Cibau ξηρα τροφη

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
πάρε τηλέφωνα σε πετ σοπ.
εγώ έτσι έκανα εδώ στην Λάρισα. πήρα σε όσα πετ σοπ βρήκα απο τον χρυσό οδηγό και τελικά βρήκα.
δυστυχώς παρόλο που είναι απο τις καλύτερες τροφές της κατηγορίας της, δεν την έχουν πολλοί ακόμη.
πάντως στο site της cibau, στους επίσημους αντιπροσώπους για την Ελλάδα στην Θεσσ/νίκη έχει αυτόν εδώ Ζωοτροφές Εξοπλισμοί Σκύλος Γάτα Καναρίνι Πριστέρι | ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Η cibau με την eukanuba είναι ίδιες?Ποια είναι ποιοτικά καλύτερη?Ξέρει κάποιος να μου πει?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Aυτο δεν μπορει κανεις να στο πει με σιγουρια.Ιδιες δεν μπορουν να ειναι.
Η eukanuba παραγεται απο μεγαλη εταιρια με σαφως αλλα κριτηρια με αλλη τιμη λογω διαφημισης κτλ.
Η Cibau απο μικροτερη εταιρια αλλα αυτο ειναι κ το ατου της,χαμηλη τιμη.
Τα συστατικα τους μοιαζουν κ μπορω να πω πως της Cibau ειναι ελαφρως καλυτερα.
Αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να κρινεις δυστηχως...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Βασικά λέω να την δοκιμάσω!Γιατί η μικρή έχει πολλά αέρια..σε σημείο να είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω..Το τρίχωμά της μου φαίνεται νορμάλ και γυαλιστερό!Η αναπνοή της..δεν ξέρω πως πρέπει να είναι η κανονική αλλά οκ δεν πεθαίνεις κι από την μπόχα..!!!Τα κακάκια της μια χαρά αν και κάπως μαλακούτσικα αλλά εντάξει μου φαίνονται κι αυτά..

Δεν χάνω κάτι με μια δοκιμή!!!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
να ρωτήσω κάτι γενικά για όλες τις ξηρές τροφές;;
αν η σακούλα μένει ανοιχτή, παθαίνουν τίποτα οι κροκέτες αν αερίζονται;

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
να ρωτήσω κάτι γενικά για όλες τις ξηρές τροφές;;
αν η σακούλα μένει ανοιχτή, παθαίνουν τίποτα οι κροκέτες αν αερίζονται;
Εαν μεινει πολυ καιρο ανοιχτη αρχιζει σιγα σιγα να χανει τα θρεπτικα συστατικα της . Καλο θα ηταν να την βαλεις σε ενα κλειστο δοχειο. Μπορεις να ζητησεις απο το Pet Shop σου να σου δωσει εναν κουβα αποθηκευσης τροφης.
Το ιδανικο ειναι απο το ανοιγμα της να καταναλωνεται περιπου στον μηνα.

Din

Member
19 Αυγούστου 2012
11
0
Κορινθία
καλησπερα σε ολους
μηπως ξερει κανεις , που μπορω να βρω cibau? εγω ειχα αγορασει μια μεγαλη ποσοτητα προ εξαμηνου απο τον κτηνιατρο μου, αλλα τωρα δεν του την φερνουν πια.
την χρησιμοποιησα με πολλη καλα αποτελεσματα για ενα εξαμηνο
ξερει κανεις να μου πει , απο που μπορω να την προμηθευτω απο την Αθηνα ή την Κορινθο που μενω?
ευχαριστω

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
μπορεις να την βρεις και μεσω ιντερνετ αν δεν την εχει καποιο πετ σοπ.ριξε μια ματια εδω και δες.http://www.pet4u.gr/Category.asp?ID=1.....http://www.alphapetshop.gr/dog-food/cibau-dried-dog-foods.html...κι εγω cibau puppy large breed του δινω αλλα σκεφτομαι να την γυρισω σε royal canin..γιατι η διαφορα που την εχω βρει ειναι μικρη..την cibau την αγοραζω 55 ευρω τα 15kg ενω την royal canin την βρηκα με 62 ευρω τα 15kg..οποτε το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για και δινεις πιο λιγο σε ποσοτητα και ειναι κλασης ανωτερη τροφη..αν αναλογιστεις οτι τωρα ειναι 5,5 μηνων ο Γ.Π. μου θελει 600gr την μερα με την cibau..ενω με την royal canin θα θελει 360gr την μερα..οποτε για μια διαφορα 7 ευρω θα την κανω μαλλον την αλλαγη...εσεις τι λετε αξιζει???

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
πιστεύω ότι η cibau δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο την rc.
ωστόσο η royal canin είναι σαφώς ένα τικ πιο ψηλά απο την cibau.
τώρα αν ισχύουν οι αναλογίες που μου λες, τότε ναι αξίζει να αλλάξεις!
εγώ πάντως με την cibau ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλά την άλλαξα γιατί δυσκολευόμουν να βρω την συσκευασία στα κιλά που ήθελα και έτσι πήγα στην belcando.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
ναι γιατι εδω που μενω η τιμη της cibau παει 55 ευρω τα 15 kg και 74 ευρω η royal canin...ενω θεσσαλονικη και αθηνα η cibau κοστιζει 45,60 και η royal canin 62 ευρω..οποτε εκει που ειναι να δινω 55 ευρω για cibau καλυτερα να δωσω 62 για την royal canin...και νομιζω οτι εχει να ζηλεψει αρκετα η cibau απο την royal canin αν αναλογιστεις οτι σαν κατηγορια τροφων η μια ανηκει στις premium και η αλλη στισ super premium..πιστευω αυτο απο μονο του λεει πολλα..και φαινεται και απο την ποσοτητα που δινεις..για να δινεις 360gr απο την royal canin σε αντιθεση με τα 600gr απο την cibau ε δεν εχει διαφορα στην ποιοτητα??ασε που απ'οτι υπολογισα τα 15kg θα μου πανε περισσοτερο τουλαχιστον 1 εβδομαδα απότι το αντιστοιχο της cibau...κανω λαθος???παντως κι εγω δεν εχω παραπονο απο την cibau αλλα ειναι η τιμη που την παιρνω απο δω σε σχεση με την royal canin και με εβαλε σε σκεψη...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
βασικά οκ. η αλήθεια είναι ότι την έκανα πολύ στο "φλου" την σύγκριση της cibau με την rc και δεν το διευκρίνισα.
περισσότερο ήθελα να τονίσω ότι η cibau είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της και έχει συστατικά που την κάνει καλύτερη απο μερικές που είναι στην super premium κατηγορία.
ωστόσο δεν ήξερα ότι διαφέρουν τόσο πολύ οι ποσότητες. άρα όντως σε συμφέρει να την αλλάξεις

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
ναι γιατι εδω που μενω η τιμη της cibau παει 55 ευρω τα 15 kg και 74 ευρω η royal canin.....και φαινεται και απο την ποσοτητα που δινεις..για να δινεις 360gr απο την royal canin σε αντιθεση με τα 600gr απο την cibau ε δεν εχει διαφορα στην ποιοτητα??...κανω λαθος???παντως κι εγω δεν εχω παραπονο απο την cibau αλλα ειναι η τιμη που την παιρνω απο δω σε σχεση με την royal canin και με εβαλε σε σκεψη...
To ποια τροφη δινει ο καθενας και πώς τη δεχεται ο καθε σκυλος,οπως εχει ξαναειπωθει διαφερει.Μια δυο κουβεντες πανω σε αυτα που εγραψες...
Γιατι δεν παραγγελνεις απο Αθηνα και να στη στειλουν με μεταφορικη πληρωνοντας 2-3 ευρω εξτρα;.....Το εχω κανει για Πατρα και συμφερει :)Η τιμη που θα την βρεις σημερα τη cibau ειναι στα 38.5 ευρω τα 18 κιλα,αν μιλαμε για large breed.
Kαι σχετικα με τις ποσοτητες ημερησιως που λες...Αν εχεις ΓΠ μηπως κανεις κάποιο λαθος στην ημερησια ποσοτητα για cibau και royal canin;;;;Σχεδον ιδιες ποσοτητες πρεπει να δινεις ας πουμε για εναν ενηλικο σκυλο-πχ ο Φοιβος μου-συμφωνα με τον κατασκευαστη εκαστης τροφης;Πανω κατω 440-480gr ημερησιως για σκυλο περιπου 40 κιλα...αν μιλαμε για 22 μηνων σκυλο για παραδειγμα.
Δεν ξερω τις ποσοτητες για Royal Puppy...

Κι εγω Royal Canin adult δινω τωρα αλλά η cibau φαινεται πολυ πιο συμφερουσα (για adult-38.5e η cibau το 18κιλο και 58e η RC το 15κιλο)και δεν θα ελεγα οτι βλεπω τοσο μεγαλες διαφορές ποιοτητος που να με κανουν "φανατικο" υπερ καποιας...
Δεν κανω καποια διαφημιση απλα διαπιστωσα κι εγω αυτες τις διαφορές ψάχνοντας και μηπως βοηθησω

Last edited:

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
To ποια τροφη δινει ο καθενας και πώς τη δεχεται ο καθε σκυλος,οπως εχει ξαναειπωθει διαφερει.Μια δυο κουβεντες πανω σε αυτα που εγραψες...
Γιατι δεν παραγγελνεις απο Αθηνα και να στη στειλουν με μεταφορικη πληρωνοντας 2-3 ευρω εξτρα;.....Το εχω κανει για Πατρα και συμφερει :)Η τιμη που θα την βρεις σημερα τη cibau ειναι στα 38.5 ευρω τα 18 κιλα,αν μιλαμε για large breed.
Kαι σχετικα με τις ποσοτητες ημερησιως που λες...Αν εχεις ΓΠ μηπως κανεις κάποιο λαθος στην ημερησια ποσοτητα για cibau και royal canin;;;;Σχεδον ιδιες ποσοτητες πρεπει να δινεις ας πουμε για εναν ενηλικο σκυλο-πχ ο Φοιβος μου-συμφωνα με τον κατασκευαστη εκαστης τροφης;Πανω κατω 440-480gr ημερησιως για σκυλο περιπου 40 κιλα...αν μιλαμε για 22 μηνων σκυλο για παραδειγμα.
Δεν ξερω τις ποσοτητες για Royal Puppy...

Κι εγω Royal Canin adult δινω τωρα αλλά η cibau φαινεται πολυ πιο συμφερουσα (για adult-38.5e η cibau το 18κιλο και 58e η RC το 15κιλο)και δεν θα ελεγα οτι βλεπω τοσο μεγαλες διαφορές ποιοτητος που να με κανουν "φανατικο" υπερ καποιας...
Δεν κανω καποια διαφημιση απλα διαπιστωσα κι εγω αυτες τις διαφορές ψάχνοντας και μηπως βοηθησω
παρηγγειλα απο αθηνα την royal canin..αλλα επειδη ειχε και μεταφορφωση πληρωσα +9 ευρω ολα τα μεταφορικα και 62 που ειχε η τροφη μου βγηκε 71 ευρω..δεν με συμφερει αν εχει συνεχεια μεταφορτωση η τροφη...εδω την πουλανε γυρω στα 74 ευρω την royal canin..οποτε βγαινει 3 ευρω η διαφορα..παιζει να την παρω τωρα πιο φτηνα απο εναν κτηνιατρο και περιμενω να μου την τιμη..την cibau εδω την εχει 55 ευρω..ακριβα ειναι σε σχεση με αλλα μερη.πχ θεασσλονικη κοστιζει γυρω στα 45 ευρω..10 ευρω πιο κατω..οι αναλογιες στην τροφη σε σχεση cibau-royal canin ναι ειναι τοσο περιπου οσο ειχα γραψει στο προηγουμενο ποστ μου..με την royal canin δινεις πιο λιγο τροφη απ'οτι με την cibau large breed..με την cibau puppy formula ομως ειναι μικρη η διαφορα στην ποσοτητα..γυρω στα 40gr πιο λιγο δινεις royal canin..

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
Ξέρεις κάνεις γιατι έχει έλλειψη η cibau και που μπορώ να βρω
στην κορινθο παντως εχει επισημο αντιπροσωπο η cibau..ειναι στο 80ο χιλ. αθηνων-κορινθου..και λεγεται FYRKO s.a. μπορεις να παρεις εκει ενα τηλ και να ρωτησεις αν μπορεις να παρεις απο εκει η τελος παντων σε ποια καταστηματα της κορινθου την προμηθευουν μιας που εισαι και απο κορινθο απ'οτι ειδα στο προφιλ σου...το τηλ τους ειναι 2741020875

Din

Member
19 Αυγούστου 2012
11
0
Κορινθία
Εγω αγόρασα προ εξαμήνου για δυο λυκόσκυλα που έχω , μαζικά 10 σάκους και με κράτησαν καιρο.μου είχε κάνει πολυ καλη τιμή ο κτηνίατρος 35 ευρω. Τώρα δεν του στέλνει η αντιπροσωπεια απο τον Ιούνιο . Όλο δικαιολογίες του λένε. Μάλλον υπάρχει κρίση και δεν φέρνουν τις ποσότητες που χρειάζεται η αγορά.αν δεν βρω ξανά πρέπει να αλλάξω. Η rc είναι ακριβή και δεν μπορώ να πάω προς τα κεί . Thanks πάντως για το χρόνο σου.

Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Παιδια εχω διαβασει καλα λογια για την cibau Puppy .Na προχωρήσω? Υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog