Doc vom Hause Sesi

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Ηρεμια παιδια.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος πανικος δηλαδη να μην μπορει να εκφρασει καποιος την αποψη του (χωρις ομως εμπαθεια) για εναν σκυλο ο οποιος εχει παρουσιαστει σε εκθεσεις.

Ο Denis ειπε την γνωμη του για τον συγκεκριμενο σκυλο με πολυ ωραιο τροπο χωρις να θιξει τον συγκεκριμενο σκυλο η τον ιδιοκτητη του.

Και επειδή ο Άκης δεν είναι παρών είστε σίγουροι ότι θα ήθελε να σχολιάζουν κάποιοι τον σκύλο του (ήτε ευμενώς ήτε δυσμενώς)???????????????
Αμα δεν ηθελε να σχολιαζει καποιος τον σκυλο του τοτε θα επρεπε να τον ειχε κλεισμενο σε κλουβι να μην τον βλεπει ανθρωπος και οχι να τον παρουσιαζει σε εκθεσεις.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
Tί λές amangos, σου μοιάζω για τον μ@#@#@ της υπόθεσης?
Θα κρίνεις κιόλας την κίνησή μου να σβηστεί?
Πολύ δεν πάει?
Όταν συμμετεχεις σε δημόσιο διάλογο, κρίνεις και κρίνεσαι.

Δεν διάβασα τι έγραψες, αλλά δεν κατάλαβα γιατί αυτολογοκρίθηκες. Εαν το εξηγήσεις, ίσως καταλάβω τους λόγους που το έκανες. Πιστεύω όμως ότι όποιος δεν θέλει να σχολιάζουν τον σκύλο του, να μην τον κατεβάζει σε εκθέσεις. Από την συζήτηση που επακολούθησε της αυτολογοκρισίας σου, φαίνεται ότι ο λόγος που αυτολογοκρίθηκες είναι γιατί ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκύλου πιθανόν να παρεξηγηθεί που τον σχολίασες.

Εαν η κριτική σου ήταν καλοπροαίρετη, κακώς την απέσυρες (κατα την γνώμη μου πάντα). Εαν θεωρείς ότι αδικούσες τον σκύλο ή τον ιδιοκτήτη του, καλώς την απέσυρες.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επειδή προφανώς δεν έγινα κατανοητός όταν έλεγα ότι θα συμφωνήσω με την Χριστίνα 100% εννοούσα στο κομμάτι

Εγω ημουν σιγουρη οτι κανενας δεν θα απαντησει στην συγκεκριμενη ερωτηση..

Εγω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι πολυ λεπτη η γραμμη σε τετοιες συζητησεις και για το τιποτε γινεσε πολυ κακος

και εξηγούμε.

οποιοσδήποτε φυσικά μπορεί και είναι δικαίωμα του να λέει την γνώμη του.

Εγώ λόγω κακού προηγούμενου δεν θα την πώ.

και εξηγούμε.

πριν χρόνια με παίρνει κάποιος τηλ για κουτάβι.

του εξηγώ ότι δεν έχω αυτή την στιγμή.

μου πιάνει συζήτηση περί ροτβαιλερ στην Ελλάδα και με ρωτάει τι να περιμένει απο ένα σκύλο στην Ελλάδα.

Κάνω λοιπόν το λάθος και του λέω

΄ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΛΑΤΗ΄

Ύστερα λοιπόν από 2-3 μέρες δέχτηκα τηλ από γνωστό μου εκτροφέα ο οποίος μου ζήταγε εξηγήσεις γιατί λέω σε όλο τον κόσμο ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΧΑΛΙΑ ΠΛΑΤΗ

Οποιος θέλει να πει στον αλλο ότι το σκυλί του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο στον κόσμο ασ το κάνει.

εγώ δεν θα το κάνω

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ποιός ο λόγος στο φινάλε να γράψω ότι ο Χ σκύλος έχει χαλαρά ζυγωματικά, ελαφρώς συγκλίνοντες καρπούς και είναι ελαφρώς μακρύς στην οσφύ???

ποιός και τι θα καταλάβει??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι εννοείς ΜΑΚΗ? Ότι θέματα τα οποία αφορούν ζητήματα κυνοτεχνίας αφήνουν αδιάφορους τους λάτρεις της φυλής?
Εάν υποτιμάμε την νοημοσύνη των ανθρώπων που αγαπούν τη φυλή, τότε όντως το Rottweiler πνέει τα λοίσθια σε αυτή τη χώρα… :(

Τελικά τα θέματα εκτροφής στην Ελλάδα είναι σε αδιέξοδο?
Δηλαδή εάν θέλω να σχολιάσω γραμμές αίματος τι θα κάνω? Θα χρησιμοποιήσω τη διακρατική γλώσσα της παντομίμας για να μην παρεξηγηθεί (αδίκως κατά τη γνώμη μου) ο κάθε εκτροφέας?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nα πώ και εγώ μία ιστορία ... όταν έψαχνα για rottweiler, και μάλιστα ήταν το δεύτερό μου, μιάς και το πρώτο το χάσαμε μια ωραία πρωία, ρώτησα κάποιους ποιός είναι ο καλύτερος εκτροφέας και απο πού μπορώ να πάρω rottweiler για να ασχοληθώ με τις εκθέσεις, το μικρόβιο μου είχε μπει για τα καλά ...

μου συστήθηκαν 2 ονόματα, ο πρώτος δεν είχε γέννα και μου είπε ότι δεν θα έχει και για τους επόμενους 3-4 μήνες νομίζω ...
ο άλλος με υποδέχτηκε με χαρά και άκουσε την ανάγκη μου για έναν καλό σκύλο ...

αφού μου έδειξε τους σκύλους του, εμένα τότε μου φάνηκαν σκύλαροι (και ήταν) μου πούλησε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ προς 250.000 δραχμές ΤΟΤΕ ... 850 ευρώ δηλαδή, αμάν κάνουμε να δώσουμε το κουτάβι τόσο εν έτει 2007 ...
Είχε ο κύριος δηλαδή ένα παιδί 16 χρονών τότε, που του έλεγε να του δώσει σκύλο να τρέξει σε εκθέσεις και να εκπαιδεύσει (αυτό κι αν κάνουμε αμάν να το δούμε) και το μυαλουδάκι του τόσο έφτασε ... για την ακρίβεια μου έδωσε αυτόν τον σκύλο ... μέσα από τις λάσπες της πισω αυλής του ...

τον οποίο πήγαινα και στις εκθέσεις καμιά φορά και είχε μπεί και τετράδα!

Ο σκύλος αυτός ήταν από Ουγγαρία χωρίς χαρτιά, με ΨΕΥΤΙΚΑ χαρτιά που τον εμφάνιζαν να έχει συγγένεια με τον σκύλαρό του, τον οποίο ξέρω τώρα ότι επίσης τον είχε βρεί κατά τύχη, του φόρτωσε ότι χαρτιά βρήκε, και πήδηξε την μισή Ελλάδα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του εκτροφέα ότι ήταν ΔΥΣΠΛΑΣΙΚΟΣ και ενώ πολλά από τα παιδιά του εμφάνιζαν δυσπλασία ....

Συμπέρασμα: η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ είναι βάση για τον κάθε επιτήδειο ... η κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει κάπως, αυτή η ΧΟΛΕΡΑ αγγίζει και εσένα και τη Χριστίνα και όλους και δημιουργεί προβλημα ακόμα και στον πιο τίμιο και ''ποιοτικό'' εκτροφέα.

Με μισόλογα και αερολογίες δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ τίποτα ... τώρα συγκεκριμένα για την περίπτωση, νόμιζα ότι τουλάχιστον τα άτομα που χρησιμοποιούν internet με τέτοιο τρόπο και βρίσκονται σε ένα κλειστό forum, θα μπορούν να ανταλλάξουν κάποιες πιο εξεζητημένες απόψεις, εγώ δεν είπα για τον Morgan ότι δεν θα πήγαινα ποτέ να ζευγαρώσω, είπα ότι είναι σκύλος με τα όλα του, και εξέθεσα ορισμένα προφανή (σε εμένα έστω) ελαττώματα και προτερήματα του σκύλου ... τί να λέω? Παρ'όλα αυτά ο καθένας χρειάζεται και ''υποστήριξη'' να συμπλέει με το γενικό κλίμα ... προφανώς αυτό δεν έγινε, και ούτε θα γίνει ποτέ, γι'αυτό απέσυρα και το post μου, και συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά ο μ@#@#@# της ιστορίας δεν ήμουν ποτέ ...

σημ. έχει μπεί και ένα topic για τον ΟΦΙΡΕ ... [/i]

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ενα παραπονο ειχα παντα οσες φορες βρισκομουν σε εκθεση.

δεν μπορουσα σχεδον ποτε να ακουσω την αποψη που μετεφερε ο κριτης και εκεινη μεταφραζονταν απο τον εκαστοτε βοηθο σκυλου καποτε χειρογραφα μετα στα πισια..

εβλεπα τον 1 ,τον 2,το 3,τον 4 προσπαθουσα να δω τις διαφορες και να θυμηθω τα προτυπα,εχανα την μπαλα εννοιτε...

εγω λεω να μην το αφησετε ετσι ,και να μας βοηθησετε να ξεστραβωθουμε.!!

οσο για το..

Είχε ο κύριος δηλαδή ένα παιδί 16 χρονών τότε, που του έλεγε να του δώσει σκύλο να τρέξει σε εκθέσεις και να εκπαιδεύσει (αυτό κι αν κάνουμε αμάν να το δούμε) και το μυαλουδάκι του τόσο έφτασε
ειναι κορυφαιο,απιστευτο ,γελοιο ,νευριασα,γιατι θυμηθηκα και γω παλια σκηνικα με τυπους* να προσπαθουν να μου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.anyway..gia μενα εαν δεν κανετε εστω και αυτο ..δεν κανουμε τιποτα.γροθια στο μαχαιρι

*ειδικα τον τελευταιο δεν θα τον ξεχασω.εχει και μαμα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Συμπέρασμα: η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ είναι βάση για τον κάθε επιτήδειο ... η κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει κάπως, αυτή η ΧΟΛΕΡΑ αγγίζει και εσένα και τη Χριστίνα και όλους και δημιουργεί προβλημα ακόμα και στον πιο τίμιο και ''ποιοτικό'' εκτροφέα
μα το ίδιο πράγμα δεν λέμε?

σε τι θα βοηθήσει τον σημερινο 16χρονο η ΄γνώση΄του πως είναι η πλάτη του Χ το περπάτημα της Ψ και οι βραχίονες του Ω.

Αυτό που πρέπει να ξέρει είναι.

τι να ρωτάει και τι να ζητάει να δει για να αποφύγει τους απατεώνες.

ξέρεις κάποιον απατεώνα - εκμεταλευτή?

πες το.

πες μου όμως και σε τι θα βοηθήσει η εξιδεικευμένη γνώση στον άσχετο

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ROTTWEILER ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ 1 ΜΗΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ, ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο από την γνώμη του οποιουδήποτε για κάποιον σκύλο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
ξέρεις κάποιον απατεώνα - εκμεταλευτή?

πες το.
Συγνώμη για τις άσχετες ερωτήσεις, αλλά:
1. Εάν τον βρω, που να το πω? Στον Όμιλο?
2. Εάν το πω δεν κινδυνεύω να με μηνύσει? (εδώ κινδυνεύω να με μηνύσει ο κάθε εκτροφέας επειδή διατύπωσα άποψη για το σκύλο του).

Η προώθηση της κυνοφιλίας είναι συνυφασμένη με την κυνοφιλική παιδεία.
Όπως έγραψε και ο φίλος μου ο Amangos:
Amangos said:
Όταν πάψουμε να τα περιμένουμε όλα από άλλους, και προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε (ο καθένας εκεί που γνωρίζει και μπορεί) για κάτι καλύτερο, θυσιάζοντας την βολή μας, το ελεύθερο χρόνο μας, κλπ ίσως κάτι αλλάξει κάποτε σε αυτήν την χώρα

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ δεν είπε να μην πείς εσύ.

εξήγησα τον λόγο για το οποίο δεν θα πω εγώ

κατά τα άλλα

σε τι θα βοηθήσει τον σημερινο 16χρονο η ΄γνώση΄του πως είανι η πλάτη του Χ το περπάτημα της Ψ και οι βραχίονες του Ω.
πες μου όμως και σε τι θα βοηθήσει η εξιδεικευμένη γνώση στον άσχετο

ποιός ο λόγος στο φινάλε να γράψω ότι ο Χ σκύλος έχει χαλαρά ζυγωματικά, ελαφρώς συγκλίνοντες καρπούς και είναι ελαφρώς μακρύς στην οσφύ???

ποιός και τι θα καταλάβει??
πιστεύω ότι γίνομε σαφής και κατανοητός

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Στα fora του εξωτερικού οι συζητήσεις αυτού του είδους είναι ρουτίνα…
ναι από

Θεωρω σαν ιδιωτης μπορεις να εκφραστεις πιο ελευθερα αλλα σαν εκτροφεας ειναι πιο δυσκολα
ξέρεις πολλούς (σοβαρούς) εκτροφείς όχι να μιλάνε αλλά να συμμετέχουν ΕΠΩΝΥΜΑ σε forum?

έχω πεί και έχω διαφωνίσει με τον DENIS για το γεγονός ότι έχει αποκαλύψει ποιός είναι.

όχι γιατί αυτοπροβάλετε και διαφημίζετε αλλά γιατί εκτίθετε.

όσοι είναι έξω από τον χώρο δεν μπορούν να το καταλάβουν αλλά πιστέψτε με η φθορά είναι μεγαλύτερη από το κέρδος.

κάποτε σε μια συζήτηση σε κάποια έκθεση είπα στον Σακέτο κάτι το οποίο συμφώνησε.

του είπα ότι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα σήμερα θεωρώ αυτόν ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εκτροφείς σύμμαχους και όχι ανταγωνιστές.

σύμμαχους γιατί με όποια μέσα και εαν έχουν τρέχουν - συμμετέχουν - αγωνίζοντε για ένα σκοπό.

εχθρός μας αυτήν την στιγμή είναι ο

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ROTTWEILER ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ 1 ΜΗΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ, ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

με τον οποίο ο άσχετος με βάζει στην ίδια θέση.

αυτή την στιγμή λοιπόν καλώς η κακώς δεν έχω την πολυτέλεια να χαλάσω τις καρδιές με κανέναν σύμμαχο.

και επειδή αυτό θα γίνει εγω την γνώμη μου για τα σκυλιά του άλλου την κρατάω για εμένα :-# :-# :-# :-# :-#

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ξέρεις πολλούς (σοβαρούς) εκτροφείς όχι να μιλάνε αλλά να συμμετέχουν ΕΠΩΝΥΜΑ σε forum?
Εσύ γιατί συμμετέχεις? Εγώ έχω πεί ... Χριστίνα?

Και? Η κατάσταση είναι ΤΟΣΟ χάλια, που και να μην συμμετέχεις πουθενά πάλι σε διαβάλλουν οι ''σύμμαχοι'' στον αγώνα υπέρ της φυλής και της ποιότητας ... εκτεθειμένος είσαι παντού ... δες τί έπαθε ο Ακης ... :lol: :wink:

η φθορά είναι μεγαλύτερη από το κέρδος.
Ποιό κέρδος? Προκαλώ όποιον έχει πάρει σκυλί από εμένα μέσω του forum να βγει και να το πει ... και αν δώσω τελικά κάποιο κάποια στιγμή, νομίζω ότι ένα σκυλί κάθε ... 800 post είναι καλά, έτσι δεν είναι? :wink:

Εστω, ποιός είναι ο κανόνας? Δεν σχολιάζουμε ελληνικά σκυλιά ... πρόσεχε και τί θα πείς για τον Αkino, έχω 2 εγγόνες του ... και για Μambo, Filou, Muck von der Scherau, έχω παιδιά τους ... εγώ θα προσέχω τί λέω για τη Σουηδία και την εκτροφή εκεί, και τον Gil Milsped τώρα έχει και ο psaras κουτάβι από εκεί, καθώς και για τα σκυλιά του Κumelsee και Weibertreu που έχεις εσύ ... 8) Mην ξεχνάτε και τους υπόλοιπους, όλοι κάτι έχουν να διαφυλάξουν ... δικό τους ή αλλουνού ...

Μπορεί να ήταν χοντράδα να πώ για τον Morgan, αλλά κάποια στιγμή κάτι πρέπει να αλλάξει ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
στην ερώτηση σου γιατί συμμετέχω σου έχω απαντήσει ήδη

ξέρεις πολλούς (σοβαρούς) εκτροφείς όχι να μιλάνε αλλά να συμμετέχουν ΕΠΩΝΥΜΑ σε forum

Εγώ συμμετέχω ανώνυμα (χωρίς να έχω την σελίδα στην οποία κάποιος μπορεί να με βρεί).

πόσοι εδώ μέσα ξέρουν ποιός είμαι?

επίσεις συμμετέχω σε ένα forum για σκυλιά γενικά και όχι σε ένα εξειδικευμένο .

παίρνω πολλά πράγματα από αυτό και μου δίνει το δικαίωμα να λέω την γνώμη μου και να βοηθάω όπου μπορώ για την διατροφή - εκγύμναση - υγεία - εκπαίδευση ανθρώπους οι οποίοι την ζητάνε.

Ποιό κέρδος? Προκαλώ όποιον έχει πάρει σκυλί από εμένα μέσω του forum να βγει και να το πει ... και αν δώσω τελικά κάποιο κάποια στιγμή, νομίζω ότι ένα σκυλί κάθε ... 800 post είναι καλά, έτσι δεν είναι?
αυτό ακριβώς εννοούσα.

και όμως .

όταν κάποιος ακούει από εσένα πράγματα που δεν θέλει , βλέπει την σελίδα σου από κάτω και ΄καταλαβαίνει΄γιατί τα λες αυτά.

εγώ δεν είπα ότι ήταν χοντράδα.

είπα και λέω ότι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για αυτό.

πσσ.

και πούσε φιλαρακό.

λίγα με την SANDRA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Εσύ γιατί συμμετέχεις? Εγώ έχω πεί ... Χριστίνα?

Και? Η κατάσταση είναι ΤΟΣΟ χάλια, που και να μην συμμετέχεις πουθενά πάλι σε διαβάλλουν οι ''σύμμαχοι'' στον αγώνα υπέρ της φυλής και της ποιότητας ... εκτεθειμένος είσαι παντού ... δες τί έπαθε ο Ακης ... :lol: :wink:

η φθορά είναι μεγαλύτερη από το κέρδος.
Ποιό κέρδος? Προκαλώ όποιον έχει πάρει σκυλί από εμένα μέσω του forum να βγει και να το πει ... και αν δώσω τελικά κάποιο κάποια στιγμή, νομίζω ότι ένα σκυλί κάθε ... 800 post είναι καλά, έτσι δεν είναι? :wink:

Εστω, ποιός είναι ο κανόνας? Δεν σχολιάζουμε ελληνικά σκυλιά ... πρόσεχε και τί θα πείς για τον Αkino, έχω 2 εγγόνες του ... και για Μambo, Filou, Muck von der Scherau, έχω παιδιά τους ... εγώ θα προσέχω τί λέω για τη Σουηδία και την εκτροφή εκεί, και τον Gil Milsped τώρα έχει και ο psaras κουτάβι από εκεί, καθώς και για τα σκυλιά του Κumelsee και Weibertreu που έχεις εσύ ... 8) Mην ξεχνάτε και τους υπόλοιπους, όλοι κάτι έχουν να διαφυλάξουν ... δικό τους ή αλλουνού ...

Μπορεί να ήταν χοντράδα να πώ για τον Morgan, αλλά κάποια στιγμή κάτι πρέπει να αλλάξει ...
Δεν καταλαβα μονο για σενα ειναι ο Akino??
Εμεις που εχουμε 3 παιδια του δεν μετραμε..??

Οσο αφορα την επωνυμια η οχι ..δεν εχω να κρυψω τιποτα....
Και συνηθισμενη απο το Σουηδικο Rottweiler Forum ειναι ολοι μεσα με την επωνυμα και εκει να δεις τι φασαριες γινονται καθιμερινα..
Ξερω θα μου πεις αλλη χωρα κτλ αλλα εγω ειμαι ο ιδιος χαρακτηρας οπως ημουν εκει και εδω..
Καλως η κακος...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Τι εννοείς ΜΑΚΗ? Ότι θέματα τα οποία αφορούν ζητήματα κυνοτεχνίας αφήνουν αδιάφορους τους λάτρεις της φυλής?
επειδή αυτό το ξέχασα να το απαντήσω

γιατί εγώ δεν

Εάν υποτιμάμε την νοημοσύνη των ανθρώπων που αγαπούν τη φυλή
απλά .

είμαι σίγουρος ότι όσοι αγαπάν την φυλή πρέπει

α) να μάθουν τι είναι το πρότυπο και γιατί υπάρχει

β) να μάθουν το πρότυπο της φυλής

και μετά να τους πούμε περί κυνοτεχνίας , καρπών , χαλαρής πλάτης και αδύνατης λεκάνης

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Aπό την συζήτησή σας δεν κατάλαβα το πώς μπορούμε να σχολιασουμε ξένα σκυλιά και όχι τα δικά μας ...
Και οι ξένοι σκύλοι έχουν ιδιοκτήτες που ίσως θίγονται ...
Προσωπικά εγώ δέχομαι κάθε δημόσια συζήτηση γύρω από τα σκυλιά μου!
Θεωρώ πως όταν λές υπεύθυνα την γνώμη σου και όχι κακοπροαίρετα δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση.
Πιστεύω ότι σαν εκτροφέας και ιδιοκτητης σκύλου θίγωμαι περισσότερο όταν αυτές οι συζητήσεις γίνονται prive και σαν κουτσομπολιό.
Στο forum όλα μένουνε γραμμένα οπότε ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα αν αυτά ου λέγονται για το σκύλο του στέκουν ή όχι.
Πιστεύω ότι συζητώντας για τους σκύλους μας πολλοί μπορούν να καταλάβουν και πού βρίσκονται.
Ο καθενας έχει δικαίωμα να πεί την γνώμη του και αν πιστεύει οτι δεν παρεκτρέπεται λέγοντάς την ας την πεί ελεύθερα.
Γιατί να μπορούμε να σχολιάσουμε τον Gonnzo και όχι τον Doc, ή τον κάθε Doc στην θεση του ..
8)
Ισως και κάπιοοι μπορούν να μάθουν κάτι από τέτοιες συζητήσεις ...

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Συμφωνω απολυτα με τον dasty και θα προτεινα εσεις που ειστε και εκτροφεις να σχολιαζεται και τα δικα σας τα σκυλια που εχετε και ως ζωντανο παραδειγμα και οχι απαρετητα μονο των αλλων!
για να μην παρεξηγουνται κιολας!