Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά είμαι καινούργια εδώ στο φόρουμ και θα ήθελα την συμβουλή σας.
Εχω δυο Rottweiler 8 μηνών περίπου. Μέχρι τώρα (που έχουν έντονη ανάπτυξη) τους δίνω Hills Puppy Large Breed και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη.
Ομως σκέφτομαι σιγά σιγά (μετα απο 2-3 μήνες περίπου) να ξεκινήσω να τους δίνω άλλη τροφή, εξίσου καλή αλλά και πιο οικονομική. Πρώτον, επειδή δυστυχώς δεν έχω πλέον την οικονομική δυνατότητα να αγοράζω Hills (με τα θηρία μου θέλω 100 και € κάθε 20 μέρες), και δεύτερον - πιστεύω πως μεγάλωσαν αρκετά και σε λίγο μπορώ να πάω σε άλλη τροφή.
Μετά από παρα πολύ ψάξιμο στο Ίντερνετ κατέληξα σε Cibau Large Breed. Εχω διαβάσει καλά σχόλια αλλά και από συστατικά βλέπω πως είναι καλή τροφή.
Σε μερικά pet shops όμως που ρώτησα (και σε συζήτηση με έναν εκπαιδευτικό) προσπαθούν πολύ να μου αλλάξουν γνώμη και μου προτείνουν άλλες μάρκες. Λένε πως η Cibau δεν πωλείται πολύ άρα δεν είναι και τόσο καλή, και επίσης μου λένε να μην εμπιστεύομαι σχόλια του Ίντερνετ σε αυτά τα πράγματα.
Ειλικρινά με έχουν μπερδέψει και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω λοιπόν την γνώμη σας για την Cibau ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη καλή τροφή.
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων παιδιά.
Sent from my iPhone using Tapatalk