Δίπλα μου υπάρχει ένα πετ σοπ . Πήρε ένα βερνάρδου..Τότε είχε μωρό τον Έλβις τον είχα πάει από κει να πάρουμε την τροφή του, δεν ήξερα ότι κάνει παράξενα πράγματα, μου λέει τον πήρα του βερνάρδου να τον ζευγαρώσω με μαστίφ για να κάνει φύλακες καλούς για παιδιά...μου το ζητάνε πολλοί πελάτες μου..
Ε?!?
Ευγενέστατο παιδί , συμπαθέστατο...τι να του απαντήσω; για σοβαρούς εκτροφείς και Puppy mills; Εδώ ο άνθρωπος πίστευε πραγματικά ότι θα φτιάξει τον τέλειο φύλακα για τους πελάτες του με οικογένεια..πώς να νικήσεις τόση βλακεία, αμάθεια αλλά και αυτοπεποίθηση μαζί σε ένα;
Δεν αντιμετωπίζεται όλο αυτό με λογικά επιχειρήματα..ειδικά όταν υπάρχει στο παιχνίδι το χρήμα και η βλακεία.
Και με τι αντιμετωπίζεται βρε Kyveli;
Με βρισιές; Οι απατεώνες θα εξακολουθήσουν να κάνουν την δουλειά τους βασιζόμενοι στην άγνοια ή την επιφανειακή γνώση και την αφέλεια και χεστήκανε για τις βρισιές και την κατακραυγή.
Αυτούς τους αφελείς ή ημιμαθείς, που θα γίνουν πελάτες τους, πρέπει να πείσουμε με λογικά επιχειρήματα.
Οσο να το θέλουμε όμως, το να πέισεις κάποιον που πιστεύει κάτι, για κάτι άλλο τελείως διαφορετικό, θελει πολύ χρόνο να το μελετήσει να προβληματιστεί και να το χωνέψει.
Με τις βρισιές μόνο μπλοκάρισμα και άρνηση προβληματισμού θα πετύχουμε...
Κοίτα πχ τις απαντήσεις #66 και #69
Ποια προσέφερε τροφή για σκέψη και ποιά μπλοκάρισμα και εμπάθεια ανάλογη της απάντησης;