Crate/πάρκο

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
Να ρωτήσω και εγώ κατι...

όταν τον έχουμε σε περιορισμένο χώρο και κλαίει ..οκ δε τον βγάζουμε δεν του μιλαμε κτλ αλλά από την ώρα που θα σταματήσει να κλαίει...πόσα λεπτά/δεύτερα τον βγάζουμε από το χώρο ?

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Να ρωτήσω και εγώ κατι...

όταν τον έχουμε σε περιορισμένο χώρο και κλαίει ..οκ δε τον βγάζουμε δεν του μιλαμε κτλ αλλά από την ώρα που θα σταματήσει να κλαίει...πόσα λεπτά/δεύτερα τον βγάζουμε από το χώρο ?
Γιατι να τον βγαλεις??

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
Δεν μπορώ να τον έχω τον μικρούλη και συνέχεια μέσα στον χώρο..

όταν κλαίει..απλά δεν "υπάρχω" στο σπίτι...από την στιγμή που σταματάει το κλάμα...σε πόση ώρα θα μπορώ να τον βγάλω από το χώρο..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Όταν σταματήσει τον βγάζεις και αμέσως αν θέλεις ή όποτε θέλεις φτάνει τη στιγμή που τον βγάζεις να ήταν ήσυχος για να συνδυάσει το μένω ήσυχος άρα βγαίνω να παίξω αλλά πρόσεχε μην αρχίσει να θεωρεί το crate τιμωρία.

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Δεν μπορώ να τον έχω τον μικρούλη και συνέχεια μέσα στον χώρο..

όταν κλαίει..απλά δεν "υπάρχω" στο σπίτι...από την στιγμή που σταματάει το κλάμα...σε πόση ώρα θα μπορώ να τον βγάλω από το χώρο..
Θα τον βαζεις μεσα οταν απλα δε θες να σε ενοχλει.δε χρειαζεται να τον βαζεις εσκεμενα για να το μαθει.

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
Όταν κοιμάται τον έχουμε σε ένα περιορισμενο χώρο...όταν ξυπνάει χαλάει τον κόσμο...στις 02,00 στις 04,00 και μετά πάμε 06,45 οπου μεχρι τις 07,45 δεν σταματαει καθόλου εκτός από μικρά διαλείμματα...σε αυτά τα διαλειμματα κανει να τον βγαλω??

ειδικά το πρωί έχω πρόβλημα διότι μέχρι να σταματήσει...αργώ στην δουλειά

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Όταν κοιμάται τον έχουμε σε ένα περιορισμενο χώρο...όταν ξυπνάει χαλάει τον κόσμο...στις 02,00 στις 04,00 και μετά πάμε 06,45 οπου μεχρι τις 07,45 δεν σταματαει καθόλου εκτός από μικρά διαλείμματα...σε αυτά τα διαλειμματα κανει να τον βγαλω??

ειδικά το πρωί έχω πρόβλημα διότι μέχρι να σταματήσει...αργώ στην δουλειά
ναι κανει.και καλο ειναι να το βγαζεις για να τα κανει να μη λερωσει το χωρο του.δε καταλαβα τον περνεις μαζι στη δουλεια??

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
Τον έχω σε ένα πάρκο...με ανοιχτη την πορτα

φυσικά μέσα σε αυτό έχουμε 2 τεράστια λουτρινα με 2 ρολογια απο κατω τους ...νερό ... εκεί τρώει το φαγητό του κτλ...εκτος απο τις πανες που ειναι γενικα μεσα στο χωλ ...

οποτε ξυπναει κλαιει μεχρι τελικης πτωσεως...!!! 45 λεπτα...!!!

Μέσα σε αυτά το λεπτά έχουμε μικρά διαλείμματα 1-2 λεπτών και μετά συνεχίζουμε...!!

Σε αυτά τα διαλείμματα μπορώ να τον βγάλω ή είναι πολύ νωρίς και δεν έχει ηρεμήσει ακομα ??

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Αυτο απο οτι βλεπω μεταφερεται. Γιατι δεν το βαζεις μεσα στη κρεββατοκαμαρα να σας βλεπει. Τοσκυλακι κλαει γιατι δεν σας βλεπει. Η εννοια του crate ειναι οτι το σκυλακι ειναι μαζι σας, σας βλεπει αλλα ειναι περιορισμενο μεχρι να μαθει να μη τρωει/μασουλαει επικινδυνα πραγματα, να κανει την αναγκη του σε πανα κλπ. Αν δεν σας βλεπει φυσικα και θα κλαιει.
Ενα ιδιο ειχα εγω για τον πρωτο μηνα αλλα το μετεφερα οπου ημουν εγω. Σαλονι, κρεββατοκαμα να μην ειναι μονος του. Εκτος αν εφευγα απο το σπιτι.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Για ποιό λόγο να έχει το σκυλί μαζί του το βράδυ?Συμφωνώ ότι μπορεί να το βάλει κάπως -αν γίνεται- ώστε έστω από μακριά να τον βλέπει αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Τη μέρα φυσικά το σκυλί θα έρχεται σε επαφή μαζί σου αλλά όχι ρε παιδιά και να είναι και αυτοκόλλητο.

Για να απαντήσω και στο ερώτημά σου εγώ ναι θα το έβγαζα εκείνα τα 2 λεπτά που σταματάει - όπως και έκανα με τη δική μου- θα το άφηνα να κάνει την ανάγκη του να τριγυρίσει λίγο και πάλι μέσα. Κουράγιο ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος-εγώ τα είχα παίξει-, μετά θα κοιμάται του καλού καιρού το βράδυ:p.

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
jennie...δεν το έχω διαβάσει...το έχω μάθει απ έξω...Προσπαθώ από το διάβασμα μέχρι και γυαλιά έβαλα ...πριν πάρω το μικρο μου άλλα σίγουρα..θα έχω και θα κάνω λάθη...!!

vaso...κάπως έτσι το σκέφτομαι...να μην είναι "αυτοκόλλητος" να έχει και λίγο προσωπικό χρόνο και χώρο :p:p

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
σελιδες 36-39 λεει αναλυτικα και ποτε θα το βγαζεις το σκυλακι απο εκει και πως θα το βγαλεις και οτι θα πρεπει να ειναι καπου που να σας βλεπει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul