Denis... (προβλήματα ομίλων)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
amangos ακόμα δεν προσέχεις τι γράφεις!
Εμένα δε με νοιάζει, αλλά διαβάζουν και άλλοι που αυτά που λες τα παίρνουν ως δεδομένα, ενώ φάσκεις και αντιφάσκεις.
Προστάτευαν την μπίζνα τους, δεν τους παρεξηγώ, αλλά τελικά δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, γιατί τους έστειλα σπίτια τους!
Όμως έστειλα την καταγγελία στον ΚΟΕ, και εκείνοι (απο ότι έμαθα οφ δη ρέκορντ) τους εξανάγκασαν να παραιτηθούν, αλλιώς θα έκλειναν τον όμιλο εντελώς.
Δεν είσαι σίγουρος γιατί άλλαξε χέρια ο όμιλος.
8-9 μήνες μετά τα γεγονότα εκείνα, ο όμιλος άλλαξε χέρια, και φοβάμαι ότι κατέληξε χειρότερα, αν και δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω.
2 μέλη του Δ.Σ χρησιμοποιούσαν τον όμιλο σαν μαγαζάκι εξεύρεσης πελατών για τα σκυλιά εκτροφής τους, αλλά και πελατών για αμφιβόλου ποιότητας εκπαιδεύσεις
Ποιος ήταν ο εκπαιδευτής της σκύλας σου?
Αυτός που σε έπεισε να πας στην έκθεση?
έτσι είπες...

είχες καλές σχέση με αυτόν και κακή με άλλους εκπαιδευτές?
Ηταν ο ίδιος που κατείγγειλες αργότερα?

Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι σημαίνει έκθεση και όχι τι σημαίνει απατεώνας αυτό το ξέρουν όλοι!
Ψάχνοντας για την φυλή, κατέληξα στον πρόεδρο του ομίλου.
Αυτός με πήγε να αγοράσω σκύλο, αυτός μου το εκπαίδευσε, αυτός με έπεισε να την κατεβάσω σε έκθεση για να έχω κάποια κρίση για την μορφολογία της αλλά και για ενισχύσω τις δραστηριότητες του ομίλου με την παρουσία μου.
Ήθελε να δείξει πόσο πολυπληθής όμιλος είμαστε, και ότι δεν αποτελούμασταν μόνο από επαγγλεματιες αλλά και από χομπίστες όπως και του λόγου μου...

Με τα πολλά με έπεισε. Μου τάπρηζε για πολύ μεγάλο διάστημα.
Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος που ήξερε να πείθει σε ότι λέει.

Η σχέση μου μαζί του ήταν άριστη.

Επειδή νόμιζε ότι είμαι έντιμος άνθρωπος και ότι θα με πείθει αιωνίως, με έψηνε για να ασχοληθώ και με τα διοικητικά του Ομίλου. Μέχρι τότε δεν ήξερα, απλώς άκουγα ότι μου έλεγαν.

Τελικά έκανε δυο βασικά λάθη:
Πρώτον, δεν μπορεί κάποιος να με πείθει αιωνίως, και
δεύτερον, δεν έπρεπε να βάλει στο Δ.Σ. του ομίλου έντιμο άνθρωπο, ενώ ο όμιλος ήταν μαντάρα σε θέματα ηθικής.

Θυμήθηκα και άλλα 2 θέματα της καταγγελίας μου:

Το κινητό τηλέφωνο του Ομίλου (τότε ήταν ακόμα ακριβά τα τηλέφωνα) είχε καταλήξει προσωπικό τηλέφωνο του έτερου Καπαδόκη, και ο όμιλος πλήρωνε για τους λογαριασμούς του. Όλες του οι πωλήσεις σκύλων, και οι εκπαιδεύσεις, καθώς και όλα τα προσωπικά του τηλέφωνα, τα φόρτωνε στον όμιλο.

Ο περί ου, τσάκισε στο ξύλο ένα αδεσποτάκι, με την δικαιολογία ότι αν πλησίαζε, ο σκύλος του θα το ξέσκιζε!!! Όταν διαμαρτυρήθηκα εντόνως, διότι το γεγονός είχε συμβεί μπροστά στα μάτια μου, αλλά και άλλων μαρτύρων, μου έκανε προσωπική επίθεση, για να καλύψει την αδυναμία οποιουδήποτε επιχειρήματος διότι:
Πρόεδρος ζωοφιλικού ομίλου δεν θαπρεπε να δέρνει αδέσποτα και
Ο σκύλος του προέδρου τέτοιου ομίλου, είναι ανεκαίδευτος, και θεωρητικά είναι έτοιμος όποιο δύσμοιρο σκυλάκι πλησιάσει φιλικότατα (ήμουν παρών) με ότι δυσφήμιση σημαίνει αυτό για όλη την φυλή και τέλος
ο ίδιος είναι εκπαιδευτής, και εκμεταλλεύεται τον όμιλο για να βρίσκει νέους πελάτες για να πουλάει εκπαιδεύσεις, ενώ είναι αχρηστος να πειθαρχήσει τον σκύλο του (κατά την δήλωση του).

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αφησα κάποια αναπάντητα:

Δεν γνώριζα τότε άλλους εκπαιδευτές. Είχα τον πρόεδρο του ομίλου της φυλής, τι άλλο να έψαχνα?
Για να τον έχουνε πρόεδρο, κάτι θα ξέρανε...

Τελικά, δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
Τέλος πάντων, ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας για την εκπαίδευση του σκύλου μου, αλλά και μετά (κατά την διάρκεια της φιλικής μας σχέσης), μου κατηγορούσε όλους τους άλλους εκπαιδευτές σαν απατεώνες ή άχρηστους.

Όταν γνώρισα άλλους, και απέκτησα κάποια εμπειρία, κατάλαβα ότι ο μόνος άσχετος και επικίνδυνα άσχετος, ήταν ο ίδιος!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Τα γεγονότα είναι ότι ο όμιλος άλλαξε χέρια σε 9 μήνες μετά την καταγγελία μου στον ΚΟΕ.
Ο λόγος που τα ξέρω οφ δη ρέκορντ, είναι ότι δεν ήταν δυνατόν να είμαι παρών στις συνεδριάσεις του ΚΟΕ ούτε να ξέρω από πρώτο χέρι την (όποια) ίντριγκα που πέχτηκε εκεί, αν έγινε κάτι τέτοιο...

Έλα όμως που ο κόσμος είναι μικρός, και βουνό με βουνό δεν σμίγει!!!
Έτσι βρέθηκα μετά από χρόνια με κάποιον, που έτυχε τότε να είναι σε άλλον όμιλο φυλής, και επειδή η κουβέντα ήρθε και στα ροτβάηλερ, χωρίς να γνωρίζει ποιος είμαι, άρχισε να μου λέει την ιστορία όπως την έζησε μέσα από τις συνεδριάσεις του ΚΟΕ!!!

Και εγώ, χωρίς να αποκαλύπτω ποιός είμαι, άκουγα και στο τέλος... είπα και την δικιά μου ιστορία, και οι δυο ιστορίες παντρευόντουσαν μια χαρά!!!
Το μόνο που δεν γνώριζα, είναι οτι ταυτόχρονα με την δικιά μου κατγγελία, υπήρχε και άλλη μια, από γνωστό εκτροφέα, τον οποίον είχαν αποκλείσει από τις εκθέσεις του ΟΦΙΡΕ λόγω προσωπικής εμπάθειας του προέδρου.
(Προσοχή: Δεν είχαν επιρρεαστεί οι κριτές, αλλά με κάποια αφορμή τον τιμώρησαν να μην παρουσιάζει τα σκυλιά του σε εκθέσεις του ΟΦΙΡΕ)

Έτσι έγιναν τα πράγματα.
Έτσι έμαθα ότι ο όμιλος άλλαξε χέρια με την απειλή ότι θα καταλήξουνε στα δικαστήρια, λόγω της καταγγελίας μου. :wink:

Φαντάζομαι ότι όποιος είναι στον χώρο πάνω από 8 χρόνια, θα τα γνωρίζει πάνω κάτω όλα αυτά. Βρέθηκα τυχαία σε μια έκθεση του ΟΚΑ, πριν ενάμιση χρόνο, και... με θυμόντουσαν μια χαρά αρκετοί από άλλους ομίλους αλλά και άνθρωποι του Δ.Σ. του ΚΟΕ.

Δεν λέω ψέμματα, ούτε λέω ότι δεν έκανα λάθη.
Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλώς αναφέρω τα γεγονότα.

Ως προς τον νυν ΟΦΙΡΕ, εξακολουθεί αν δεν κάνω λάθος να εδρεύει στις εγκαταστάσεις σκυλέμπορα-εισαγωγέα, με πρόεδρο τον ίδιο, και ο οποίος ταυτόχρονα προεδρεύει (και συστεγάζει) και άλλους ομίλους.
Με την μαγκιά μου και τον μπαρά μου...
Δεν νομίζω ότι άξιζαν τέτοιας τύχης οι όμιλοι δημοφιλέστατων σκύλων.

Δυστυχώς

Ο λόγος που λέω ότι δεν έχω στοιχεία για την τωρινή κατάσταση, είναι ότι δεν γνωρίζω τα πεπραγμένα του Ομίλου έκτοτε, αλλά και μόνο που προεδρεύει ο τύπος αυτός μου αρκεί για να είμαι απογοητευμένος.

Βέβαια εγώ τα 6 τελευταία χρόνια δεν έχω πια ροτβάηλερ, ίσως καποτε στο μέλλον να ξανα αποκτήσω, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα πάω στην Γερμανία να πάρω ένα σκυλί από γονείς με πραγματικές ικανότητες εργασίας, που θα τους ελέγξω προσωπικά για τον χαρακτήρα τους και την ικανοποιητική τους μορφολογία, όχι για εκθέσεις, αλλά για συντροφιά.

Και πάλι θηλυκό θα πάρω, αλλά θα το βαπτίσω Λουλού, και όχι κάτι τρομακτικό... :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ωραία όλα αυτά.
εσύ τι πιστεύεις ότι κέρδισες ?
βοήθησες την φυλή?
βοήθησες κάποιους νέους?
ακόμη.
λέγοντας όλα αυτά εδώ τι θες να κερδίσεις?
το μπράβο του κόσμου?
εαν υπήρχε έστω και ένας εδώ μέσα που μπορεί να ήθελε να αχοληθεί-συμμετέχει σε κάποιον όμιλο πιστεύεις ότι θα το κάνει ύστερα από ότι λες (τα οποία φυσικά ελέγχοντε)?

όσο για το αμίμητο

Βέβαια εγώ τα 6 τελευταία χρόνια δεν έχω πια ροτβάηλερ, ίσως καποτε στο μέλλον να ξανα αποκτήσω, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα πάω στην Γερμανία να πάρω ένα σκυλί από γονείς με πραγματικές ικανότητες εργασίας, που θα τους ελέγξω προσωπικά για τον χαρακτήρα τους και την ικανοποιητική τους μορφολογία, όχι για εκθέσεις, αλλά για συντροφιά.
τι να πω?????????????

Μονο για ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω και αυτό κακόγουστο

θα πας στην Γερμανία να ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΣΥ τους γονείς (εργασιακούς) για να το έχεις για συντροφιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα ήταν καλύτερα όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ γιατι μιλάμε να σωπαίνουμε

τελικά ίσως οι όμιλοι να είναι καλύτερα εκεί που είναι τώρα

S

SwkDoG

Guest
Όντως βρε amangos δε βλέπω το λόγο να "μπαίνουμε" σε μια ιστορία που έληξε πριν 8 χρόνια,όποια και αν ήταν η έκβαση και το παρασκήνιο της... :?

Και μιάς που δεν μπορούμε να μπούμε και σε λεπτομέρειες,ονόματα ή και να έχουμε αποδείξεις,από αυτό το βήμα.
Θα εξηπηρετούσε και τίποτα αν το κάναμε αφού έχουν περάσει τοοόσα χρόνια?!... :)

Ας κοιταξουμε το παρόν και το πως θα περάσουμε εμείς και τα σκυλιά μας καλύτερα,βελτιώνοντας το παρόν και θέτοντας βάσεις για το μέλλον...Με το παρελθόν δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα...το θυμόμαστε αλλά μη γίνετε και βαρύδι,να μας τραβά πίσω.

Για όσους έχουν αρχείο να πω πως στα τεύχη 39-40-41 της "Κυνολογίας" θα βρείτε το "ιστορικό" του θέματος στην στήλη "Διάλογος με τους αναγνώστες".
Μια που έχει δημοσιοποιηθεί δε νομίζω να πειράζει που αναφέρθηκα σε αυτά?... :?:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ΜΑΚΗΣ said:
όσο για το αμίμητο

τι να πω?????????????

Μονο για ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω και αυτό κακόγουστο

θα πας στην Γερμανία να ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΣΥ τους γονείς (εργασιακούς) για να το έχεις για συντροφιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θεωρείς ότι οι σκύλοι εργασίας δεν είναι κατάλληλοι για συντροφιά?
Εγώ αντιθέτως, είχα πολύ καλό σύντροφο ένα ροτβάηλερ, που έκανε ιχνηλασία, φύλαξη, σωματοφυλακή, και πολλά πολλά παιχνίδια που του μάθαινα.

Οι εργασιακοί γονείς αποδεδειγμένα έχουν ανεπτυγμένη εκπαιδευσιμότητα, και γι αυτό θέλω κουτάβι από τέτοιους γονείς.

Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις, αλλά εγώ αυτό θα κάνω, αν ποτέ αποφασίσω να ξανα αποκτήσω τέτοιον σκύλο. Δεν σου υπέδειξα να ακολουθήσεις το παράδειγμα μου.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
SwkDoG said:
Όντως βρε amangos δε βλέπω το λόγο να "μπαίνουμε" σε μια ιστορία που έληξε πριν 8 χρόνια,όποια και αν ήταν η έκβαση και το παρασκήνιο της... :?

Και μιάς που δεν μπορούμε να μπούμε και σε λεπτομέρειες,ονόματα ή και να έχουμε αποδείξεις,από αυτό το βήμα.
Θα εξηπηρετούσε και τίποτα αν το κάναμε αφού έχουν περάσει τοοόσα χρόνια?!... :)

Ας κοιταξουμε το παρόν και το πως θα περάσουμε εμείς και τα σκυλιά μας καλύτερα,βελτιώνοντας το παρόν και θέτοντας βάσεις για το μέλλον...Με το παρελθόν δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα...το θυμόμαστε αλλά μη γίνετε και βαρύδι,να μας τραβά πίσω.

Για όσους έχουν αρχείο να πω πως στα τεύχη 39-40-41 της "Κυνολογίας" θα βρείτε το "ιστορικό" του θέματος στην στήλη "Διάλογος με τους αναγνώστες".
Μια που έχει δημοσιοποιηθεί δε νομίζω να πειράζει που αναφέρθηκα σε αυτά?... :?:
Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Εγώ καλώς ή κακώς, έγραψα στο συστηθείτε δυο λόγια, Μετά ακολούθησαν οι ερωτήσεις περί του αν έγραψα εγώ την ιστορία, και αν ήταν αληθινή.
Εν συνεχεία πιάστηκαν από όσα έγραψα για να εξηγήσω ότι δεν είμαι τόσο ευφάνταστος και φτάσαμε να συζητάμε ότι συζητάμε.

Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Ευχαρίστως να το σταματήσουμε εδώ, δεν οδηγεί πουθενά αυτή η κουβέντα έτσι και αλλιώς, άσε που είναι περσινά ξινά σταφύλια, έτσι και αλλιώς.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Να απαντήσω μονάχα και στο τελευταίο...

ΜΑΚΗΣ said:
ωραία όλα αυτά.
εσύ τι πιστεύεις ότι κέρδισες ?
βοήθησες την φυλή?
βοήθησες κάποιους νέους?
ακόμη.
λέγοντας όλα αυτά εδώ τι θες να κερδίσεις?
το μπράβο του κόσμου?
εαν υπήρχε έστω και ένας εδώ μέσα που μπορεί να ήθελε να αχοληθεί-συμμετέχει σε κάποιον όμιλο πιστεύεις ότι θα το κάνει ύστερα από ότι λες (τα οποία φυσικά ελέγχοντε)?
Τίποτα δεν κέρδισα, τίποτα δεν είχα να κερδίσω, ούτε και έχω κάτι να κερδίσω εδώ μέσα.
Την ιστορία μου είπα, και αναγκάτηκα με τις ερωτήσεις που μου τέθηκαν, να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας (αν και αυτό ελέγχεται επίσης, έτσι όπως παχαίνω χρόνο με τον χρόνο μια προβοσκίδα μου λείπει για να μοιάζω με ελέφαντα!!!)

Δεν έχω πρόθεση να απογοητεύσω κάποιον να ασχοληθεί, το αντίθετο θα έλεγα, απόδειξα ότι δεν είναι τόσο καθεστός όσοι διοικούν τέτοιους ομίλους, είναι ευάλωτοι, και όταν αποκτήσουμε κυνοφιλική συνείδηση και θέλουμε περισσότεροι του ενός να ασχοληθούμε να αλλάξει κάτι, είναι εφικτό να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
SwkDoG said:
Την ολοκληρωμένη καταγγελία-πρόταση μομφής, δεν την δημοσίευσαν ποτέ!!!
Παρα-ήταν σκληρή, και έπρεπε να πεθάνει :wink:

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Επειδή προσπαθώ αλλά δεν έχω καταλάβει, θα με ενδιέφερε πολύ το "ποιος είναι" ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι. Αν δε θέλεις να το γράψεις που είναι λογικό και δε το προτείνω, στείλε μου ένα e-mail στο [email protected]

Μαρίνα

S

SwkDoG

Guest
Ε διάβασε τα ρε ΜΑΚΗΣ!...Δεν είναι και το "Πόλεμος και Ειρήνη"!!...
Γράμματα και σχόλια/απαντήσεις είναι... :p :D

Αν εννοείς αυτό που δεν βρίσκεις...όχι ιδιαίτερα,αλλά έχει άλλη μία κοινοποίηση από άλλο μέλος.

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
amangos said:
Θεωρείς ότι οι σκύλοι εργασίας δεν είναι κατάλληλοι για συντροφιά? Εγώ αντιθέτως, είχα πολύ καλό σύντροφο ένα ροτβάηλερ, που έκανε ιχνηλασία, φύλαξη, σωματοφυλακή, και πολλά πολλά παιχνίδια που του μάθαινα.

Οι εργασιακοί γονείς αποδεδειγμένα έχουν ανεπτυγμένη εκπαιδευσιμότητα, και γι αυτό θέλω κουτάβι από τέτοιους γονείς.
Συμφωνώ. Συνήθως όμως τα "εργασιακά" έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη για εκτόνωση.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Marin said:
Επειδή προσπαθώ αλλά δεν έχω καταλάβει, θα με ενδιέφερε πολύ το "ποιος είναι" ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι. Αν δε θέλεις να το γράψεις που είναι λογικό και δε το προτείνω, στείλε μου ένα e-mail στο [email protected]

Μαρίνα
Δεν έχει νόημα.
Τι θα αλλάξει τώρα πια?

Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος με τα πρόσωπα, ειδικά τόσα χρόνια μετά...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Skylos said:
Συνήθως όμως τα "εργασιακά" έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη για εκτόνωση.
Δεν ξέρω τι μου λείπει περισσότερο:
ο ίδιος ο σκύλος ή το ότι αναγκαζόμουνα να πηγαίνω τουλάχιστον 3 βόλτες την ημέρα, τουλάχιστον μισής ώρας οι δυο από αυτές και μιας ώρας η τρίτη.
Τα Σαββατοκύριακα έτρεχα στα βουνά και στα λαγκάδια. Περνούσα καταπληκτικά.

Γι αυτό και έχω τοποθετήσει κάπου στο μέλλον την πιθανότητα να ξαναζήσω κατι τέτοιο, τώρα δεν έχω τον χρόνο για έναν τέτοιο σκύλο και μια τέτοια σχέση, και δεν με ενδιαφέρει κάτι λιγότερο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ΜΑΚΗΣ said:
39-40 τα βρήκα. το 41 όχι (ακόμη).

γράφει τίποτα ενδιαφέρον????
Εγω τα βρηκα και εκανα και τον κοπο να τα διαβασω!
Και απορω ακομα γιατι τρωγεστε με κατι που εγινε σχεδων μια δεακετια πριν.
Πανε πια! Γυριστε σελιδα!! Ξεκολληστε!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παρακαλώ όποιος διαβάζει αυτά τα κείμενα, να προσπαθήσει να καταλάβει ότι:

- Η κυνολογία στην Ελλάδα βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο σε σύγκριση με όλες τις χώρες του λεγόμενου ''ανεπτυγμένου'' δυτικού πολιτισμού.

-Μικρά νεογέννητα ακόμα ζώα σκοτώνονται με ασφυξιογόνες μεθόδους επειδή προέρχονται από ανεπιθύμητες γέννες.

-Σκυλιά -και λύκοι- σέρνονται με το αυτοκίνητο μέχρι θανάτου πολλά χιλιόμετρα και επιδυκνείονται σε όλους και σε μικρά παιδιά δίκην εκδίκησης για την απώλεια κάποιου προβάτου.

-Οργανώνονται ''σαφάρι'' στα οποία σκοτώνονται μέχρι και 10 λύκοι στη βόρεια Ελλάδα μόνο για διασκέδαση.

-Αδέσποτα ζώα κυκλοφορούν κατά χιλιάδες και πεθαίνουν σε ηλικία 2 χρόνων κατά μέσο όρο από διάφορες αιτίες.

-Οργανώνονται κυνομαχίες σε πολλά μέρη στις οποίες τα σκυλιά αν χάνουν εκτελούνται από τα αφεντικά τους, ακόμα και με σφυρί. Η προετοιμασία των σκύλων αυτών περιλαμβάνει εκτέλεση άλλων σκύλων που δεν έχουν μάθει να μάχονται.

-Χιλιάδες ζώα δηλητηριάζονται για διάφορους λόγους, ακόμα και αστείους.

-Ανυπεράσπιστα ζώα βασανίζονται, καίγονται, λούζονται με πίσσα, πνίγονται, χτυπιούνται μέχρι θανάτου από ανήλικα παιδιά.

-ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν ξέρει πώς να φέρεται στα ζώα. ΚΑΝΕΝΑΣ γονιός δεν του μαθαίνει. ΟΥΤΕ στο σχολείο.

-Πωλούνται ζώα ημίαιμα για καθαρόαιμα. Πωλούνται ζώα καθαρόαιμα σε τεράστιες τιμές με πλαστά χαρτιά. Πωλούνται ζώα άρρωστα ή δυνάμει άρρωστα σε οικογένειες με μωρά και άλλα ζώα.

-Πολύ λίγοι αναγνωρίζουν την αξία της υπεύθυνης εκτροφής και διάθεσης καθαρόαιμων ποιοτικών ζώων. Επίσης της έκθεσης καθαρόαιμων και της εκπαίδευσης.

-Πολύ λίγοι γνωρίζουν από εκπαίδευση, ή τουλάχιστον παραδέχονται ότι είναι επάγγελμα πολύ δύσκολο και δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

-Πολλοί βρίσκονται στο χώρο για άλλους λόγους, νομίζοντας οτι θα πλουτίσουν, ή απλά, όπως αρχίζω να διαπιστώνω εδώ και 1-2 χρόνια, από ημιμάθεια, νομίζοντας οτι κάνουν αυτή τη δουλειά καλά, και χωρίς τύψεις. Πολλοί από αυτούς είναι απατεώνες με όλη τη σημασία της λέξης, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και του ιατρούς.

-Πολλοί μιλούν για πράγματα που δεν ξέρουν, ή όπως στην προκειμένη περίπτωση για πράγματα που δεν πρέπει να ακουστούν σε όλους, όχι γιατί πρέπει να καλυφτούν κάποια άτομα ή καταστάσεις, αλλά γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΩ μήπως κάποιος βγάλει το συμπέρασμα οτι τα πράγματα είναι στραβά στην Ελλάδα γιατί ''διάβασε στο internet ότι ένας πρόεδρος ομίλου μιας ράτσας που λέγεται ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ή κάπως έτσι, χρέωνε το κινητό του στον όμιλο''.

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
denis said:
Παρακαλώ όποιος διαβάζει αυτά τα κείμενα, να προσπαθήσει να καταλάβει ότι:

- Η κυνολογία στην Ελλάδα βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο σε σύγκριση με όλες τις χώρες του λεγόμενου ''ανεπτυγμένου'' δυτικού πολιτισμού.
Συμφωνω με αυτο αλλα οχι σε ολα αυτα που ανεφερες,δες στο λινκ,δεν ειναι απο την Ελλαδα...
http://www.prisonersofgreed.org/
και υπαρχουν εκατονταδες τετοια σε χωρες του "αναπτυγμενου"δυτικου πολιτισμου.

-Πωλούνται ζώα ημίαιμα για καθαρόαιμα. Πωλούνται ζώα καθαρόαιμα σε τεράστιες τιμές με πλαστά χαρτιά. Πωλούνται ζώα άρρωστα ή δυνάμει άρρωστα σε οικογένειες με μωρά και άλλα ζώα.
Δες επισης το παραπανω λινκ

-Οργανώνονται κυνομαχίες σε πολλά μέρη στις οποίες τα σκυλιά αν χάνουν εκτελούνται από τα αφεντικά τους, ακόμα και με σφυρί. Η προετοιμασία των σκύλων αυτών περιλαμβάνει εκτέλεση άλλων σκύλων που δεν έχουν μάθει να μάχονται.
Νομιζω οτι η Αμερικη ειναι η νουμερο ενα χωρα στις κυνομαχιες,διαβασε εδω για τον παιχτη του NFL Michael Vick (μια απο τις εκατονταδες περιπτωσεις)
http://www.wavy.com/Global/story.asp?S=6428206&nav=menu45_2_1

-Μικρά νεογέννητα ακόμα ζώα σκοτώνονται με ασφυξιογόνες μεθόδους επειδή προέρχονται από ανεπιθύμητες γέννες
Μεχρι πριν λιγα χρονια σε ολες τις "ανεπτυγμενες"χωρες τα ασπρα μποξερ θανατωνονταν στην γεννα χωρις να εχουν κανενα απολυτως προβλημα,αλλα μονο και μονο επειδη το ασπρο στο δερμα ηταν περισσοτερο απο το 1/3 οπως προβλεπει ο κανονισμος συμφωνα με το προτυπο της φυλης.