Ψάχνοντας για την φυλή, κατέληξα στον πρόεδρο του ομίλου.denis said:amangos ακόμα δεν προσέχεις τι γράφεις!
Εμένα δε με νοιάζει, αλλά διαβάζουν και άλλοι που αυτά που λες τα παίρνουν ως δεδομένα, ενώ φάσκεις και αντιφάσκεις.
Προστάτευαν την μπίζνα τους, δεν τους παρεξηγώ, αλλά τελικά δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, γιατί τους έστειλα σπίτια τους!Δεν είσαι σίγουρος γιατί άλλαξε χέρια ο όμιλος.Όμως έστειλα την καταγγελία στον ΚΟΕ, και εκείνοι (απο ότι έμαθα οφ δη ρέκορντ) τους εξανάγκασαν να παραιτηθούν, αλλιώς θα έκλειναν τον όμιλο εντελώς.
8-9 μήνες μετά τα γεγονότα εκείνα, ο όμιλος άλλαξε χέρια, και φοβάμαι ότι κατέληξε χειρότερα, αν και δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω.Ποιος ήταν ο εκπαιδευτής της σκύλας σου?2 μέλη του Δ.Σ χρησιμοποιούσαν τον όμιλο σαν μαγαζάκι εξεύρεσης πελατών για τα σκυλιά εκτροφής τους, αλλά και πελατών για αμφιβόλου ποιότητας εκπαιδεύσεις
Αυτός που σε έπεισε να πας στην έκθεση?
έτσι είπες...
είχες καλές σχέση με αυτόν και κακή με άλλους εκπαιδευτές?
Ηταν ο ίδιος που κατείγγειλες αργότερα?
Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι σημαίνει έκθεση και όχι τι σημαίνει απατεώνας αυτό το ξέρουν όλοι!
Αυτός με πήγε να αγοράσω σκύλο, αυτός μου το εκπαίδευσε, αυτός με έπεισε να την κατεβάσω σε έκθεση για να έχω κάποια κρίση για την μορφολογία της αλλά και για ενισχύσω τις δραστηριότητες του ομίλου με την παρουσία μου.
Ήθελε να δείξει πόσο πολυπληθής όμιλος είμαστε, και ότι δεν αποτελούμασταν μόνο από επαγγλεματιες αλλά και από χομπίστες όπως και του λόγου μου...
Με τα πολλά με έπεισε. Μου τάπρηζε για πολύ μεγάλο διάστημα.
Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος που ήξερε να πείθει σε ότι λέει.
Η σχέση μου μαζί του ήταν άριστη.
Επειδή νόμιζε ότι είμαι έντιμος άνθρωπος και ότι θα με πείθει αιωνίως, με έψηνε για να ασχοληθώ και με τα διοικητικά του Ομίλου. Μέχρι τότε δεν ήξερα, απλώς άκουγα ότι μου έλεγαν.
Τελικά έκανε δυο βασικά λάθη:
Πρώτον, δεν μπορεί κάποιος να με πείθει αιωνίως, και
δεύτερον, δεν έπρεπε να βάλει στο Δ.Σ. του ομίλου έντιμο άνθρωπο, ενώ ο όμιλος ήταν μαντάρα σε θέματα ηθικής.
Θυμήθηκα και άλλα 2 θέματα της καταγγελίας μου:
Το κινητό τηλέφωνο του Ομίλου (τότε ήταν ακόμα ακριβά τα τηλέφωνα) είχε καταλήξει προσωπικό τηλέφωνο του έτερου Καπαδόκη, και ο όμιλος πλήρωνε για τους λογαριασμούς του. Όλες του οι πωλήσεις σκύλων, και οι εκπαιδεύσεις, καθώς και όλα τα προσωπικά του τηλέφωνα, τα φόρτωνε στον όμιλο.
Ο περί ου, τσάκισε στο ξύλο ένα αδεσποτάκι, με την δικαιολογία ότι αν πλησίαζε, ο σκύλος του θα το ξέσκιζε!!! Όταν διαμαρτυρήθηκα εντόνως, διότι το γεγονός είχε συμβεί μπροστά στα μάτια μου, αλλά και άλλων μαρτύρων, μου έκανε προσωπική επίθεση, για να καλύψει την αδυναμία οποιουδήποτε επιχειρήματος διότι:
Πρόεδρος ζωοφιλικού ομίλου δεν θαπρεπε να δέρνει αδέσποτα και
Ο σκύλος του προέδρου τέτοιου ομίλου, είναι ανεκαίδευτος, και θεωρητικά είναι έτοιμος όποιο δύσμοιρο σκυλάκι πλησιάσει φιλικότατα (ήμουν παρών) με ότι δυσφήμιση σημαίνει αυτό για όλη την φυλή και τέλος
ο ίδιος είναι εκπαιδευτής, και εκμεταλλεύεται τον όμιλο για να βρίσκει νέους πελάτες για να πουλάει εκπαιδεύσεις, ενώ είναι αχρηστος να πειθαρχήσει τον σκύλο του (κατά την δήλωση του).