H χώρα μας είναι ιδιαίτερα τριτοκοσμική και για το οτι δε μπορείς να βρεις γειτονα διαθέσιμο να σου βγάλει βόλτα το σκύλο έστο και επ αμοιβή όταν απουσιαζεις ήδ προλαβαίνεις.Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!Είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχουν site σαν κι αυτό στην Ελλάδα,μιας κ όπως ξέρετε ήδη είμαστε τριτοκοσμική χώρα στο θέμα της προστασίας ζώων και γνώσης πάνω σε θέματα υγείας,εκπαίδευσης κτλπ.Εχω εδώ και 4 χρόνια ένα αξιολάτρευτο καβαλιέρ κινγκ τσαρλς(που πριν 1 μήνα μας έκανε και 7 υπέροχα κουτάβια)και ένα σαρπέι εδώ και 2 χρόνια.Ενδιαφέρομαι πολύ για θέματα υπεύθυνης εκτροφής αυτών των 2 ρατσών μιας και είμαι τελείως αντίθετη στα pet shops k puppy mills και θα ήθελα πολύ να δω επιτέλους και στον ελληνικό χώρο καλά δείγματα σκύλων.Οπότε αν έχετε νέα για εκθέσεις ή οτιδήποτε αφορά αυτές τις ράτσες και όχι μόνο θα χαρώ να ανταλλάξουμε πληροφορίες!
Με το παρόν μύνημα θέλω να λύσω απορίες αναγνωστών περι dog walking
Dog walker μπορέί να γίνει όποιος νιώθει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών σκύλων.
Ένας συνηδητοποιημένος dog walker οφείλει να γνωρίζει στοιχεία μεταχείρησης σκύλων και στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι κάτοχος σκύλου για μακρό χρονικό διαστημα τώρα ή στο παρλεθόν.
Τυχόν υποψήφιοι dog walkers προφανώς θα ενδιαφέρονταν και για τα οικονομικά μου στοιχεία
Τώρα που δεν έχω άλλη εργασία κερδίζω 200 με 400 Ευρώ το μήνα ένα αν ξεκινήσω να εργάζομαι θα κοψω μια με δυο συνεργασίες μου δε με βολεύουν και θα αμοίβομαι 100 με 300 το μήνα.
Εκτιμώ οτι απο το dog walking αν το αναπτύξεις με πελάτες που σε ζητούν ικανοποιητικά συχνα μπορείς να κερδίζεις 2000 Ευρώ το χρόνο ή 200 το μήνα και εαν είσαι τυχερός και περισσότερα.
Αναλυτικότερα: Ένα σκυλί 3 φορές τη βδομάδα σταθερά = 120 Ευρώ το μήνα
Απο 2 πελάτες τα σκυλιά για μερικά Παρασκευοσαββατοκύριακα= Αν 50 Ευρώ το ένα παρασκευοσαββατοκύριακο του ενός αν καιοι 2 με θυμούνται μια φορά το μήνα για ένα μόνο Παρασκυοσαββατοκύριακο= 100 Ευρώ ο μήνας
Άλλοι 3 πελάτες με ζητουν σε για τις διακοπές τους Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαιρι αποκομίζοντας απο αυτούς 800 Ευρώ ετησίως και...... σκυλόβολτες
Σύνολο: 3000 ευρώ ετησίως είναι το εκτιμόμενο προσωπικό μου εισόδημα απο dog walking
...Και μη ξεχνιομαστε οτι προκειται για τη καλύτερη ενασχοληση προσφοράς στο ζωικό βασίλειο της πόλης ψυχολογικής ανανέωσης που αντί να πληρώνεις σε πληρώνουν