O Λεωνιδας μπερδεψε τα quote και εμφανιζεται ο krisai να λεει πραγματα που εχω πει εγω .Παντως , ουτε και εγω ειμαι κουκλαaja1:
Τραβεστί ο Βαγγέλης???!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παντως σιγουρα δεν ειναι μισαλλοδοξο Η πρωτη μου εντυπωση ηταν πως μπερδεψες τον ορισμο του Μισαλλοδοξου με κατι αλλο . Πλεον ειμαι σιγουρος πως αγνοεις εντελως τι σημαινει μισαλλοξος.Τσεκαρε το σε παρακαλω και πες μου πως το να μισεις τα πιστευω του αλλου (=μισαλλοδοξια) μπορει να συνδεεται με τα bulldog.πως περιγραφεις ενα προτυπο που εχει σαν αποτελεσμα ενα ζωο που δυσκολευεται να εκτελεσει βασικες λειτουργιες ενος ζωντανου οργανισμου (να αναπνευσει, να κινηθει , να αναπαραχθει και να σταματησει να κλανει ολη την ωρα)
Απο κει και περα , συνεχιζεις με τα ιδια επιχειρηματα οποτε οι παραπανω απαντησεις μου ισχυουν.
Στα bulldog δεν τους αρεσει η ζεστη και δεν αντεχουν την αθλητικη ζωη ενω παρουσιαζουν μεγαλα ποσοστα καισαρικων γεννησεων.Αυτα σου λεω εγω πως ισχυουν ... Τα περι '' air condition αλλιως θανατος'' , κλανιας και αδυναμιας να περπατησουν που λες εσυ , μου θυμιζουν τα ''ροτβαιλερ = δολοφονος'' ή ''ντοπερμαν=θα δαγκωσει το αφεντικο του γιατι τρελαινεται '' κλπ κλπ κλπ
Last edited: