Crispy Chocolate di Caneguardiano(bullmastiff)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Πασχιζουμε τελευταια , θα δειξει.
Ευχαριστουμε για την συμπαρασταση!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σε καλο δρομο εισαστε για το στησιμο απλα τον αποδιοργανωνεις γιατι εχεις την λιχουδια μεσα στα ρουθουνια του. :) Την επομενη εχε τα δαχτυλα σου να κοιτανε προς τα εσενα κρατωντας την λιχουδια και στο προσωπο του προεδρου να ειναι το πανω μερος της παλαμης και αν εκτελεσει σωστα τον μπουκωνεις! :)

Οντως ειναι πολυ Fit, τον κραταει σε αριστη φορμα η μουστακαλου!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μπράβο σου Νασο , τον έχεις σε πολυ καλη κατάσταση και είναι πολυ ωραίος!

Using tapatalk app

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Έλα, δεν τον είχα δει.
Κούκλος μου φαίνεται και χωρίς υπερβολές σε μέγεθος και βάρος.
Να σου ζήσει.
Για πες μου, γιατί με ενδιαφέρει, με τα παιδιά πως τα πάει? Είναι πολύ κτητικός?

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ο προεδρος ευχαριστει και ανταποδιδει.

Η Αντιοπη εχει καταφερει οτι δεν θα μπορουσαμε να κανουμε εμεις , οχι σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον.Τον τσιγκλαει συνεχως και ετσι ξεκουβαλαει και αρχιζουν τα κυνηγια.Τον εχει ''στεγνωσει''.Κανουμε και μεγαλες βολτες , δεν ειναι και πολυ του φαγητου , e voila.

Με τα παιδια επειδη ακομα μεταλλασεται η ψυχοσυνθεση του , τα αγαπα , τα εχει εννοια , αλλα τωρα που ''αντρονεται'' 22 μηνων ειναι λιγακι ποιο αμετοχος και σε παιχνιδια και αδιαφορος,Θα παει θα παρει τα χαδια του και μετα θα προτιμησει να αραξει καπου ησυχα αλλα σχετικα κοντα τους.Μικροτερος ηταν συνεχεια στα ποδια τους και εκανε τις σκανταλες μαζι τους.

Ενας λογος που αποκτησαμε σκυλο αυτης της φυλης ειναι η αριστη σχεση του με τα παιδια , η ανεκτικοτητα του απεναντι τους , και η προστασια που αισθανομαστε οτι εχουν, οχι μονο τα παιδια , αλλα ολοι μας.Ειναι τρυφερος και αγαπησιαρης με εμμονη στο να τον χαιδευεις η καλυτερα να ακουμπιεστε.Σαν πρωτοερωτευμενα σχολιαροπαιδα που τους φτανει να ακουμπουν εστω και τα παπουτσια τους χεχε.:love:

Δεν ειναι ο πιο δεκτικος σε εκπαιδευση(τουλαχιστον ο δικος μου και με το τι εχω κανει εγω , αλλα εχω και την δικη μου φιλοσοφια).
Α , θελει χερια και πολυ υπομονη.

Πεσκαντριτσε(καθαριζεσαι και δυσκολα παναθεμα σε):mrgreen: αυτα εχω να πω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου.Αν το αποφασισεις , θα ζησεις ''μεγαλες'' στιγμες.Ολα ειναι μεγαλα με αυτα τα σκυλια.

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Ειχα την χαρα να τον δω απο κοντα στην εκθεση του ΟΚΑ... Με απλα λογια:ηρεμος γιγαντας....

Να ναι παντα καλα....

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
πολυ ωραιο κορμι,
τον εχεις σε παρα πολυ καλη κατασταση μπραβο,
φοβερα σκυλια τα ατιμα,πολυ σας ζηλευω...

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ρε Αμαλιαζ απλα ειπα να ειναι 3 στην σειρα οταν ανοιγεις ''τα σκυλια μας''.χαχαχα.

Αντιοπη εχεις συγχαρητηρια που εχεις τον προεδρο τσιτα γκαζια(Γιαννη η τσουχτρα τον τρεχει ολη μερα).
Μεχρι και personal trainer εχω στον σκυλο ρε σεις.Λεφτα υπαρχουν γμτ.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αντε βαλε και την Μοκα να ξεβαρβατεψει κομματακι.:p
Μια κυρια θα μας φερει στην θεση μας.;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Νάσο, επιτρέπεις σ' αυτή τη φιλόξενη γωνιά?
Για να μην έχουμε και τέταρτο θέμα ψηλά...

moka 2012-06-20.jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi