ωωω, ευχαριστω πολυ!μισο να κανω και ενα θενκς...οχι δεν ειναι δαλματιας ... καποιο κυνιγοσκυλο ειναι που απλα μοιαζει στην αποχρωση του ασπρου μαυρου
ωωω, ευχαριστω πολυ!μισο να κανω και ενα θενκς...οχι δεν ειναι δαλματιας ... καποιο κυνιγοσκυλο ειναι που απλα μοιαζει στην αποχρωση του ασπρου μαυρου
Μην πάρεις Δαλματίας σε διαμέρισμα, εκτός αν δεν δουλεύεις και σκοπεύεις να βολτάρεις με τον σκύλο κάνα 2ωρο την ημέρα (το ελάχιστο).
Είναι λίγοι οι σκύλοι με τέτοια ενέργεια... χίλιες φορές πιο εύκολος είναι ο Γερμανικός ποιμενικός σε διαμέρισμα, για παράδειγμα.
Επίσης να ξέρεις πως οι Δαλματοί μαδούν υπερβολικά πολύ, ΟΛΟ τον χρόνο. Μικρά ενοχλιτικά άσπρα καρφάκια που μπαίνουν παντού και δεν βγαίνουν εύκολα...
Κατά τη γνώμη μου είναι σκύλος για φάρμα (ούτε καν κήπο δηλαδή, εκτός αν το αφεντικό κάνει τζόγκινγ με τον σκύλο καθημερινά).
+1000theobullmastiff
...επισης δεν εχουν καμια σχεση με τα γλυκα και καλοσυνατα σκυλακια που οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους...
ειναι νευρικα σκυλια,γαυγιζουν παρα πολυ και αρκετα ειναι επιθετικα προς αλλα σκυλια.
3 ιδιοκτητες Δαλματιας μου εχουν επιβεβαιωσει τα παραπανω...
αχαχαχα έτσι ζωντάνεψε το!!! πόσο καιρό έχεις το δαλματό?? εγώ τώρα πήρα μια Θυλικιά και με έχουν ταράξει ότι έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και κάτι τέτοια! πως τα πάτε ? πες μου μερικές πληροφορίεςΜετά από περίπου 2 χρόνια, έρχομαι να ζωντανέψω το κεφάλαιο Dalmatian! Αν και δεν βλέπω και πολλούς ιδιοκτήτες με Δαλματίας στο φόρουμ ..
Δεν πειράζει όμως, εγώ με τον Maxie κάνουμε για 100!
- Έτσι Maxie?
- Γαβ γάβ!
+
Χαμηλό δείκτη νοημοσύνης έχει προφανώς αυτός που σου είπε ότι σου πε . . .αχαχαχα έτσι ζωντάνεψε το!!! πόσο καιρό έχεις το δαλματό?? εγώ τώρα πήρα μια Θυλικιά και με έχουν ταράξει ότι έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και κάτι τέτοια! πως τα πάτε ? πες μου μερικές πληροφορίες
Αυτό ισχύει πάντα; Ή μπορεί να αλλάξει μετά τη στείρωση πχ;...επισης δεν εχουν καμια σχεση με τα γλυκα και καλοσυνατα σκυλακια που οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους...
ειναι νευρικα σκυλια,γαυγιζουν παρα πολυ και αρκετα ειναι επιθετικα προς αλλα σκυλια.
Λάθος...επισης δεν εχουν καμια σχεση με τα γλυκα και καλοσυνατα σκυλακια που οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους...
Αυτό βρε Louna, τι σχέση έχει με το θέμα;χαρίζεται ένα σκυλάκι δαλματίας http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...CE%B1%CF_%CE%AF%CE%B1%CF_&p=372355#post372355