Γμτ, κι ακόμα δεν εχω πιασει το caoGet up to date, αλλαξαμε προτυπο
γέλασα δυνατα! ρεζιλι με έκανες!Μας δουλεύει ο @admin, ξυπνάτε .... Aυτά που γράφει είναι ονόματα ξενοδοχείων που πήγε με τα λεφτά του forum ....
Γμτ, κι ακόμα δεν εχω πιασει το caoGet up to date, αλλαξαμε προτυπο
γέλασα δυνατα! ρεζιλι με έκανες!Μας δουλεύει ο @admin, ξυπνάτε .... Aυτά που γράφει είναι ονόματα ξενοδοχείων που πήγε με τα λεφτά του forum ....
Το κάνουν ήδη κάποιοι. Εγώ όχι, πολύ σπάνια, αλλά είμαι και του έκαστος στο είδος του.Να προτείνω κι εγώ κάτι;
Να λειτουργείτε όλοι ως mods...
Σόρρυ, και καταλαβαίνω απόλυτα το πώς, τι και γιατί της παραπάνω προτροπής, αλλά όχι (για μένα).Μπαίνετε και με ευγένεια και κοσμιότητα λέτε την άποψη σας
Φτάνει καλέ, το εμπεδώσαμε. No. Don't do it. Just don't.Προτάσεις συγκεκριμένες και δομημένες. Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα" αλλά προτάσεις που θα εμπεριέχουν και το "εγώ".
Παράδειγμα: "Από αύριο εγώ μπορώ να απαντώ στις απορίες των νέων μελών για τα θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς" ή "Αναλαμβάνω εγώ να απαντώ στα νέα μέλη που παρουσιάζουν το κουταβάκι από το pet shop ή τον γείτονα. Με ευγενικό και ήπιο τόνο και παρουσιάζοντας υπέρ και κατά" ή "Εγώ μπορώ να γράφω 1 άρθρο αναλυτικό το μήνα για κάποιο θέμα που θεωρώ σημαντικό" ή "Θα ήθελα να μεταφράσω εγώ και να δημοσιεύσω το πρότυπο του LANCASHIRE HEELER που μου αρέσει" ή "Μπορώ εγώ να βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από event που συμμετέχω ή παρακολουθώ και είναι σχετικά με σκυλιά και να τα δημοσιεύω"...
Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κι εσείς πολλά να συμπληρώσετε!
Για οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
Άσε, περιμένω κάθε φορά το ποστ του admin για να χαζέψω φυλήΕγώ για κάποιο λόγο κατέληξα να διαβάζω το πρότυπο του ANJING KINTAMANI-BALI...
Με αφορμή αυτό, μιας και συμφωνώ και επαυξάνω, αφού προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετές φορές ( σε αυτό "βάζω" και την διατροφή του σκύλου ), θα παραφράσω αυτό που έγραψε το μέλος στο οποίο "έκανα" like '... "she is too old for new tricks"... Ενδεικτικό παράδειγμα "τρέχει" στο θέμα του υπέρηχου! Υπερθεματίζω στο ότι οι "διενέξεις" , ( αλήθεια προς τι η απίστευτη εμπάθεια προς άγνωστα άτομα; κλινική περίπτωση; ) θα πρέπει να λύνονται ή να αναλώνονται στα pm.. Επίσης η "αστυνομοκρατία" με τα παρελκόμενα της από μερικά μέλη καλά κρατεί. Κατά τα άλλα, θα "επιστρέψω" αναλυτικά προσεχώς.Παρ'όλα αυτά, να τονίσω πως η υποενότητα της υγείας, σίγουρα βρίσκεται σε πολύ, πάρα πολύ καλύτερη μοίρα απ'ότι 10 χρόνια πιο πριν. Κι ας μην είμαστε κτηνίατροι, μια συμβουλή, μια κατεύθυνση, μια πιο ψαγμένη άποψη, ακούγεται.
Μια δοκιμή θα σου δώσει την απάντηση... Εγώ είμαι στην δεκαπενταετία, οπότε δε θυμάμαι...Α και μια απορία...αν γίνω πιο ενεργό μέλος, σε καμιά πενταετία θα μου έχουν επίσης σωθεί οι αντοχές και θα πετάω πέτρες αλόγιστα προς πάσα μη αποδεκτή κατεύθυνση;
Μαζί με αυτό:Επίσης θεωρώ εαυτόν ως μέλος λίγων αξιώσεων.
Μου δείχνει ότι το ενοχικό προέρχεται από την ίδια πηγή, εντός μας δλδ, και δε μας το προκαλούν εξωγενείς παράγοντες....θα πρέπει να απαλείψει τα ενοχικά σύνδρομα που προκαλεί σε...
Οταν @admin θες συγκεκριμένες προτάσεις ανάληψης συγκεκριμένων ευθυνών, κάπου εκεί κρύβεται κι ένας mod όπως θα έλεγε κι ο Bob Ross.
Πολύ πιθανόν. Ή θα έχεις παραιτηθεί πλήρως από το να ασχολείσαι. Εξίσου κακό. Για όλα τα άλλα, το γερό στομάχι ψιλο-χοντρο-χρειάζεται. Όχι μόνο εδώ μέσα. Παντού. Δε διαφέρει το dogforum από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό (υπο)σύνολο.Α και μια απορία...αν γίνω πιο ενεργό μέλος, σε καμιά πενταετία θα μου έχουν επίσης σωθεί οι αντοχές και θα πετάω πέτρες αλόγιστα προς πάσα μη αποδεκτή κατεύθυνση;
μα αυτα νομιζω τα κανουν ολοι,εδω και καιρο@tasos malinoua
Να αναλάβει τις "ευθύνες" της συμμετοχής του...
Δηλαδή, αν θέλει να καλωσορίζονται "αλλιώς" τα μέλη, να τα καλωσορίζει ΚΑΙ αυτός. Αν θέλει να αντιμετωπίζεται "αλλιώς" η εκπαίδευση του "ΚΑΤΣΕ" να γράψει/γράφει ΚΑΙ αυτός τον τρόπο του. Αν θεωρεί πως η καλύτερη διατροφή είναι το μαγειρευτό, να γράφει ΚΑΙ αυτός άρθρα και απαντήσεις για το μαγειρευτό.
Να το κάνει αυτός και όλοι όσοι θέλουν να βλέπουν... ότι θέλουν να δουν!
Αν το κάνουν θα βλέπουν, έστω, τα δικά τους και δε θα παραπονιούνται πως βλέπουν μόνο των "άλλων".
Και γιατί να θες "θέση" και "γαλόνια" για αυτό;
Γιατί να θες "εξουσία";
Τώρα!... Ίσος μεταξύ ίσων... Γράφε και πλημμύρισε το dogforum με την δική σου πληροφορία και την δική σου οπτική!
Πάμε λοιπόν! ...και επαναλαμβάνω:
Προτάσεις συγκεκριμένες και δομημένες. Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα" αλλά προτάσεις που θα εμπεριέχουν και το "εγώ".
Παράδειγμα: "Από αύριο εγώ μπορώ να απαντώ στις απορίες των νέων μελών για τα θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς" ή "Αναλαμβάνω εγώ να απαντώ στα νέα μέλη που παρουσιάζουν το κουταβάκι από το pet shop ή τον γείτονα. Με ευγενικό και ήπιο τόνο και παρουσιάζοντας υπέρ και κατά" ή "Εγώ μπορώ να γράφω 1 άρθρο αναλυτικό το μήνα για κάποιο θέμα που θεωρώ σημαντικό" ή "Θα ήθελα να μεταφράσω εγώ και να δημοσιεύσω το πρότυπο του ANJING KINTAMANI-BALI που μου αρέσει" ή "Μπορώ εγώ να βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από event που συμμετέχω ή παρακολουθώ και είναι σχετικά με σκυλιά και να τα δημοσιεύω"...
Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κι εσείς πολλά να συμπληρώσετε!
Για οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
Εξαιρετική οπτική αυτή απ όλες τις απόψεις! Γενικά την τοποθέτησή σου αν και τη νιώθω λίιιγο παραδίπλα από αυτά που συγκεκριμένα αναφέρω εδώ (μπορεί κ να έχω άδικο), τη θεωρώ πολύ σημαντική.Πολύ θα θελα να μη θεωρεί κανένας πουθενά στη ζωή του ότι έχει λιγότερες (ή περισσότερες) αξιώσεις από κάποιους άλλους σε οποιοδήποτε ζήτημα. Η εμπειρία, η θέση ευθύνης, το οτιδήποτε, δεν είναι γαλόνια για να τα βλέπουν όσοι δεν τα χουν και να νιώσουν intimidated. Είναι προσωπικό εφόδιο, που πολλοί δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν, ούτε καν προς ίδιον όφελος. Συχνά γίνονται προσωπικό βάρος.
Οι προτάσεις μου και συγκεκριμένες ήταν και απλές και άμεσα εφαρμόσιμες, ή τουλάχιστον θα μπορούσαν να συζητηθούν. Εσύ τις απέρριψες, επειδή τις έκανα εγώ και τις κατέταξες (προφανώς) στην κατηγορίαΓια οποιαδήποτε πρόταση δεσμεύομαι ανοικτά και δημόσια να βοηθήσω και να την υποστηρίξω.
Προφανώς όμως όταν η @medusa επαναλαμβάνει αυτολεξεί την πρότασή μου για σημαντικά θέματα και στη συνέχεια χρησιμοποιεί και τη πρότασή μου για mods (προφανώς και καλά κάνει) σου παρουσιάζει προτάσεις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες :Όχι, γενικότητες τύπου "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα"
Οκ, το πήρα το μήνυμα. Σαφέστερος δεν θα μπορούσες να γίνεις.Ήδη το μέλος @medusa έχει κάποιες ιδέες (τις οποίες βρίσκω ενδιαφέρουσες) και θα μας τις "αποκαλύψει" με την πρώτη ευκαιρία.
Θα στα γραψω χύμα όμως ε?