Μα το θέμα δεν είναι το καινούργιο κουτάβι αλλα το ήδη υπάρχον Pekingese?
Που το είδαν οι φίλτατοι εκτροφeiς ότι τα Pekingese δεν κάνουν με Dogo και κάνουν με Boxer?????
όχι για το δω και εγώ αυτό.............
να εισαι καλα , σε ευχαριστω πολυ αληθεια ...Αντε με το καλο το μποξερακι..Πιστευω οτι αν δεν εχει θεμα με αλλα σκυλια το πεκινουα σου ολα θα πανε καλα..Και αφου ειχες και μποξερ θαναι ακομα πιο ευκολα για σενα τα πραγματα..
στις συγκεκριμενες ερωτησεις ... ηταν οι απαντησεις που ελαβες...Καλησπερα σε ολους πρωτα απο ολα...
..........................................................................
Εμενα ομως που μου εχει καρφωθει στο μυαλο τι κανω?
Λαθος οτι εχεις διαβασει στο ιντερνετ.. αυτο ειναι ξεκαθαρο.
η φυλη δημιουργηθηκε ετσι ωστε τα σκυλια να ζουν και να κυνηγουν σε αγελη ......
συνηθως το κυριαρχο της αγελης ισως εμφανιζει προβλημα με σκυλο ξενο.......
.......................................................................................................................
Λοιπον?Τι κανω περαν εκπαιδευσης και στα 2 απο μικρη ηλικια?
Η μικρη μου δυσκολα θα κανει πισω σε θεματα ιεραρχιας πολυ δυσκολα εως χλωμο, εδω με boxer πηγε να τα βαλει, δεν κολλαει πουθενα και ας ειναι και το αλλο 2 μετρα ...(Δεν θελω ουτε εγω να κανει πισω στο θεμα αυτο σχετικα με το dogo, αυτη θελω να κανει κουμαντο).
Σα τα μουτρα μου την εχω κανει, εχει παρει το 95% του χαρακτηρα μου ,ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ
Αντε φιλια και περιμενω να μου πειτε !!!
και με το μποξερ αν δεν προσεξεις το θεμα της ιεραρχιας θα εχεις τα ιδια θεματα που θα ειχες με το ντογκο...Καλησπερα σας και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Ηταν ολες εξισου βοηθητικες για εμενα!....................................................................................................................
..................................................................................................................................................
Καταληξαμε λοιπον στο μποξερ και οι 2(που ειχα μαλιστα & πριν μερικα χρονια) , μου εδωσε στοιχεια μιας φιλης του εκτροφεα εδω στην περιοχη μου και ολα τα σχετικα...
....
Και παλι ευχαριστω ολους και ολες!
εγώ πάλι θα κρατήσω τις επιφύλαξeis μου τουλάχιστον προς τον εαυτό μου.Κάθε εκτροφέας μπορεί να πει μονο για τη φυλή του σε σχέση με άλλες όχι το αντίθετοΕ για να το λενε 2 εκτροφεις , κατι παραπανω ξερουν απο εσας αλλα και απο εμενα...
Τα Pekingese δεν είναι μουρλα ούτε ιδιότροπα,αν είναι τότε μιλάμε για ena μη τυπικό χαρακτήρα.........ειναι μεσα στην μουρλα και στην ιδιοτροπια !!!