Canine Theriogenology for Dog Enthusiasts

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν έχω καταλάβει καθόλου την ερώτηση για την πρώτη εβδομάδα. Τα κουίζ τα τελείωσα.
είμαι με το google translate ανοιχτό για κάθε λέξη! χαχχααχα
δεν ξερω αν εχουμε ολοι την ιδια ερωτηση αλλα εμενα μου ελεγε οτι εχω υιοθετησει ενα σκυλακι απο φιλοζωικη και μου ειπαν απο εκει οτι ειναι στειρωμενη.Σε λιγες μερες βλεπω λεει το πραμα της να εχει πρηστει και να αιμορραγει σε ολο το σπιτι.Τι πρεπει να κανω?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Και η απάντηση δεν είναι παίρνω αλλόφρων τον κτηνίατρο??

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Και η απάντηση δεν είναι παίρνω αλλόφρων τον κτηνίατρο??
χα,χα,χα!!
Υπό άλλες συνθήκες ναι..αλλά για εμάς..όχιι..!!!
Θα πρέπει να δώσουμε εμπεριστατωμένη απάντηση, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε στην πρώτη ενότητα..
Καταλαβαίνεις..:p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Έλα ρεεε.. χα,χαχα
Αν δεν κάνω λάθος , γιατί δεν το έχω ανοιχτό τώρα, από ότι θυμάμαι..λέει πως ένας τύπος υιοθέτησε από φιλοζωική σκύλο και ενώ τον είχαν ενημερώσει πως έχει στειρωθεί , βγάζει αίμα. Τι θα τον συμβούλευες να κάνει..
κάτι τέτοιο..
εντάξει, τραγικό! Νόμιζα ότι "spayed" σήμαινε ότι έχει μείνει έγκυος...........

God bless you, my child! χααχαχααχαχχααχα!

έχω δουλέψει και στο εξωτερικό μιλώντας μόνο αγγλικά κατά τ'άλλα!!! μπράβο μου -_-

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
αα δεν ειδα την απαντηση...:p
εγω απαντησα οτι πρεπει να παει την σκυλα στον κτηνιατρο για να δει αν οντως εχει στειρωθει και να τσεκαρει το βιβλιαριο(αν υπαρχει) γιατι εκει θα φαινεται αν ειναι στειρωμενη.κατι τετοιο..

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
@συλβόσκυλο: όλοι τα ίδια έχουμε. Και μετά τις 9 του μήνα, θα πρέπει να ξαναμπείς στην εργασία. Τότε θα σου εμφανιστούν οι εργασίες 2 άλλων σπουδαστών και θα πρέπει να τις βαθμολογήσεις.

Να ξέρετε ότι αν δεν βαθμολογήσετε τις εργασίες των άλλων, τότε έχετε πέναλτυ και χάνετε κάποιο ποσοστό από τη συνολική σας βαθμολογία.

Δεν το γλιτώνω τον γούγλη τον μεταφραστή!
θα φτιάξω γκρουπάκι στο φόρουμ εκεί. να μπείτε βεβαίως βεβαίως!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
χα,χα,χα!!
Υπό άλλες συνθήκες ναι..αλλά για εμάς..όχιι..!!!
Θα πρέπει να δώσουμε εμπεριστατωμένη απάντηση, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε στην πρώτη ενότητα..
Καταλαβαίνεις..:p
γιατι εμπεριστατωμενη απαντηση?σιγα...πρωτα απ'ολα με τα εξαιρετικα αγγλικα μας και που αναφερουμε σε καθε προταση 6 φορες την λεξη dog φτανεις ανετα τις 250 λεξεις!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
@συλβόσκυλο: όλοι τα ίδια έχουμε. Και μετά τις 9 του μήνα, θα πρέπει να ξαναμπείς στην εργασία. Τότε θα σου εμφανιστούν οι εργασίες 2 άλλων σπουδαστών και θα πρέπει να τις βαθμολογήσεις.
Ωχ και αυτο ετσι ειναι??αρα ειναι ερωτηση κρισεως..δεν νομιζω να υπαρχει πολυ συγκεκριμενη απαντηση..αλλιως θα την βαθμολογουσαν απο το πανεπιστημιο

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
αα δεν ειδα την απαντηση...:p
εγω απαντησα οτι πρεπει να παει την σκυλα στον κτηνιατρο για να δει αν οντως εχει στειρωθει και να τσεκαρει το βιβλιαριο(αν υπαρχει) γιατι εκει θα φαινεται αν ειναι στειρωμενη.κατι τετοιο..
Ρε συ,ξαναλέω έχω κάνει μόνο το πρώτο segment..αλλά θεωρητικά δεν θα πρέπει να απαντήσουμε πιο αναλυτικά..;; Δηλαδή, αν έχουμε λάβει πληροφορίες για τον όίστρο κ την στείρωση, θεωρητικά δεν θα πρέπει να δώσουμε εναλλακτικές λύσεις πριν προτείνουμε τον κτηνίατρο..;;
Λέω εγώ τώρα..δεν ξέρω..

Να ξέρετε ότι αν δεν βαθμολογήσετε τις εργασίες των άλλων, τότε έχετε πέναλτυ και χάνετε κάποιο ποσοστό από τη συνολική σας βαθμολογία.

Δεν το γλιτώνω τον γούγλη τον μεταφραστή!
θα φτιάξω γκρουπάκι στο φόρουμ εκεί. να μπείτε βεβαίως βεβαίως!
Θα μπούμε, βεβαίως βεβαίως..!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Είμαι στο δεύτερο Segment και έχω φρικάρει!
Δεν έχω πρόβλημα κατανόησης αλλά γιατί πρέπει να τα γνωρίζω όλα αυτά; Tι θα κάνει ο καλός μου κτηνιατρούλης αν μάθω όλες αυτές τις πληροφορίες εγώ;; :p

'Εχω πάθει πλάκα τώρα το πέος του αρσενικού σκύλου έχει ένα μικρό κόκκαλακι που του επιτρέπει να εισχωρήσει χωρίς να είναι σε πλήρη στύση.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
δεν ξερω.εγω απαντησα τελειως λογικα.χρησιμοποπιησα και κατι λεξεις που εμαθα στα βιντεο εφτασα τις 200 λεξεις οποτε ελπιζω οτι ειναι αρκετο.και εξαλλου βαθμολογουμαστε απο αλλα ατομα που παρακολουθουν το μαθημα και οχι απο το πανεπιστημιο...Οποτε πανω κατω ολοι στο ιδιο επιπεδο θα ειμαστε και δεν νομιζω να υπαρχει αυστηρη βαθμολογηση..ολοι noobακια ειμαστε!ετσι το σκεφτομαι εγω...:p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν έχω πρόβλημα κατανόησης αλλά γιατί πρέπει να τα γνωρίζω όλα αυτά; Tι θα κάνει ο καλός μου κτηνιατρούλης αν μάθω όλες αυτές τις πληροφορίες εγώ;; :p
θα κοβει μονο νυχακια και θα ζυγιζει!;);)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Σε γενικές γραμμές κ εγώ τα πιάνω..αλλά οκ..υπάρχει κ αρκετή ιατρική ορολογία, που δεεεενν..
Ο καλός μας κτηνιατρούλης θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά του..Απλά πλέον θα έχει να κάνει με διάννοιες.. :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
έφτιαξα γκρουπάκι. Εννοείται ότι μπορούμε να μιλάμε ελληνικά εκεί. εξάλλου υποτίθεται ότι είναι study group άρα βοηθάμε ο ένας τον άλλον όταν έχουμε απορίες. Όμως δεν δίνουμε απαντήσεις (τουλάχιστον όχι εκεί χιχι) γιατί υπάρχουν κυρώσεις. :)

https://class.coursera.org/theriogenology-001/forum/thread?thread_id=1335

άντε βρε! σας είπα και σπέσιαλ χαιρετισμούς! χαχα!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
δεν ξερω.εγω απαντησα τελειως λογικα.χρησιμοποπιησα και κατι λεξεις που εμαθα στα βιντεο εφτασα τις 200 λεξεις οποτε ελπιζω οτι ειναι αρκετο.και εξαλλου βαθμολογουμαστε απο αλλα ατομα που παρακολουθουν το μαθημα και οχι απο το πανεπιστημιο...Οποτε πανω κατω ολοι στο ιδιο επιπεδο θα ειμαστε και δεν νομιζω να υπαρχει αυστηρη βαθμολογηση..ολοι noobακια ειμαστε!ετσι το σκεφτομαι εγω...:p
μην το λες... σε ένα άλλο που πήρα μέρος, κάποιος που με είχε βαθμολογήσει μάλλον δεν ήξερε αγγλικά γιατί η άσκηση έλεγε να βάλουμε μία φωτογραφία από αυτό που είχαμε φτιάξει και να πούμε τι είναι σε λιγότερο από 100 λέξεις. Αυτός μου μηδένισε την εργασία λέγοντας σαν δικαιολογία: είχες κάτω από 100 λέξεις!
και γενικά σε εκείνο το μάθημα είδα πολύ ανταγωνισμό χωρίς λόγο! λες και θα τους κλέβαμε τη δουλειά! Χώναν πολλοί μηδενικά χωρίς λόγο! Σε τέτοιο βαθμό όμως, που στείλαμε μαζικό email στον καθηγητή ότι γίνεται αυτό το πράγμα και ότι καλύτερα την επόμενη φορά να υπάρξει διαφορετικός τρόπος βαθμολόγησης από το να μας βαθμολογούν μόνο σπουδαστές. :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μπράβο Pintsie θα μπω μετά.
Να πω κάτι που ίσως κάποιοι δεν το έχετε ανακαλύψει, υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις υπότιτλους στα αγγλικά στα βίντεος. Απλάς πατάς το κουμπάκι με τα δύο cc και κλικάρεις το english, by default είναι κλικαρισμένο το none.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Συγνώμη αλλά που γραφόμαστε για να διαβάσουμε για εκπαιδευση και τέτοια? είμαι και ασχετη και δεν το έχω πιάσει το τι ακριβώς κάνουμε... Κάποιος να βοηθησει?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μην το λες... σε ένα άλλο που πήρα μέρος, κάποιος που με είχε βαθμολογήσει μάλλον δεν ήξερε αγγλικά γιατί η άσκηση έλεγε να βάλουμε μία φωτογραφία από αυτό που είχαμε φτιάξει και να πούμε τι είναι σε λιγότερο από 100 λέξεις. Αυτός μου μηδένισε την εργασία λέγοντας σαν δικαιολογία: είχες κάτω από 100 λέξεις!
και γενικά σε εκείνο το μάθημα είδα πολύ ανταγωνισμό χωρίς λόγο! λες και θα τους κλέβαμε τη δουλειά! Χώναν πολλοί μηδενικά χωρίς λόγο! Σε τέτοιο βαθμό όμως, που στείλαμε μαζικό email στον καθηγητή ότι γίνεται αυτό το πράγμα και ότι καλύτερα την επόμενη φορά να υπάρξει διαφορετικός τρόπος βαθμολόγησης από το να μας βαθμολογούν μόνο σπουδαστές. :(
στον κινηματογραφο αυτο?εγω στο music production που ημουν δεν ειδα κατι τετοιο...αλλα ηταν το μονο που σε βαθμολογουσαν συμμαθητες.τα υπολοιπα που κανω ειναι ολα πολλαπλης επιλογης!
Παντως η πρωτη ερωτηση case study ειναι πολυ περιεργη...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μπράβο Pintsie θα μπω μετά.
Να πω κάτι που ίσως κάποιοι δεν το έχετε ανακαλύψει, υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις υπότιτλους στα αγγλικά στα βίντεος. Απλάς πατάς το κουμπάκι με τα δύο cc και κλικάρεις το english, by default είναι κλικαρισμένο το none.
ποιο ειναι το κουμπακι με τα cc??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
ποιο ειναι το κουμπακι με τα cc??
Όπως έχεις ανοιχτό το βίντεο και παρακολουθείς , κάτω δεξιά έχει τα λεπτά του βίντεο που βρίσκεσαι και ακριβώς δίπλα έχει ένα κουμπάκι με τα γράμματα cc. To πατάς και κλικάρεις το english.