Choco the AmStaff

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Η δεμοδήκωση νομίζω ότι συνήθως κάνει τοπικά μπαλώματα, ανομοιόμορφα δηλαδή.
Φαντάζομαι δεν σφουγγαρίζετε με τίποτα χλωρίνες ή το μισό μπουκάλι απορρυπαντικό μέσα στον κουβά...?
Nope

Νερο, ξυδι, αποσμινη στην χειροτερη.

Σιγα σιγα αρχιζει να στρωνει, αρχισα να δινω ψαρολαδο καθημερινα εδω και 10 μερες καθως και καθημερινο βουρτσισμα.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Χοτ σποτάκι είναι αυτό κάτω από το μάτι;
Θες να αρχίσεις να αποκλείεις αλλεργιογόνα;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τι ειναι το λουρι; :p
Ρε τωρα θα μαζεψω ολα τα ποστ που εχεις κανει και τη λες σε ολους για το λυτο σκυλο!!

Ή μαλλον θα κρατησω τη φωτο αυτη που ναι και γαματη να στη δειχνω οταν πας να την πεις σε καποιο. Οχι τιποτα αλλο αλλα πολυ απολυτος μου φαινοσουν αλλα τωρα βγηκαν ολα στη φορα!! :p

• Like
Reactions: d3ac0n

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Ρε τωρα θα μαζεψω ολα τα ποστ που εχεις κανει και τη λες σε ολους για το λυτο σκυλο!!

Ή μαλλον θα κρατησω τη φωτο αυτη που ναι και γαματη να στη δειχνω οταν πας να την πεις σε καποιο. Οχι τιποτα αλλο αλλα πολυ απολυτος μου φαινοσουν αλλα τωρα βγηκαν ολα στη φορα!! :p
Πνιχτάκι φοράει στο παιδί και φαίνεται η αλυσίδα κάτω από το σκάλιμπορ της Τσοκο και εν κινήσει κάτω από το σαγόνι του μποξερακίου.:p

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Πνιχτάκι φοράει στο παιδί και φαίνεται η αλυσίδα κάτω από το σκάλιμπορ της Τσοκο και εν κινήσει κάτω από το σαγόνι του μποξερακίου.:p
Πλακα κανω, ετσι;
Και δευτερον, το χαζεψα λιγο πριν την πω στον ντηκον. Το πνιχτακι ενωνεται με κλιπακι με το λουρι. Το ειδα στη δευτερη.
Elementary, my dear..:cool:

Ελπιζω να ναι ετσι γιατι αλλιως την πατησα. :D

• Like
Reactions: ioanna a

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
προφιτερολ θελω να ξες
να την χαιρεσαι πολλα πολλα απροβληματιστα χρονια ακομα

• Like