αυτο ειναι από την τροφή παντωςΤσίμπλες εχουν και τα τρία, όχι όμως πολλές, απλά πριν δεν είχαν καθόλου σχεδόν.
απο που μπορώ να προμηθευτώ συμπλήρωμα; περιέρχεται σε κάποια τροφή που να μπορώ να του τη δίνω μια φορά τη βδομάδα ας πούμε; Αλήθεια εσένα που δίνεις σε 2 σκυλιά κάθε πόσο χρειάζεται να ανοίγεις καινούριο σακί; (σημειωση η μικρη μου δεν ειναι ουτε 2 κιλά και τρώει ελάχιστα οπότε ας πούμε ένα σκυλί και..ένα τρίτο) Βασικά με ενδιαφέρει να μη μένει πολυ καιρό η τροφή ανοιχτή.Σήμερα πήρα ένα 4κιλο royal για να κάνω και την αλλαγή και γιατι δεν έχω αποφασίσει ακομα για την ντογκλοβερς αν και για εκει με κόβω.A επίσης να σου πω επειδή σκέφτεσαι να την δώσεις σε κουτάβι μεγαλόσωμης φυλής ότι δεν περιέχει χονδροϊτίνη γλυκοζαμίνη όπως η royal. Μπορεί να θέλεις να προσθέσεις συμπληρώματα αν πιστεύεις ότι το χρειάζεται.
Εγώ ταίζω 3 μεγαλόσωμα σκυλιά και το σακί κρατάει 9-10 μέρες πάνω κάτω.απο που μπορώ να προμηθευτώ συμπλήρωμα; περιέρχεται σε κάποια τροφή που να μπορώ να του τη δίνω μια φορά τη βδομάδα ας πούμε; Αλήθεια εσένα που δίνεις σε 2 σκυλιά κάθε πόσο χρειάζεται να ανοίγεις καινούριο σακί; (σημειωση η μικρη μου δεν ειναι ουτε 2 κιλά και τρώει ελάχιστα οπότε ας πούμε ένα σκυλί και..ένα τρίτο) Βασικά με ενδιαφέρει να μη μένει πολυ καιρό η τροφή ανοιχτή.Σήμερα πήρα ένα 4κιλο royal για να κάνω και την αλλαγή και γιατι δεν έχω αποφασίσει ακομα για την ντογκλοβερς αν και για εκει με κόβω.
Δεν είναι ότι δεν πρέπει. Απλά για λόγους πάλι προληπτικούς συνήθως οι εκτροφείς συμβουλεύουν γύρω στους 7 μήνες να δίνουμε στον σκύλο adult τροφή για να μην έχει απότομη ανάπτυξη και προβλήματα σε ισχύα οστά κλπ.στο σακί της royal λέει οτι μπορώ να δίνω την τροφή μέχρι 15 μηνών.. δεν πρέπει;
Οι τιμες που αναγραφονται στο σακι,ειναι ποσοστητα ανα βαρος...Ποιο βαρος ομως;για το τωρινο του σκυλου μας ή για το βαρος ενος ενηλικου(κατα προσεγγιση)σκυλου της φυλης;Δηλαδη το βαρος που ΘΑ φτασει ο σκυλος μας;1.) θα δεις τις ποσότητες στο πινακάκι της συσκευασίας.
Ανεβα σε μια ζυγαρια εσυ...μετα παρτον αγκαλια κι ανεβειτε μαζι...η διαφορά βαρους κανει το σκυλο σου...κι εγω που δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι ο δικός μου τι κάνω;
μετρηθήκαμε στον κτηνίατρο πριν 1 μηνα και η επόμενη επίσκεψη αργεί λίγο..
τότε ήταν 18 και κάτι, τώρα;
ΑΝΑΛΥΣΗ |
|