Ευχαριστω.
Το 60 επειδη ειναι θυληκο? Οσο δηλαδη το μεσο υψος του? Επειδη διαβασα οτι ετσι και αλλιως θα σκυβει για να μπει, οποτε πρεπει να ειναι μικροτερο ωστε να μη μπαζει αερα.
Για σένα σου λέω, μπορεί να θές να βάλεις μέσα χέρι - ώμους να το απολυμάνεις - να πάρεις κάτι, να επισκευάσεις
Για το υψος, ετσι και αλλιως θα του εβαζα να πατησει πανω σε 4 ξυλα γυρω στα 10 εκατοστα για την υγρασια.
7 δέκα χωράει η μουσούδα και μπορεί να έχεις άλλα , ακόμα και τραυματισμό ή ανατροπή της κατασκευής
Την πορτα αν τη παω πιο δεξια, δε θα εχει που να στηριχτει η σκεπη. Τωρα αφηνω μονο 20 εκατοστα στη δεξια πλευρα για να πατησει πανω η σκεπη. Μηπως να το κανω πιο μακρυ απο 1 μετρο ωστε να βρω περιθωριο?
10 εκ φτάνουν
Το 70 πλατος θα με ζορισει λιγο γιατι δε θα χωραει καλα μεσα στο μπαλκονι αλλα θα το βολεψω πηγαινοντας το σε αλλη πλευρα του μπαλκονιου πιο απομερη, αλλα και αρκετα πιο φαρδια.
με 70 τεντώνει καλύτερα τα πόδια
Αλουμινογωνιες σκεφτηκα και εγω, μαζι με μια κολλα που ειχα απο παλια πολυ γερη. Με αυτην εχω κατασκευασει ηχεια!!
Τα τριγωνακια ισοπλευρα γυρω στα 5 εκατοστα?
ναι minimum
Για το πατωμα εχω ακουσει ιδεα να βαλω στρωματακι σαν αυτα της γυμναστικης και απο πανω κουβερτα για να μη κανει ροζους στα ποδια. Τα βλεπεις να αντεχουν καθολου? Αλλιως τι πλαστικο να βαλω που να ειναι μαλακο και γερο?
μια χαρά ειναι αλλά ανάλογα τον σκύλο .... μπορεί να χαθούν σε 1 ώρα μπορεί να αντέξουν -
πλαστικό πάτο από crate
Α και κατι αλλο, εννοειται πως το εχω σχεδιασει σε 2 κομματια ωστε να αφαιρειται η οροφη και να πλενεται. Τζαμπα φτιαχνω τους υπολογιστες μιας φιλης πολιτικου μηχανικου? Δε θα επρεπε να με ξεπληρωσει με τα σχεδια ενος σκυλοσπιτου ???
βασικό για να βάζεις τον πάτο