ξανασκέψου σε παρακαλώ και ξαναδιατύπωσε την παραπάνω ανάρτησή σου διότι τα επιχειρήματά σου είναι χιλιοειπωμένα...
...αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!!
Μην κρίνεις εξ΄ιδίαν τα αλλότρια... το "έχω τον υπερσκύλο" είναι φράση που ακούγεται κατα πλειοψηφία από στόματα ιδιοκτητών ΑΡΒΤ!
...
οτι και τα 2 εχουνε τα ιδια οπλα (σε αντιθεση με τον καπρο)
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ αυτό με τα όπλα και την σχέση του με τα επιχειρήματά σου.
...
οτι και τα 2 εχουν αφεντικα και καποιον να τα ενθαρινει απο πισω (σε αντιθεση με τον καπρο που ειναι μονος και ερημος)
Μάλλον δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε... ο σκύλος στο κυνήγι αντιμετωπίζει τον κάπρο χωρίς να έχει το αφεντικό του δίπλα του να τον ενθαρρύνει.
και φυσικα δεν το κανουμε για το χρημα αλλα για να χαιρονται τα σκυλια και εμεις (οπως ετσι ακριβος φενεται και στο βιντεο)μεχρι και γυρο θριαμβου ειδα
Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει! Και σε μια εκπαίδευση (ή επίδειξη) σωματοφυλακής κάποιοι θα χειροκροτήσουν, κάποιοι θα διακρίνουν μια βίαιη επίδειξη μέσα απ' αυτήν. Αυτό για το χρήμα πες το σε αυτούς που μαζεύονται κάποιες βραδιές στον Σχιστό και βάζουν στοιχήματα πάνω στην αδρεναλίνη των αφυδατωμένων σκύλων τους (γιατί πρέπει να πέσουμε από Chain Weight σε game Weight).
γιατι στο βιντεο δεν ειδα αναγκη αλλα ενθουσιασμο και πανυγηρια..
και πάλι κρίνεις από όσα έχεις ακούσει από φίλους ιδιοκτήτες ΑΡΒΤ και αφορούν τις χιλιοειπωμένες εξηγήσεις των κυνομαχιών. Και αναφέρομαι στον όρο "ανάγκη"! Δεν ειπώθηκε από εμένα η φράση "ο σκύλος το έχει ανάγκη"!
αν συμφονειτε με την κυνομαχια τοτε καλα κανετε και υπερασπιζεστε το ολο σκηνικο με τον καπρο αν οχι τοτε μην το υπεραπιζεστε το ιδιο ακριβος ειναι..
...δεν λεω αν ειμαι υπερ η κατα αλλα λεω οτι η υποκρισια δεν μου αρεσει..
Υπάρχει μια σημαντική διαφοράανάμεσα στα δύο φίλε μου...
κι αυτή είναι
ο σκοπός!
Φιλικά πάντα!