Doc vom Hause Sesi

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη των πιο έμπειρων.
Πως σας φάνηκε ο Doc vom Hause Sesi CAC,CACIB,BOB ?

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Εγω ημουν σιγουρη οτι κανενας δεν θα απαντησει στην συγκεκριμενη ερωτηση..
Μαλλον ειχα αδικο...
Εγω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι πολυ λεπτη η γραμμη σε τετοιες συζητησεις και για το τιποτε γινεσε πολυ κακος και μπορει να γινει και μηνυσει κατα βαρος σου..
Επομενως συγνωμη για την απουσια μου στην συγκεκριμενη περπτωση..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Falco said:
Εγω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι πολυ λεπτη η γραμμη σε τετοιες συζητησεις και για το τιποτε γινεσε πολυ κακος και μπορει να γινει και μηνυσει κατα βαρος σου..
Συγνώμη παιδιά αλλά εγώ δεν έχω καμιά σχέση με την εκτροφή και δεν ξέρω τον … Άκη!
Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω τον σκύλο που πρωταγωνίστησε στο στίβο των Rott την Κυριακή?
Δηλαδή εάν έβλεπα μια θεατρική παράσταση, δεν θα μπορούσα να πω τη γνώμη μου για τον πρωταγωνιστή, για να μην με …μηνύσει? :roll:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
ROTTIE said:
Falco said:
Συγνώμη παιδιά αλλά εγώ δεν έχω καμιά σχέση με την εκτροφή και δεν ξέρω τον … Άκη!
Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω τον σκύλο που πρωταγωνίστησε στο στίβο των Rott την Κυριακή?
Δηλαδή εάν έβλεπα μια θεατρική παράσταση, δεν θα μπορούσα να πω τη γνώμη μου για τον πρωταγωνιστή, για να μην με …μηνύσει? :roll:
Ακριβως αυτο δεν ξερεις τον Ακη!!!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Και επειδή ο Άκης δεν είναι παρών είστε σίγουροι ότι θα ήθελε να σχολιάζουν κάποιοι τον σκύλο του (ήτε ευμενώς ήτε δυσμενώς)???????????????

εγώ θα συμφωνήσω 100% με την Χριστίνα

Εγω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι πολυ λεπτη η γραμμη σε τετοιες συζητησεις και για το τιποτε γινεσε πολυ κακος και μπορει να γινει και μηνυσει κατα βαρος σου
δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας..............

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Δεν καταλάβα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

χεράκια δεν έχουμε να κάνουμε edit :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ωχ τώρα το είδα αυτό :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ευτυχώς ακόμη δεν το χρειάστηκα (γενικά το χρησιμοποιώ πολύ).

είναι το αγαπημένο μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
Και επειδή ο Άκης δεν είναι παρών είστε σίγουροι ότι θα ήθελε να σχολιάζουν κάποιοι τον σκύλο του (ήτε ευμενώς ήτε δυσμενώς)???????????????
Και λοιπόν? Ο συγκεκριμένος σκύλος δεν προβλήθηκε? Δεν πρωταγωνίστησε? Δεν διακρίθηκε? Γιατί δεν μπορούμε να τον σχολιάσουμε? Στα fora του εξωτερικού οι συζητήσεις αυτού του είδους είναι ρουτίνα…
Το πολύ πολύ να στείλω ένα e-mail στον Άκη και να τον προσκαλέσω να γίνει μέλος της παρέας μας για να μας πει και εκείνος την γνώμη του!

Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε συγκριτικά τεστ αυτοκινήτων, ούτε ηλεκτρονικών συσκευών, ούτε κριτική κινηματογραφικών ταινιών ή θεατρικών παραστάσεων…
Δεν καταλαβαίνω, γιατί θα πρέπει να …χαλάσουμε τις καρδιές μας?
Ή μάλλον καταλαβαίνω ότι σε αυτή τη χώρα όσο και να θέλουμε να πάμε μπροστά και να αλλάξουμε κάποια πράγματα προς το καλύτερο, θα έχουμε κρεμασμένα πάνω μας βαρίδια που θα μας πηγαίνουν πίσω…

Δεν πειράζει! Εγώ θα τα λέω και ας αντιμετωπίσω τις συνέπειες…
«Μηνύστε με, μηνύστε με, σε δίκες ξεφτιλίστε με», που λέει και ο Λαζόπουλος…

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Τι νόημα έχει ένα εξειδικευμένο υποφόρουμ, όταν δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας? Γενικόλογα βρίσκουμε παντού.

Ντένις, αν και δεν διάβασα την γνώμη σου, διαφωνώ που ζήτησες να σβηστεί.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
αα ωραια παιδια...καλη αρχη....

και οχι τιποτα αλλο δεν προλαβα να διαβασω και τι εγραφες...

δηλαδη MAKHΣ και Χριστινα συμφωνειτε οτι δεν πρεπει να κανετε κριτικη??

οκ..παμε να πουμε για τα "κιτρινα"