Crate/πάρκο

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Παιδιά έχω μια απορία όσο αφορά στο crate-κλουβί.Το crate δεν ειναι μεγάλο για ένα κουτάβι,ώστε να συνηθίσει να μη λερώνει μέσα σ' αυτό?Πρέπει να περιορίσουμε το χώρο (με πλέγμα π.χ μέσα στο crate) όταν είναι μικρό το σκυλί και να του δωσουμε όλο το χώρο όταν μεγαλώσει?
Ναι καλυτερα θα ηταν να το χωρισεις.

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι ιδανικες διαστασεις crate για μια λαμπραντορινα ετσι ωστε να μπορει να το χρησιμοποιει για ολη της τη ζωη?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι ιδανικες διαστασεις crate για μια λαμπραντορινα ετσι ωστε να μπορει να το χρησιμοποιει για ολη της τη ζωη?
Εμέις έχουμε 2 ειδών...το πλαστικό crate που το χρησιμοποιούμε για μεταφορές και τη μεταλλική κλούβα που την είχαμε στο σαλόνι για την εκπαίδευση "πιπί&κακα"...και τώρα την παίρνουμε στις εκθέσεις....

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
πολλα crate νομιζω εχουν και χωρισμα...τωρα απο μεγεθη δεν ξερω να σου πω ακριβως ομως το καθε crate λεει για ποια σκυλια ενδυκνειται..οποτε με το χωρισμα περιοριζεις τον χωρο οταν ειναι κουταβι για να μην λερωνει και με τον καιρο το βγαζεις..αν και προσωπικα πιστευω οτι και το χωρισμα δεν θα χρειαστει για πανω απο 1 αντε 2 εβδομαδες αρκει να εισαι τακτικος στις ωρες που βγαζεις το κουταβι και να μην του δωσεις την 'ευκαιρια' να λερωσει μεσα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο παραπανω πινακας αναφερετε στα μεταλλικα κλουβια!!!Οχι στα κουβια μεταφορας!

Αλλα θα μου πεις,αν εχεις ολοκληρο φορτηγο και το μεγαλυτερο Crate 48" δεν θα ειναι κλουβι μεταφορας?:cool::cool::cool::D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η γνώμη μου είναι ότι η κλούβα καλό είναι να είναι μεγάλη...αλλά το πλαστικό crate μεταφοράς...πιστεύω ότι για πρακτικούς λόγους...καλύτερα να είναι στις διαστάσεις που προβλέπονται για τον σκύλο.
Πρώτον για να χωράει σε normal αυτοκίνητο, (όχι φορτηγό)...για αεροπλάνο...για έυκολη μεταφορά..
Τα μεταλλικά κλείνουν ...τα πλαστικά όχι...!!!:):):)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Παιδια εγω με το crate εχω σωθει. Περιοριζω τον σκυλο οταν χρειαζετε, εμαθε να μην λερωνει μεσα στο σπιτι σε χρονο ρεκορ, δεν μου εχει κανει καμμια ζημια μεσα στο σπιτι και εχει βρει και ο σκυλος την φωλια του μεσα στο σπιτι.Αφου οταν του δινω καμια λιχουδια ή καποιο παιχνιδι παει μονος του μεσα και καθετε. Το μονο "κακο" ειναι οτι το μοιραζετε με τον γιο μου που και το εχει βρει παιχνιδι και μπαινει μεσα μαζι με τον σκυλο και κλεινει και την πορτα.

Attachments

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχαχαχα ε τα μικρα τρελα!Χαχαχα

Και εμενα ετσι ειναι τα πραγματα στο σπιτι!Πολυ ησυχα πολυ ηρεμα!Ουτε φωνες ουτε ζημιες!

Οσον αφορα τον γιο σου μην στεναχωριεσαι γιατι και εγω μπαινω καμια φορα μεσα στο crate,21 χρονων γαιδουρι,οποτε...:D:paja1::paja1::paja1:

Τωρα μην θες και φωτογραφια με μενα και τον Αδαμ μεσα στο Crate...

Μα καλα εχουμε το ιδιο Crate?:p:p:p:p:p:p:p:p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
κοίτα να δεις που ολοι οι παλαβοι...μαζευτήκαμε εδω..και γω έχω ρίξει κάτι ξεγυρισμένους ύπνους στο crate...μέχρι να το μάθει ο Keagan...!!!! :D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul