Dante Di Caneguardiano aka Cargo- Bullmastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Πως είναι η ζωή μου με τον Cargo στο σπίτι :D :cuniaoo:

Όπως περιέγραψα και σε πολύυυυυυυ παλαιότερα posts..χθες δηλαδή :p :D,η προσαρμογή του μικρού ήταν αν όχι αυτόματη, αμεσότατη στο νέο του περιβάλλον μακριά απ τα αδέρφια του , τη μαμά , το μπαμπά και το εκτροφείο του,,,Προσάρμοσε πάρα πολύ γρήγορα τις ανάγκες του, και τολμώ να πω πως παρά το μωρουδίστικο των 6 μηνών παίζει τα ατυχήματα μας συνολικά να είναι το πολύ μετρημένα και στα 2 χέρια, μάλιστα τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν είχε κάνει ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο σπίτι σε σημείο που με έκανε να λέω τι θα γίνει θα ΧΕΣΕΙ Η ΔΕ ΘΑ ΧΕΣΕΙ μέσα στο σπίτι ??? είναι μόνο 3 μηνών (τότε)...Βέβαια να πω την αλήθεια αυτό που εφάρμοζα πάντα σε όλα μου τα σκυλιά το εφήρμοσα KAI τον Cargo...Τις πρώτες 2-3 εβδομάδες 6-7 βόλτες τι μέρα για να δώ που δουλεύουν τα υδραυλικά του και τα αποχετευτικά του :D και πάντα του κρατούσα σταθερότατο πρόγραμμα διατροφής όπως και σήμερα , δηλαδή:
~ 6.00-6.30 το πρωινό του (φεύγω πολύ νωρίς για δουλειά οπότε έτσι είναι προσαρμοσμένος και ό cargo :D)
~ 14.00-14.30 το μεσημεριανό του
~ 20.00-20.30 το βραδυνό του
και έτσι πολύ γρήγορα ρυθμίσαμε και το βιολογικό του ρολόι και το που και πως θα τα κάνει ΕΝ ΤΕΛΕΙ :D
(YΓ) προσπαθώ να είμαι και εγώ και ο cargo σε ένα σταθερό πρόγραμμα για να μην έχει αδιαθεσίες , κακοκεφιές και προτιμώ να τον έχω σε μιά Α συνήθεια και ρουτίνα παρά να τον έχω σε ένα πρόγραμμα ότι να ναι και χυμαριό
Στο σπίτι είναι πάρα πολύ ήσυχος και δεν ενοχλεί σχεδόν τίποτα και κανέναν :eek::shock: το μοναδικό και ελάχιστο έιναι ότι μου έχει φάει 2 κρεβάτια,3 χαλιά, η σιφονιέρα , 2 κινητά το ένα μάλιστα το έβγαλα μέσα απ το στομάχι του κυριολεκτικά με μακροβούτι :D, γενικά πειράζει πάντα και ασχολείται με ότι ΔΕΝ πρέπει, ένα άλλο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι αφού έγινε 5,5 μηνών απο τότε και μετά τη βρίσκει με τα παπούτσια μου και τις παντόφλες μου και με αναγκάζει ή να τα κρύβω ή να τα βάζω ψηλά στα ράφια...............................

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
...............................απορώ γιατί αφού του έχω καμια 15αρια μπαλάκια με σφυρίχτρα, 3 κόκκαλα, 5 κάλτσες, 2 παλιά παπούτσια, 2 διελκινστίδες και γενικά πολύ παιχνιδολόι σε σημείο να μη μπορω να προχωρήσω εγώ στο δωμάτιο :D να ασχολιέται με όλα τα άλλα εκτός απ τα παιχνίδια του :D
Στη βόλτα σα σκούπα της delongi ρουφάει και βάζει στο στόμα του ΟΤΙ μπορει να φανταστεί ένας ανθρώπινος εγκέφαλος: πέτρες, αποτσίγαρα, γοπες, φύλλα, χνούδια, χώμα, μπουκάλια, κουτάκια της coca cola, χαρτιά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ :p,,,Eίμαι σχεδόν πάντα με το χέρι στο στόμα του για χειρουργικές αφαιρέσεις ΣΑΒΟΥΡΑΣ γιατί συνήθως καρφώνει τη μύτη κάτω και πάει σαν κυνηγιάρικο, και απορώ γιατί ενώ έχω και lab o cargo είναι πολύ περισσότερο με τη μύτη κάτω παρά το lab:shock: , και σκέφτομαι bullmastiff έχω ή ίχνηλάτη??? :D
Σα χαρακτήρας είναι στην κοσμάααααααααρα του , άνετος και χαλαρός , δεν είναι απαιτητηκός μόνο κατά τις 1-2 το βράδυ που διαολίζεται και θέλει να μαλακιστεί, εκεί οπου θέλω να ξεραθώ απ την κούραση και αρχίζω τα ευχέλαια μπας και το βουλώσει και κοιμηθώ σαν άνθρωπος και εγώ και όχι με 2000 σφιγμούς :D
Τον ύπνο τον έχει στο τσεπάκι του ανα πάσα ώρα και στιγμή αν τύχει και ξεχάσω το crate ανοιχτό το οποίο το γουστάρει και πολύ staradar θα πέσει να πάρει ένα ξεγυρισμένο 5ωρο υπνάκο :D, από ροχαλητό ?? άλλο τίποτα, έχω μείνει μερόνυχτα άυπνος απ τα db του ροχαλητού του, σαν αρκούδα μέσα σε σπήλαιο ένα πράμα, ουκ ολίγες φορές έχει τύχει να σηκωθώ να τον αλλάξω πλευρό μπας και σταματήσει το concerto του:D ,
Ένα άλλο που μου αρέσει πολυ και μου έκανε στην αρχή εντύπωση είναι ότι του αρέσει πολύ να βλέπει τηλεόραση μάλιστα κάθεται σε θέση κάτσε και βλεπει για αρκετή ώρα μάλιστα πλέον καθόμαστε και μαζί και βλέπουμε με τις ώρες youtube και ντοκιμαντέρ και το κουφό???? Δεν είναι απαθής ανταποκρίνεται σε ήχους , εικόνες και ομιλίες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα,, πολύ πολύ πλάκα :D .
Mε το φαγητό του είναι πολύ ευγενής και κύριος , μόνο τα μαχαιροπίρουνα του λείπουν, ΔΕΝ καταβροχθίζει τρώει πολύυυυυυυυυ αργά και σταθερά θέλει τουλάχιστον 15-20 λεπτά να φάει το φαγητό του πράγμα αδύνατο και σπάνιο για ένα bullmastiff που κυριολεκτικά καταβροχθίζει την τροφή του, και ΔΕΝ του βάζω πολύ, max 200-210gr τη μερίδα του 3 φορές τη μέρα όσο πρέπει και επιτρέπεται γι αυτή τη φυλή σε αυτή την ηλικία..Παραπάνω απαγορεύεται καθώς έπονται μυριάδες προβλήματα................ :) γι αυτό και είμαι συνεχώς και σε εποικινωνία με τον εκτροφέα μου να μου δίνει οδηγίες και τη γνώση του γιατί ο τομέας της διατροφής είναι και τεράστιος και πολύ βασικός για την υγιή ανάπτυξη ενός κουταβιού και ειδικά σε μία τέτοια φυλή που στην περίοδο γρήγορης ανάπτυξης μεγαλώνουν σαν άλογα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και τα προβλήματα έιναι θέμα πραγματικά δευτερολέπτου και λάθος χειρισμού στο να εμφανιστούν...........................

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Πολύ ωραία παρουσίαση του Cargo.

Να σου ζήσει και να περάσετε όμορφα για μια ζωή Κίμωνα.

Βάλε και άλλες φωτό του μικρού !!
Θα επανέλθω πιο αργά πάλι με νέο oπτικοακουστικό υλικό ;) :D

Πολύ ωραία παρουσίαση του Cargo.

Να σου ζήσει και να περάσετε όμορφα για μια ζωή Κίμωνα.

Βάλε και άλλες φωτό του μικρού !!
Να σαι καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια :D ;)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ένα video το οποίο περιγράφει την αξειοσημείωτη απάθεια του μικρού , εκεί που πηγαίναμε την κλασσική μας βόλτα γύρω- στα γειτονικά πέριξ- ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ολιγόλεπτη λόγω του πολύ πολύ νεαρού τότε της ηλικίας του , πέσαμε επάνω σε μία λαική αγορά και περάσαμε απο μέσα :D :D... και είμαστε 3,5 μηνών εδώ :D :p

http://www.youtube.com/watch?v=0kM9L0U4Vjc

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ανεβαζω για τον φιλο Κιμωνα που ειναι για μπαν-νια, ενεκα καλοκαιρινης σεζον , μερικες φωτο για να ειναι πιο ολοκληρωμενη η παρουσιαση του σκυλακου του του Cargo.

Παρακαλω τους φιλτατους admin να θεωρησουν την παρεμβαση σαν ευγενικη χορηγια.Σε περιπτωση που διαφωνειτε , μπορειτε πολυ ευκολα να ξαναστειλετε τον φιλο Κιμωνα για αλλη μια σεζον στην σεζλονγ.

Κιμωνα βαλε αντιηλιακο και παρε ενα εξτρα.Παιζει να κατσεις αρκετα στον παγκο χεχε.

Παμε λοιπον

Ο Cargo σημερα ειναι 6.5 μηνων , 63-64cm και 42 κιλα ζωη να εχει.

Απολαυστε τον
http://img202.imageshack.us/img202/6358/dsc00224x.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/8514/dsc00221n.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/9874/dsc00219f.jpg

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
o CARGOULIS!!! το μοασχαρακι μου!! τον λατρευω!! ειναι ενας λουκουμης οπως εχω ξαναπει...
ενας τσαμπουκας λουκουμης!! ενας κουταβος με ολη την σημασια της λεξεως!! παρτσακλο!
ειχαμε παει βολτα... ο cargo στην κοσμαρα του ανεξαρτητος.. αλλα πολυ υπακουος.. μαλλον τοσο οσο ενα bullmastif με ολη του την ανεξαρτησια,... ο κιμωνας ελεγα κατσε .. ο cargo τον κοιταζε "- δλδ το εννοεις? - γιατι ??..αντε να κατσω.. οκ τωρα ? να γυρισω στην μυρωδια μου??"

και γενικοτερα πως μεταγλωτισα τις σκεψο-κινησεις του..

αχμμ.. εδω τρωγαν σουβλακια..... επ!! ποιος εισαι εσυ?? δεν μαρεσει η Φατσα σου! γρρρ!! προσεχε μην μεγαλωσω!!!
Αμαν μια μπαλα!! μπαλα! μπαλα-μπαλα!μπαλα!μπαλα!! .. αυτα τα πολλα μικρα ανθρωπακια θελουν να μου πεταξουν την μπαλα? Μπαλααα!!! μπαλα! μπαλα! μπαλα!!!.. ωχ! σαβουρδα δεν πειραζει... δεν πονεσα..
ει! Ζαιρα! ελα να παιξω και εγω μαζι σου!!
-γρρ.. ειναι δικο μου αυτο Cargo!! fyge!
- :( ..ok tote .. H MΠΑΛΑΑ!! μπαλα μπαλα μπαλαααα!!! .. ποιος ειπαμε εισαι εσυ? ε! οχι και πολυ κοντα..
.. κιμωνα! μπαμπακα μου! εδω ειμαι! κοιτα με κανω πιπι στο ενα ποδι!!
Ασε με Βικυ.. μη ζουλας παραπανω! θελω να παιξω με την Ζαιρα! και την μπαλα.. μπαλα, μπαλα μπαλαααα!!

καταλαβατε?? ενας Θεος!!!
ενα μουτρο! δεν παιζει δευτερο! αμα μεγαλωσει βαστατε Τουρκοι τα αλογα! Δυναμισμος, ανοχη και προσοχη σκυλος!

ειναι γαματος ο Cargo! ανυπομνω να του ξαναζουληξω τα τσαουλια.. και ας μην θελει.. θα με υποστει οπως χτες.. γιατι εχω την Ζαιρα! και θα φερω και μπαλα!! εεχεχεχε!!!

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
χαχαχαχα!!! θεος ο μικρος!!!
Ειναι λατρεια ρε φιλε τα μπουλμαστιφ ΤΕΛΟΣ!!!

Υ.Γ. κατουραει κιολας στο ενα ποδι. Ε, ειναι και πολυ προχωρημενος ο μικρος!!! μπραβοοο!!!

Αντε Βικυ, εισαι η επομενη για μπουλ!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κοιτα γελιο.. ειναι τελειος!!!!!!! Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ!!!!

[video=youtube;m_vvxV70OIo]http://www.youtube.com/watch?v=m_vvxV70OIo&feature=player_embedded[/video]

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi