Ενας απο τους σκυλους που θαυμαζω απεριοριστα!Αυτο αρχισε περιπου 28-30 χρονια πριν,οταν και ειδα εναν ζωντανα στη γειτονια μου.Μαυρος,γιγαντας πραγματι,επιβλητικος και πανεμορφος!ΔΕΟΣ!
Το ευχαριστώ πάει για το Σνάουτσερ γιατί μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και ειδικά το Σνάουτσερ το μεγάλο είναι ένας πολύ δύσκολος και συνάμα εκπληκτικός χαρακτήρας που δεν κάνει για όλους τους ανθρώπους. Δε θα μπορούσα ποτέ να σου πω αν θα ευτυχήσεις μαζί του κι εκείνος μαζί σου, πάντως είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες και ένα ζώο που ξεφεύγει απ' τα καθιερωμένα.
Γιαυτους τους λογους βεβαιως,δεν θα προχωρουσα σε συμβιωση μαζι με ενα Γιγαντα τετοιον,εαν δεν ηξερα πολλα μα παρα πολλα για τον χαρακτηρα και τις αναγκες του,σε συνδιασμο με της δικες μου(και τις οικογενειακες)καθημερινες εικονες!
Ενας επισης σκυλος που με εχει ξεσηκωσει και αλλαξα αρδην γνωμη μετα απο επαφη μαζι με δυο απο αυτους(Αααα ρε Πετρο!!!)ειναι το Dogo Argentino...Πραγματικα υπεροχα σκυλια!:yes:
Και φυσικα παραμενει η μεγαλη μου αγαπη για Γερμανικο Ποιμενικο και Ελληνικο Ποιμενικο.*agapoylas*
Γενικοτερα θα επελεγα παλι ενα μεγαλοσωμο σκυλο,δεν ξερω διεχνω μια προτιμηση σε αυτο το στυλ...