Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Επειδ΄γ στο βίντεο ακουγόταν Λούνα Λούνα γάβγιζε η δικιά μου χαχα
αν και γενικά δεν μου αρέσει αυτη η φυλή - δεν μου ταιριάζει αν και τελευταία οσο πιο πολύ τ βλέπω τόσο πιο πολύ τ συμπαθώ η Λούνα είναι μια κούκλα !!!! δεν ξέρω αν είναι όλα τα θηλυκά ετσι αλλα δεν παίζεται !! :)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Σοφια συμφωνουμε , αλλα δες παρακατω
Ο δικος μου 11 μηνων - 65 κιλα- 71-72 ακρωμιο και με τα πλευρα να φαινονται , δεν ειναι τερας.
Φίλε Νασο, με αυτές τις διαστάσεις και αυτήν την ηλικία που αναφέρεις ο σκύλος σου για μπουλμαστιφ είναι τέρας! Με την καλη έννοια που λέει και ο Ψινακης.
Το θέμα όμως, για μένα πάντα, είναι να είναι ο σκύλος αρμονικος και υγιής.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μια χαρα ειναι φιλε και σε αρμονια και σε υγεια.Το ξερο του το κεφαλι βεβαια ο εγωισταρος , αλλα θα στρωσει σε κανα χρονο.Ελπιζω:D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
11 μηνων 72 cm ok δεν ψηλωνει αλλο το προτυπο λεει 64-69 ,δεν θα τα χαλασουμε για 1-2 ποντακια
αλλα 11 μηνων 65 κιλα και το προτυπο λεει 50-59,κατι δεν παει καλα... δλδ ποσο θα φτασει το σκυλι στα 3 ετη?75? πολλα δεν ειναι βρε παιδια?

Σκυλα μου (εκτος προτυπου και λογο υψους) 11 μηνων 74 cm - προτυπο 66 cm +
και κιλα 54 - προτυπο 54 +
και μεχρη τα 2,5-3 μπορει ανετα να φτασει τα 65-70

Αυτο το ανετα θελω να καταλαβετε

+ οτι ειναι πιο μακρυ σκυλι

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Λοιπον αυριο θα παω να το ζυγισω και να τον μετρησω οχι μια αλλα τρεις φορες.Θα επανελθω , αν και δεν νομιζω να κανω λαθος.
Βρε Σοφια εχει και μεγαλυτερα μπουλ , αλλα αφου επιμενεις του κοβω το φαγητο , μονο νερο και στραγαλια.:D
Αν ερθεις στην εκθεση στη Συρο ελα να το δεις να μου πεις οτι ειναι χοντρος.Μπουνταλας ειναι χοντρος οχι.:p

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Λοιπον αυριο θα παω να το ζυγισω και να τον μετρησω οχι μια αλλα τρεις φορες.Θα επανελθω , αν και δεν νομιζω να κανω λαθος.
Σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω τα κιλα του και το υψος του !
Μ αρεσει επισης παααααααααρα πολυ η εκτροφη τους.
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι βαση κιλων (οχι δεσηματος-ογκου) βλεπω και στα νουμερα και στο ματι ενα ενηλικο σκυλι.
Η εμπιρια μου λεει,οσο πιο αδυνατο ειναι το σκυλι στην αναπτυξη του (οχι μονο των δικων μας) τοσο το καλυτερο,αν τα κατατασουμε ομως στα βαρεων-βαρων καλυτερο ειναι να δεσουν πρωτα τα κοκκαλα ( με λιγα κιλα).;)
Αν ερθεις στην εκθεση στη Συρο ελα να το δεις να μου πεις οτι ειναι χοντρος.Μπουνταλας ειναι χοντρος οχι.:p
καλα θα ηταν αλλα γενναμε :p

Την καλημερα μου

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Τι ευχαριστα νεα!Καλα γεννητουρια!!!!!:D
Καλο μηνα με καλα νεα , αυτα ειναι.Nice.:)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σοφια , ανεβασα φωτο στο αλμπουμ.Πες μου την γνωμη σου σχετικα με το ποσο ''στεγνος'' πρεπει να ειναι ο σκυλος.11 μηνων οι φωτο.
Νομιζω , συζητωντας και βλεποντας τον 2 mastinari γνωστες των μολλοσοειδων , οτι ισως θελει 1-2 κιλα κατω και αυτο λογο καλοκαιριου και ζεστης.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Θέλω να ευχαριστήσω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ μου τους φίλους που γι αυτό το τρίμηνο πόσταραν για μένα φώτο και βίντεο :p του μικρού!!!! Νάσσο, Elli, Κοσμά, Αμαλία, Βίκυ, Ελένη...Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την καλοσύνη σας!!!! Mareco πολυαγαπημένη μου θα μπορούσες και εσύ να είσαι μέσα στο team αυτό :D :D :D...αλλα δυστυχώς για σένα δεν είχες αυτή την τιμή *demonio**demonio* καθώς χαιρόσουν με το υποτιθέμενο τσουρουφλισμά μου :D :D :p :p ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κάποιος πρέπει να βάζει τάξη σ' αυτό το σπίτι ε; :)
Wellcome back...ελπίζω σοφότερος και ψυχραιμότερος this time...;):rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi