφωνα πάντα με τον ΚΟΕ άρα τα περι μορφολογίας της ράτσας, γραμμένα τα έχουνε. Πάμε τώρα στην περίπτωση που εσύ πας να κάνεις εκτροφείς και από το εξωτερικό φέρεις δύο άριστης μορφολογίας μαλτέζ που τα εγγράφεις στον ΚΟΕ. Αφού θα έχουν τα ίδια χαρτιά τρέχα τώρα εσύ να αποδείξεις τα αξίζεις τα λεφτά της εκτροφής που θα απαιτήσεις από εμένα. Το ξέρω οτι το πάω μακρία αλλά αν ο ΚΟΕ περιλαμβάνει στις λίστες του αναρμόδιους παέι να πει οτι μάλλον στις ράτσες του καναπέ, δεν ασχολείται και ιδιαίτερα. :eek: σοκ!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
εντάξει κατάλαβα κουτάβι από ελλάδα καθαρόαιμο δεν παίρνω αν και είναι πολύ απογητευτικό που αυτή η τόσο αγαπητή ράτσα δεν έχει καλούς αντιπροσώπους. Θα ψάξω τα ξένα sites και θα σας ενημερώσω στην πορεία.

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
μαρσια, επειδη εγω σε βλεπω στο τελος να καταλυγεις με το ''mini'' μαλτεζωειδες..σου λεω προσεχε κ εχε τα ματια σου δεκατεσσερα! μη τυχον κ το παρεις πολυ μωρο, εχουν μεγαλη θνυσιμοτητα κ παθαινουν συχνες υπογλυκαιμιες που αν δεν εισαι απο πανω τους να τα παρακολουθεις ολημερης θα το βρεις τεζα καμια μερα κ θα μεινεις με το ''cup'' στο χερι....
κανονικα αυτα τα δινουν 6 μηνων για να ειναι σιγουροι για το μεγεθος κ την υγεια τους.
ας με διωρθωσετε αν κανω λαθος αλλα τα ζουσα καθημερινα οταν πεθαιναν μπρωστα στα ματια μου στα πετ σοπ που δουλευα....