Dogwalking και έξτρα εισόδημα

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Στην αστυνομία κατευθείαν:(:mad::mad:
Άσε προβλέπω να το κάνω κι εγώ για μερικούς στη γειτονιά μου, έτοιμη είμαι...
Το θέμα είναι ότι σε μένα ανοίγουν κήπους και τα ξαμολάνε, χωρίς ιδιοκτήτη δηλ. και ο σκύλος γυρνάει μόνος του...(Αρσενικά μεγάλα και συνήθως απομονωμένα την υπόλοιπη ώρα σε κήπους, ακόμα και δεμένα...)
Δεν ξέρεις δηλ. από που βγήκε για να μηνύσεις τον ιδιοκτήτη...:mad::mad::mad:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτό το αισχος Blue το ειχα πει κι εγω σε ένα άλλο τοπικ.

Ενας γνωστος που εχει έναν Γ.Π. 8 χρονων τον αμολαει να κανει βολτα μονος του επειδη ο σκυλος είναι τελειως ανεκπαιδευτος και δεν κουμανταρεται.

Τον ειχανε για χρονια κλεισμενο σε μια μικρη περιφραγμενη εκταση στην αυλη τους αλλα τωρα επιτελους βρηκαν τη λυση!!
Βασικος λογος που το κανουν είναι μπας και βρει τιποτα και ζευγαρωσει και ξεχαρμανιασει!

Μαλιστα με συμβουλεψε να κανω κι εγω το ιδιο!!
Αντε τωρα να του εξηγησεις εσυ αυτου του ανθρωπου.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Θα ξαναδοκιμάσω να βρώ τον ίδιο.
Θέλω να προσπαθήσω για άλλη μια φορά να βρώ την λύση με το καλό, αν θέλετε δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στο τι θα κάνει η αστυνομία.
Είδομεν..............

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Tara, η αστυνομια εχει υποχρεωση να ερθει τουλάχιστον για συστασεις, θελει δεν θελει, βαριεται δεν βαριεται.
Φυσικα πρεπει να παραμονεύεις ώστε ο ιδιοκτητης των Γ.Π. να είναι σπιτι.
Δεν προκειται να ερχεται η αστυνομια κάθε μερα μεχρι να τον πετυχει.

Το εξώδικο βεβαια είναι καλυτερο ταρακουνημα αλλα θα χαλασει μονιμα τις όποιες σχεσεις με τον άλλο. Αλλά θα το δει καρφωμενο την πορτα του σιγουρα όταν κάποτε ερθει στο σπιτι.
Επισης έχει έξοδα.

Λέγοντας αυτά, εγω τελικα δεν εκανα καμια κινηση για τον κακό άσπρο λυκο που επιτεθηκε στην δικιά μου.
Ακομα περιμενω να τους πετυχω στο δρομο και να μιλησουμε πολιτισμενα.

Ετσι ειμαστε οι Ελληνες. Τη μια να μην γινουμε εχθροι στη γειτονια, την άλλη δε βαριεσαι, την άλλη άσε όταν βρω χρόνο, την άλλη ελα μωρε ετυχε.

Στη Γερμανια αυτό το ζητημα θα ειχε διευθετηθεί αμεσως και ολοι θα ηταν ησυχοι και ασφαλεις.

Iriniskul

New Member
15 Αυγούστου 2017
1
0
32
Γεια σας. Θέλω πολυ να ασχοληθω με το dog walking k pet sitting. Τ ψαχνω εδω κ πολυ καιρο και δε βγαζω ακρη. Εχω κ εγω τρελα με τ σκυλια πολλή κ γενικα με τη φυση. Που μπορω να απευθυνθω ? Ξερει καποιος πως να το οργανωσω?

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Γεια σας. Θέλω πολυ να ασχοληθω με το dog walking k pet sitting. Τ ψαχνω εδω κ πολυ καιρο και δε βγαζω ακρη. Εχω κ εγω τρελα με τ σκυλια πολλή κ γενικα με τη φυση. Που μπορω να απευθυνθω ? Ξερει καποιος πως να το οργανωσω?
Δοκίμασα επίσης ν ασχολειθώ βρήκα μια κυρία από διαφίμηση στο FB που είχε εταιρεία έψαχνε συνεργάτες (δυστυχώς πάει καιρός κ ούτε θυμάμαι τν ονομασία). Πήγα μιλήσαμε Ακουγόταν από τ διάλογο που είχαμε οργανωμένη ν παρέχει κ εκπαίδευση στους συνεργάτες της για τ πως ν βγάζουν σωστά τ σκυλιά βόλτα. Ενώ ήταν ενθουσιασμένη από τ διάλογο μας κ εμένα ουδέποτε μ κάλεσε παρά τν ενόχληση μου.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Υπάρχουν ανάλογα sites στο Ίντερνετ, το keeppet για παράδειγμα αλλά κι άλλα που δεν τα θυμάμαι. Ψάξτο, θα βγάλεις άκρη.

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Δεν ξέρω πως θα μπορέσεις να ξεκινήσεις το επαγγέλμα αυτό στην εφορία , αν θέλεις να κόβεις αποδείξεις (πως τα λέω τα χωρατά η άτιμη) αλλά όσον αφορά την οργάνωση πρέπει να βάλεις διαφημίσεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει να εργαστείς, να επιλέξεις πάνω από έναν σκύλο την ώρα για να σε συμφέρει οικονομικά , συνήθως παίρνουν 5 ευρώ τον σκύλο την ώρα, αλλά η ευθύνη είναι μεγάλη και πρέπει να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να διαχειριστείς άγνωστους στην αρχή σκύλους σε εξωτερικούς χώρους με ερεθίσματα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το ιδανικό πρότζεκτ θα ήταν pet sitting - dog walking - pet taxi και pet shopping: στο κρατάνε όσο λείπεις για δουλειά, το βγάζουν βόλτα και στο γυρισμό σου ψωνίζουν και τροφή και που και που αν χρειαστεί σας μεταφέρουν και με το pet taxi.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν