Εννοώ ότι πρέπει να τον τσιγκλάς και λίγο!Μια κραυγή, μια απότομη κίνηση, ένα ξαφνικό σου ενδιαφέρον για να παίξετε, μια δική σου παρακίνηση να παίξετε!
Τον έχεις ελεύθερο τελείως όταν παίζεται?
Αν ναι κακώς, θα έπρεπε να τον έχεις σε ιμάντα πολλών μέτρων για να μην χαζεύει!
Ε, καλά εντάξει δεν θα τον λιώνεις και στα πετάγματα, είπαμε!
Αλλά είναι άλλο η αδιαφορία επειδή κουράστηκα και δεν αντέχω και άλλο η αδιαφορία του σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια!
Ο καθένας νομίζω ότι ξέρει να διαβάζει τον σκύλο του!
Εγώ όταν του το έμαθα πριν κανα 2μηνο τον είχα όπως πάντα όταν παίζουμε στον 20 μετρο ιμάντα και ήξερα ότι τις πρώτες φορές θα την κάνει με ελαφρά για να πάει να αράξει επειδή του έβαλα μια καινούργια δραστηριότητα!Όπως και έγινε, το πετούσα, έτρεχε το έπιανε, αλλά δεν το 'φερνε, καθόταν μακριά μου, εκεί έπαιξε τον ρόλο του ο ιμάντας και τον συνέτιζα στον να κάνει την επαναφορά αν και ξέρει άψογα το "φέρτο"!Την 2η φορά χαζεύε και τον ξανασυνέτιζα με τον ιμάντα μετά τσίγκλισμα και παρακίνηση, ξανά για να παίξουμε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!Σταδιακά όλο αυτό, λίγο λίγο, μέρα με την μέρα!Πλέον έχουμε εντάξει στην καθημερινοτητά μας το φρισμπι!5-10 λεπτά και σε υψηλό βαθμό και με παρακαλάει με γάβγισμα!