Crispy Chocolate di Caneguardiano(bullmastiff)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Στην εκθεση του ΟΚΑ π.χ την ωρα της παρουσιασης του , ετσι αγχωμενος που ηταν και αυτος και εγω , ξαπλωνε ενω καναμε τροχασμο.:mad::D
Τουλαχιστον του ΚΟΕ γινεται σε ωραιο ανοιχτο περιβαλλον οποτε τουλαχιστον θα το ευχαριστηθουμε.:)
Νάσο, πίστεψέ με, εδώ θα είναι διαφορετικά...
Το έχω τσεκάρει και εγώ με τη Μόκα (Μάϊο 2 εκθέσεις και Οκτώβριο 2 εκθέσεις): Εϊναι άλλος Θεός στο Μαραθώνα...
Στη Diana, ακόμα και οι άνθρωποι παθαίνουμε αγοραφοβία, ιδίως την Κυριακή που δεν χωράς ούτε να περπατήσεις...
Εδώ ο Fidel θα είναι άρχοντας!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Ωραία, θα τον δούμε και από κοντά...:)
Εγώ δυστυχώς δε θα φέρω τον δικό μου γιατί είναι πολύ αιμοβόρος και δε θέλω να έχω μπλεξίματα...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μην ανησυχείς για τον Φιντελ στον Μαραθώνα, θα δεις τεράστια διάφορα σε σχέση με του Οκα στην Diana. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και θα τα πούμε απο κοντά.

11 bullmastiff την Κυριακή, μπράβο!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Rico ευχαριστω πολυ.
Bull τι εννοεις ειναι αιμοβορος???Ειναι αγριος?Μου κανει εντυπωση για μπουλμαστιφ με τα οσα ξερω βεβαια.
Αναμενω να τα πουμε απο κοντα.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Rico ευχαριστω πολυ.
Bull τι εννοεις ειναι αιμοβορος???Ειναι αγριος?Μου κανει εντυπωση για μπουλμαστιφ με τα οσα ξερω βεβαια.
Αναμενω να τα πουμε απο κοντα.
Πολυ αιμοβορος Νάσο, είναι ικανός να πνίξει άνθρωπο με τα σαλια του :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Εχε υπόψιν σας, ότι στον Μαραθώνα, θα είσαστε μάλλον κάτω από καυτό ήλιο για πάρα πολλές ώρες.
Λάβετε τα μέτρα σας...

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Οκ θα εχω πολλες παγωμενες μπυρες!!!:D
Mareco θα παω πρωι πρωι να πιασω θεση στις τεντες που βαζουν.;)

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
ευτυχως να λες,γιατι για μια στιγμη μου περασε απ'το μυαλο οτι εχουμε γινει πολυ "μοδατη" φυλη,με οτι αυτο συνεπαγεται....ευτυχως ομως που δεν εχουμε γινει σαν αλλες φυλες......

παλι καλα να λες....
...προς το παρων! Βεβαια το μυστικο σιγα σιγα μαθαινεται! Κι ευτυχως που ειναι σκυλος με απαιτησεις και δεν τον "βουταει" ο καθενας!!!

Φιλε Νασο να μην σε ανησυχει καθολου.
Και γω ηθελα απο 9 μηνων οπως τον εβλεπα να παει για "κατεδαφιση" που λεει ο Κιμωνας και του βγηκε ισως και πιο νωρις απ' οτι περιμενα αλλα θελει και αυτο το χρονο του. Καποια στιγμη μπορει να το δεις σε μια βολτα να καρφωνει απο μακρια εναν τυπο περιεργο. (και θα ειναι μονο αυτο. Αν του πεις "μη" ο σκυλος θα κανει καιρο να το εμφανισει. Αν δεν του πεις τιποτα ή ακομα περισσοτερο να τον ενθαρυνεις σε λιγο καιρο θα δεις την εξελιξη του.

Σε δευτερη φαση μπορει να κανει μια αγουρη ψιλοεπιθεση προς το μερος του, θα μοιαζει με παιχνιδι. (σκεψου οτι ακομα δεν εχει αντιληφθει τον ογκο του και τη δυναμη του αλλα ΗΔΗ ξερει οτι οποτε περναει διπλα απο κοσμο τον παρατηρουν και τον μετρανε. Σε λιγους μηνες θα τους μετραει αυτος).
Αν παρει και εδω ενα μπραβο και μια λιχουδια και επαναλειφθει αυτη η τακτικη θα δεις θαυματα χωρις καν εκπαιδευση.

Εγω, μετα απο προτροπη του εκπαιδευτη μου, μετα τους 13 μηνες δεν αφηνα πια στο δρομο ΚΑΝΕΝΑ αγνωστο να τον χαιδευει. Και μετα τους 14 μηνες στις βραδινες βολτες του κεντρου της Αθηνας, δεν περνουσα διπλα απο "περιεργους", αλλαζα δρομο, εβγαινα στην ασφαλτο κλπ. Ο σκυλος στην αρχη τους κοιτουσε. Μια μερα χωρις να το καταλαβω μας πλησιασανε 3 τυποι ψιλομεθυσμενοι στην 3η Σεπτεμβριου. Δεν ητανε επιθετικοι αλλα ηταν "αλλου". Εγω δεν προλαβα να αλλαξω πεζοδρομιο και μην στα πολυλογω ο σκυλος σηκωθηκε στα δυο τους σκορπισε και κολησε τον ενα στον τοιχο. Κυριολεκτικα τον πεταξε και ενω τον ειχα με τον πνιχτη με τραβηξε και μενα πολυ.

Εγω απολογηθηκα σε αυτους και τον μαζεψα αλλα μολις εφυγα απο κει του προσφερα και 2 φετες ζαμπον! :)))

Μετα αρχισα να του το κτιζω αυτο με μια δικη μου εντολη.
Πια μονο αν του πω να "ψαρωσει" τον αλλο θα κοιταξει ή θα εκδηλωσει επιθεση.
Και φυσικα το θαυμα που λεγεται μπουλμαστιφ ΔΕΝ εβγαλε ΠΟΤΕ επιθετικοτητα σε παιδι ή σε γυναικα. Ουτε μικροτερος και φυσικα ουτε τωρα.
Δεν εχουνε θεμα με επιθετικοτητα. Ειναι ομως γατες φυλακες.

20 μηνων ρε φιλε, τον εχω ακουσει να γαυγιζει (σε διαφορους τονους), να φτερνιζεται, να βηχει, να μουγκριζει, δεν τον ακουσα ποτε να γρυλιζει. Και οι "επιθεσεις" στο δρομο ειναι παντα αθορυβες. Οταν κανει δεν προειδοποιει, ουτε γαυγιζει στη θεση του μιση ωρα. Κοιταει και τρεχει.

Τωρα για το μεγεθος του σκυλου σου. Μην σε απασχολει καθολου. Μπορει να παρει πιο νωρις το βασικο του ογκο και μετα να ψιλοσταματησει και να αρχισει να δενει σε πυκνοτητα το μυοσκελετικο του συστημα. Ο Μαρλευ εχει πραγματι ενα απο τα πιο εντυπωσιακα σωματα μπουλμαστιφ αν και το κεφαλι του δικου σου , εμενα προσωπικα, μου αρεσει περισσοτερο.

http://blackriverbullmastiffs.com/BullmastiffSnowFights2010.html

O Pee Wee που θα δεις στη φωτογραφια , ενα απο τα πολυ μεγαλα αλλα πολυ "σωστα" μπουλμαστιφ ζυγιζει 72 κιλα και 71,5 εκατοστα σο ακρωμιο. Στους 10 μηνες ηταν ηδη 60 κιλα και αυτος. Να σου ζησει φιλε Νασο. ;)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Δεν ανυπομονω να δω την φυλαξη του , ξερω οτιν θα ερθει.Οταν ρωτησα τον εκπαιδευτη του τι γινεται με το θεμα φυλαξης , μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για αυτον και μετα τους 18 μηνες θα δειξει.Σαν χαρακτηρας τον βρισκει σιγουρα κυριαρχικο.

Και εγω πιστευω οτι θα σταματησει αποτομα η αναπτυξη του.

Τα σκυλια που παρεθεσες οπως και η τοποθεσια ειναι απιστευτα.

Νασαι καλα Ανδρεα.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σε λιγες μερες ο Φιντελακος γινεται 1 ετους!!!
Καθησα τον μετρησα υψος - βαρος να μεινει στα πρακτικα.
Υψος = 70cm
Βαρος = 61 κιλα(λογο ζεστης και καλυτερης διατροφης εχασε 2-3 κιλα)
Εκπαιδευση = δεκτικος και συνεργασιμος οταν αποφασισει.
Φαγητο = Μιξη ξηρας το πρωι , barf το βραδυ , δεν ειναι μιζερος και του εχει φυγει η μεγαλη λαιμαργια.
Χαρακτηρας = Με την οικογενεια ειναι κυριος , με τους ξενους που ερχονται σπιτι εχει μια επιφυλακτικοτητα.Συνεχιζει η ξεροκεφαλια του και δεν ακουει αν δεν θελει να ακουσει.Δειχνει να σοβαρευει και συμβανει το βραδυ.Τα βραδυα που εχει ορεξη και ενεργεια θελει να ειναι εξω στο κτημα και να φοβιζει οτι ζωακι θα βρει.Οταν δεν θελει να μπει μεσα να κοιμηθει επειδη δεν θελει , παει και ξαπλωνει προς την εξωπορτα με τον βλεμμα του προς τα εκει.
Ζωα = με τα αλλα σκυλια θελει να παιξει γενικα ειναι χαλαρος.Με γατες παει να παιξει αλλα τα γατακια φοβουνται και γινεται ενας σαματας.Με τα αλλα ζωα του αγρου φιδια-σκατζοχοιρους-χελωνες και δεν ξερω και γω τι αλλο θα βρει , τα θεωρει δικα του και δυσκολα τα αποχωριζεται.

Γενικα η ζωη μας 1 χρονο εχει περασει πολυ ομορφα , με λιγες σχετικα περιπετειες υγειας - αγανα 2 φορες , αγκαθια σκατζοχοιρου 1 φορα , -δερματιτιδα 1 φορα.
Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που τον εχουμε μαζι μας και μετα απο 1 χρονο μαζι του δεν νομιζω να μπορουσαμε να ειχαμε κανει καλυτερη επιλογη.:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Νάσο,

Να τα ...εκατοστίσει!!!
Νάναι πάντα ευτυχισμένος μαζί σας και γερός...
Μιάς και εσείς, είναι σίγουρο πως θα είστε ευτυχισμένοι μαζί του... Ενα τεράστιο παιδί!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αν τον στησω ποτε , γραψτε μου.

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλο στησιμο για αρχη .

Να εχετε και συνεχεια.Κουκλος ο φιντελ σου.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τα αγαθά κόποις κτώνται......:D
Βάλε του μπροστά την τσαπερδώνα να του κουνιέται, να δεις για πότε στήνεται:p:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όταν βλέπω τετοιες φυλές, αναρωτιέμαι πώς τα κουμαντάρετε...
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Χωρίς να ξέρω πολλά από τη φυλή αυτό που μου αρέσει στον πρόεδρο είναι το κορμί!!!
Είναι φιτ ο άτιμος! :)

Νάσσο λίγη δουλίτσα θέλει και το έχετε πολυ άνετα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi