DIY Vol.1 :Μανίκι Δαγκώματος!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ο κακος το φωραει για να γινει κακος με τον σκυλο να τον ερεθισει και να ειναι ο χειριστης ιδιοκτητης πισω απο τον σκυλο για να κανει ο σκυλος μαθημα φυλαξης...εκει ο σκυλος χωνει γκαζια δεν παιζει εκει γινεται ο διαχωρισμος .

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καμια σχεση αυγερι,δεν μιλησα ουτε για σωματοφυλακη ουτε για φυλαξη χωρου(δεν γνωριζω τιποτα για αυτα τα 2),
ειπα ποια ειναι η γνωμη μου για το μανικι,και οτι αφου ασχολειται με τον σκυλο του ας το κανει σωστα.
για παραδειγμα στην τελευταια φωτο οπου το δαγκωμα ειναι λαθος,αν το συνεχισει ετσι θα χαλασει το δαγκωμα το σκυλου.

υγ για παιχνιδι με τον σκυλο του μιλαω.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κι εμείς φοράμε μανίκια. Ουδέποτε ξεκίνησα κατι τέτοιο για πραγματικές συνθήκες. Όπως θα παίξω tug, όπως θα παίξουμε πάλη ή ψευτοκυνηγητό έτσι θα παίξουμε και δαγκωματάκια. Για εμας είναι ένα ακόμα αθώο παιχνιδάκι να περνάει η ώρα μας :D

ps. Αντι για τζιν βρίσκω παλιές μοκέτες εξώπορτας σπιτιού. Αυτά που είναι χοντρά ψάθινα.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
δεν σε κρινω...απο τα λεγομενα σου μιλας για ξεκινηματα αυτων που ανεφερα....οσο για το δαγκωμα του σκυλου σιγουρα ειναι λαθος οπως και στην δικια μου οπως και σε ολα τα σκυλια κανενας σκυλος δεν δαγκωνει σωστα ... γιατι ποτε δεν εμαθε να το κανει σωστα.

εξαιρουνται τα ταλεντα.

πολυ σωστα ειπες για τα μαξιλαρακια ομως πραγμα που σε κανει να γνωριζεις πως φτιαχνεις με τα βασικα το δαγκωμα του σκυλου...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ολα απο κάπου ξεκινάνε αλλά συμφωνούμε σε αυτό που εννοούσες ότι η αρχή έχει μεγάλη σημασία. Πολλές φορές απο λάθος μας, άγνοια ή ελλειψει γνώσεις αυτό το κάτι που έχουμε στα χέρια μας αντί να γίνεται καλύτερο (ή και να παραμείνει ως έχει) απλά φθείρεται με τον καιρό.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
παιδια δεν θα χαλασει ο σκυλος δεν ειναι απο ζαχαρη... το δαγκωμα φτιαχνεται ευκολα αν επιλεξει καποιος να ασχοληθει με κυναθλημα που χρειαζετε το σωστο γεματο δαγκωμα...και πολυ ευκολα μαλιστα....

δεν ειδα πουθενα να κανουμε διαγωνισμο κροκοδειλου....ο ανθρωπος εφτιαξε κατι πανεμορφο εκανε κατι καθαρα δικο του για τον σκυλο του...με πολυ αγαπη και φτασαμε στην κριτικη για το δαγκωμα ....

ΜΗΤΣΑΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΡΕ ΜΑΝ
ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ.....μεχρι τοτε θα παραμεινει ανεργος ρεμαλι και ναυαγοσωστης...ειπαμε μιτσ μπιουκανον σε ναβαρα.... αχαχαχχαχα

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυγέρις, το ξέρεις ότι απλά έτυχε να πάει προς τα εκει η συζήτηση. Κανείς δεν είχε σκοπό να την "χαλάσει" στον φίλο. Δεν νομίζω να θίχτηκε ο JimboGS. Απλά σε μερικούς αρέσει ο ακαδημαικός διάλογος.

Αν σας πω πως ήταν το πρώτο "μανίκι" της σκύλας μου θα γελάτε όλοι μαζί μου... :D

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
jimbo...
φτιάξε μια ολόσωμη για το μαρέκο να την φοράει μόνιμα!
Εχεις το λογο μου θα ειναι το επομενο προτζεκτ... απλα πρεπει να της παρω μετρα!
δες τη φωτο του δαγκωματος.εκει θες επιδιορθωση.
εκεινο που δεν καταλαβα ακριβως,ο σκυλος δαγκωνει το τζιν?
μαγκια παντως
Ναι το τζιν δαγκωνει..
Το ξερω οτι θελω διορθωση.εγω πιο πολυ για παιχνιδι το εφτιαξα.
Ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα παμε για εκπαιδευση και θα μου δειξει λογικα ο εκπαιδευτης.

το δαγκωμα για τον σκυλο πρεπει να ειναι ευχαριστο.
γιατι δεν κανω κατι καλα και τον ξενερωνω?
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν θα το χρησιμοποιουσα στον σκυλο μου.
Δεν σου αρεσει σαν κατασκευη?
καλο ειναι να πας να δεις πως "δινουν" μανικι πως "μπουκωνουν" τον σκυλο,να μην μασαει
να τον ηρεμεις δαγκωμενο με τον μανικι
και να σου δειξει ενας ανθρωπος ποτε δινεις,ποτε δεν δινεις και τα λοιπα.
σε ερασιτεχνικο επιπεδο δεν ειναι κατι το δυσκολο.
Εχω σκοπο να το κανω οταν ερθει η ηλικια του!
κατα καιρους βγαινουν προσφορες Μαξιλάρια - tugs - GAPPAY
αρχιζεις με ενα τετοιο και μετα πας στο μανικι.
Εχω τετοιο Λουκάνικα-tugs από ύφασμα γιούτας - GAPPAY δεν κάνει?είναι διαφορετικό?
δεν ξερω τι ξερεις γιαυτο εγραψα τα παραπανω.
Δεν ξερω τιποτα.το εγραψα και στην αρχη
μπορεις να πας και σε κλαμπ να δεις προπονησεις για να παρεις μια ιδεα.
Μου πεφτουν αρκετα μακρια!Αλλα θα το κοιταξω!
υσ με αυτο το πραγμα μπορεις να του χαλασεις το δαγκωμα παρα να του το φτιαξεις.
Τι εννοεις? δεν θα μπορει να δαγκωσει μετα? ουτε για παιχνιδι?

ο μητσαρας το εφτιαξε για να παιζει με τον σκυλο του νομιζω...και οχι για εκπαιδευση σωματοφυλακης η δαγκωματα on/off.
Α γεια σου!
Για το 2ο θα παμε σε εκαπιδευτη δεν θα κανω πειραματα!

ο ανθρωπος εφτιαξε κατι πανεμορφο εκανε κατι καθαρα δικο του για τον σκυλο του...με πολυ αγαπη
Σε ευχαριστώ πολυ!
μεχρι τοτε θα παραμεινει ανεργος ρεμαλι και ναυαγοσωστης...ειπαμε μιτσ μπιουκανον σε ναβαρα.... αχαχαχχαχα
Αυτο ειναι στανταρ... μονο μην φοραει ο πνιγμενος τζιν μαγιο...θα εχουμε θεμα!:):)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω πηρα απο τα βιομηχανικα χοντρα μακρυα δερματινα γαντια για ηλεκτροκολληση φτανουν μεχρι τον αγκωνα κοστος κατω απο 10 ευρω,,, για να παιζω μαζι της γιατι αγριευει πανω στην παλη και της ξεφευγουν κατι καλες ==))

στα μειον απεκτησε κακη συνηθεια ... περπατας στο ασχετο και ερχεται και σου δαγκωνει ελαφρα το ποδι η το παντελονι,,, και το κανει και σε γνωστους μου,,,,, μετα ((μονο σε εμενα)) τραβιεται πισω ξαπλωνει και γρυλιζει δαγκωνοντας τον αερα δεξια αριστερα για να με προκαλεσει να παιξουμε,,,, εαν μπω μεσα και κλεισω την πορτα ξεσπαει στη πορτα,,, εκτος απο τις μεσημεριανες ωρες που ειναι σαν ναρκωμενη απο τη ζεστη,,,, κρυβεται σε σκιες κατα προτιμηση στο υπογειο σαν νυχτεριδα ==))

,,, 4μιση μηνων,,,

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
αυγερι ο τροπος σου με ενοχλει και το σταματαω εδω.
αφου θες να γραψουμε μπραβο ας το γραψω.
μπραβο jimbo θα φτιαξω και εγω ενα!πολυ καλο!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μ'άρεσε πολύ! μπράβο!
Από τη μέσα μεριά (που ακουμπά το χέρι σου) έχεις βάλει τίποτα? πχ κανένα από αυτά τα σφουγγαράκια τα καφετί που είναι σαν στρώμα, για να μην πονάει; γιατί υποθέτω το γκάπα γκούπα στο δέρμα σου θα σου κάνει ωραιότατες πληγές :p

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Σε ευχαριστω!
οχι δεν εχω βαλει.. και να σου πω μετα τις δοκιμες ειδα οτι δεν χρειαζεται.
εκει που θα βαλω κατι γιατι τρως μεγαλο ζορι και ποναει, ειναι στο δευτερο ιμαντα κοντα στον αγκωνα.
παιζεις δεκα λεπτα και κανεις μελανιες απο το τραβηγμα και το τριψιμο

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
κοίτα αυτά τα σφουγγαράκια που σου λέω. Αλλά επειδή τρίβονται εύκολα, βάλε κανένα ύφασμα γύρω τους για να μην τα φάει και ο σκύλος :p
Ελπίζω να κατάλαβες ποια λέω. Είναι αυτά που μοιάζουν με σφουγγάρι κουζίνας.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
κι αυτό δεν τρίβεται?
οχι καθολου ειναι σαν σφουγγαρι
ρε δε λεω για τη δικη σου επιδιορθωση απλα κανε το μανικι πιο σφηνα.:p
το επομενο τσουβαλι θα εχει περισσοτερη μελετη!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
αυγερι ο τροπος σου με ενοχλει και το σταματαω εδω.
αφου θες να γραψουμε μπραβο ας το γραψω.

φιλε μου καλε θα σου πω ενα πραγμα εχω τον ποιο ενοχλητικο χαρακτηρα που γνωρισες ποτε ειμαι πανεξυπνος σε κατασταση ανικητης βλακειας...και δεν σου ζητησα να γραψεις αυτο....

δεν σου αρεσει...μην το φτιαχνεις...
δεν εγκρινεις...μην το κανεις
θες δημοσια να μιλας να σεβεσαι...τον κοπο...την προσπαθεια...και πανω απ'ολα μην κινδυνολογεις... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ

ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ.

φυσικα και δεν θα συνεχισω οπως φανταζομαι και εσυ το θεμα γιατι τρολαρουμε αδικα ....

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
οχι καθολου ειναι σαν σφουγγαρι
μια χαρά τότε! Απλά πρόσεχε να είναι μαλακό το υλικό (δεν το ξέρω καθόλου το συγκεκριμένο) για να μην σε κάψει από την τριβή.

Να σε ρωτήσω κάτι? Τι εργαλεία σου χρειάστηκαν? (πχ που είπες ότι μαλάκωσες τη σωλήνα κτλ).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97