Carnilove-καινουρια ξηρα της brit

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οι φορμουλες της, κανουν για κουταβια;
Της carnilove θα σε γελάσω. Αλλά, τόσο στην Brit care όσο και στην Brit, υπάρχουν φόρμουλες για κουτάβια. Ρίξε μια ματιά στο site της εταιρίας.
Homepage - Brit greek
Μόνο που θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να δεις ποιος την φέρνει στην περιοχή σου. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
καλημερα ,θελω να σας ρωτησω γιατι μολις εκανα παραγγελια απο τον κτηνιατρο της πολης μου να μου φερει ενα 12κιλο brit care activity και την εχει 55ε.εσεις ποσο δινεται ?μου φαινεται οχι τοσο οικονομικη τελικα.σε σχεση με την acana adult ποια ειναι καλυτερη?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ Πάτρα βρίσκω 35€ την Brit premium, 15 kg και 50€ την Brit care salmon and potato, 12 kg.
Καλύτερη είναι αυτή που κάθεται στο σκύλο καλύτερα

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
7ε λιγοτερα δηλαδη (57ε για την ακριβεια προπληρωσα).απο ποιον κτηνιατρο αν επιτρεπεις?γιατι εγω ειμαι διπλα,Αιγιο.
οντως καλυτερη τροφη ειναι αυτη που ταιριαζει στον καθε σκυλακο.αλλα σαν συστατικα εννοω ,ποια σας κανει περισσοτερο κλικ?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω πόσο την έχει την activity, δεν την έχω πάρει ποτέ. Αν έχεις στο πρόγραμμα να πεταχτείς Πάτρα, μπορείς να περάσεις να ρωτήσεις. Εγώ παίρνω από Κωνσταντινουπόλεως και Φαβιέρου, που είναι κοντά μου, αλλά φέρνει και η Μπουρδάκου. Φέρνουν κι άλλοι αλλά έχω χάσει το χαρτάκι που είχα σημειώσει τα ονόματα.
Για τα συστατικά, το αφήνω σε άλλους που "το'χουν" παραπάνω.

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
ναι οντως μπορει να μην ειναι ιδιες οι τιμες σε ολους του κωδικους της σειρας
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,θα περασω καποια στιγμη,γιατι ανεβαινω πατρα
ελπιζω να την τρωει το πυραυλοκινητο μου,αυριο-μεθαυριο θα την εχω

11 Μαρτίου 2014
19
0
Καλησπερα. Εγώ θα ξεκινησω αυριο την Brit care puppy all breed αρνι + ρυζι και την βρηκα την 12κιλη 44,90€ + 3 κιλα δωρο.
Παντως μετα απο αρκετο ψαξιμο και εδω στο φορουμ και γενικα στο διαδυκτιο κατεληξα στην Brit. Μου φαινεται και καλης ποιοτητας και οικονομικη σχετικα. Απο αυριο που θα την δοκιμασει η μικρη θα δειξει.