Cane Corso

Status
Κλειδωμένο θέμα

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Δυστυχώς κ εγω αυτο καταλαβα :( Θα σου προτεινα να , αφήσεις στην άκρη το λάθος που έκανες , να δωςεις αγαπη κ φροντίδα στο κουτάβι σου , να αρχίσεις να ζεις με την ιδεα , πως δεν θα αλλάξει κατι μετα τα 2 χρονια ....κ πως αν δεν γινει αυτο , δεν έγινε κ κατι .....εχεις τον σκύλο σου , τον αγαπάς κ σε αγαπάει !!
Σωστος,ο χαρακτηρας που εχει μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλος και δε το λεω εγω,το λενε ανθρωποι ξενοι που με βλεπουν στο δρομο.Ειπα,αν δε του φυγει ο φοβος δε θα πεθανω κιολας.

Ειναι παιχνιδιαρης,χαδιαρης και να σου πω την αληθεια δε περιμενα να εχει τοση ενεργεια οταν παιζουμε.

Ιδου και το παιχνιδι

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: spyv and ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Σωστος,ο χαρακτηρας που εχει μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλος και δε το λεω εγω,το λενε ανθρωποι ξενοι που με βλεπουν στο δρομο.Ειπα,αν δε του φυγει ο φοβος δε θα πεθανω κιολας.

Ειναι παιχνιδιαρης,χαδιαρης και να σου πω την αληθεια δε περιμενα να εχει τοση ενεργεια οταν παιζουμε.
Χαιρομαι που βλέπεις θετικά στοιχεία !!!! Να του κανεις όση δυσφήμιση μπορεις !! Να αποτρέψεις σε όσους γνωρίζεις , να κάνουν το λάθος που έκανες κ ΕΣΥ !!! Καλη τύχη ευχομαι σε σενα κ τον σκύλο σου !!

• Like
Reactions: Μπλου

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Χαιρομαι που βλέπεις θετικά στοιχεία !!!! Να του κανεις όση δυσφήμιση μπορεις !! Να αποτρέψεις σε όσους γνωρίζεις , να κάνουν το λάθος που έκανες κ ΕΣΥ !!! Καλη τύχη ευχομαι σε σενα κ τον σκύλο σου !!
Δε πιστευω οτι εκανα λαθος επειδη δεν ειδα τι σκυλο θα παρω.Πιστευω οτι θα εκανα λαθος αν επαιρνα απο εκτροφειο της Ελλαδας που οταν ακουσα τιμη μου πεσαν τα σαγονια.

Φαντασου να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις τον σουπερ ντουπερ σκυλο και να βγει μαπα το καρπουζι επειδη ισως θα ηθελες να τον κανεις πρωταθλητη σε εκθεσεις κτλ κτλ.

Ειπα και πιο πισω οτι τη δουλεια ο δικος μου εδω στο σπιτι τη κανει μια χαρα.Οταν πλησιασει ξενος θα σηκωσει τη γειτονια στο ποδι.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Δε πιστευω οτι εκανα λαθος επειδη δεν ειδα τι σκυλο θα παρω.Πιστευω οτι θα εκανα λαθος αν επαιρνα απο εκτροφειο της Ελλαδας που οταν ακουσα τιμη μου πεσαν τα σαγονια.

Φαντασου να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις τον σουπερ ντουπερ σκυλο και να βγει μαπα το καρπουζι επειδη ισως θα ηθελες να τον κανεις πρωταθλητη σε εκθεσεις κτλ κτλ.

Ειπα και πιο πισω οτι τη δουλεια ο δικος μου εδω στο σπιτι τη κανει μια χαρα.Οταν πλησιασει ξενος θα σηκωσει τη γειτονια στο ποδι.
Εδω θα διαφωνήσω μαζι σου , ποσο έδωσες δλδ στον πετσοπα;;;; Επισης να ξερεις πως εάν ήθελες κανε Κορσο όπως ακριβώς εχεις διαβάσει στο πρότυπο του , δλδ να ειναι γενναίος κ Ατρόμητος , φυσικά θα επρεπε να δωςεις τα χρήματα που σου ζήτησε ο εκτροφέας , εάν παλι ήθελες σκύλο που σηκώνει την γειτονιά στο ποδι κ κανει κ χαδια κ χαρες θα μπορούσες να βρεις πολυ εύκολα , σχεδόν όλες οι ράτσες σκύλων αυτο κάνουν . Διάβασε σε παρακαλώ τους λόγους που θα πρεπει να αποφεύγουμε να αποκτούμε κουτάβια απο αυτούς τους απατεώνες και τα πετ σοπ , ειναι πολυ βαθύτερο το νόημα !!! Ξερεις τι εχει τραβήξει το κουτάβι σου κ η μητέρα του ;;;;

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Εδω θα διαφωνήσω μαζι σου , ποσο έδωσες δλδ στον πετσοπα;;;; Επισης να ξερεις πως εάν ήθελες κανε Κορσο όπως ακριβώς εχεις διαβάσει στο πρότυπο του , δλδ να ειναι γενναίος κ Ατρόμητος , φυσικά θα επρεπε να δωςεις τα χρήματα που σου ζήτησε ο εκτροφέας , εάν παλι ήθελες σκύλο που σηκώνει την γειτονιά στο ποδι κ κανει κ χαδια κ χαρες θα μπορούσες να βρεις πολυ εύκολα , σχεδόν όλες οι ράτσες σκύλων αυτο κάνουν . Διάβασε σε παρακαλώ τους λόγους που θα πρεπει να αποφεύγουμε να αποκτούμε κουτάβια απο αυτούς τους απατεώνες και τα πετ σοπ , ειναι πολυ βαθύτερο το νόημα !!! Ξερεις τι εχει τραβήξει το κουτάβι σου κ η μητέρα του ;;;;
Ενω στο εκτροφειο ξερουμε πως τα μεγαλωνουν;μπορει να υπαρχουν καλες συνθηκες αλλα δε ξερεις τις συμπεριφορες των ανθρωπων.

Δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω τα χρηματα που ζητησε ο εκτροφεας γιατι πολυ απλα δεν ξερεις οτι το σκυλι θα βγει γενναιο και ατρομητο επειδη ειναι κανε κορσο.Βλεπεις κατι μικρουλια που ειναι πραγματικα γενναια και δεν ειναι ουτε κανε κορσο ουτε καυκασια ουτε κανγκαλ ουτε ντοπερμαν ουτε πρεσα καναριο ουτε ντογκο.

Τη δουλεια για την οποια τον πηρα τη κανει μια χαρα στο χωρο μου.Το σκυλι δε γαυγιζει αν δεν δει κατι πολυ περιεργο.Δεν ειναι σαν καποια αλλα που ενω ξερουν οτι μενεις ακριβως διπλα τους θα κανουν σα παλαβα λες και εισαι ο ληστης.

Για να ξεκαθαρισουμε μερικα,οταν το σκυλι ωριμασει (αν ωριμασει ποτε) τοτε θα μπορεσουμε να κρινουμε τι σκυλι ειναι αυτο.Ειναι 20 μηνων και εχει ενεργεια για παιχνιδι,γουσταρει χαδια και στοργη.Αν γινει μετα απο δυο χρονια πιο ανεξαρητος τοτε μαγκια του.

Προς το παρον εχουμε να λυσουμε το θεματακι του.Πιστευω να τα καταφερει μονος του και αυτο θα μου αρεσει περισσοτερο.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Δεν μου απάντησες ποσο το αγόρασες , επισης θα ηθελα να μάθω κ ποσο σου ζήτησε ο εκτροφέας. Ειναι πολυ πιο εύκολο να διαπίστωνες τι θα επερνες απο τον εκτροφέα , θα πήγαινες απο εκει , θα έβλεπες τους γονείς του κουταβιού , τον χαρακτήρα τους , θα ειχες πολλες πιθανότητες να αποκτήσεις ενα καθαρόαιμο κουτάβι , ειμαι σίγουρος πως αν υπήρχε αυτη τη στιγμή κάποιος που σου έλεγε να δωςεις ενα χρηματικό ποσο με αντάλλαγμα να φυγει ο φόβος απο τον σκύλο σου , θα το έδινες !! Κανω λάθος ;;; Επισης ειμαι σίγουρος πως αν μετα τους 20 μήνες , τηλεφωνήσεις στον απατεώνα που σου πούλησε το κουτάβι κ του πεις οτι φοβάται ακομη , θα σου πει πως κατι λάθος έκανες ΕΣΥ κ θα σε αγνοήσει ! Δεν ειναι ολα θέμα χρημάτων !!!! Δεν γινεται να θελω να αγοράσω Φεράρι κ να θελω να την παρω με το ποσο που θελω εγω !!! Πολυ απλα δεν θα παρω Φεράρι !! Ο σκύλος σου δεν ειναι καθαρόαιμος κ ολα αυτά για μερικά η περισσότερα ευρώ . Δεν θελω να νομίζεις πως σου κανω επιθεση , θελω να σου δείξω μια άλλη οπτική γωνία του θέματος!!!

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Δεν μου απάντησες ποσο το αγόρασες , επισης θα ηθελα να μάθω κ ποσο σου ζήτησε ο εκτροφέας. Ειναι πολυ πιο εύκολο να διαπίστωνες τι θα επερνες απο τον εκτροφέα , θα πήγαινες απο εκει , θα έβλεπες τους γονείς του κουταβιού , τον χαρακτήρα τους , θα ειχες πολλες πιθανότητες να αποκτήσεις ενα καθαρόαιμο κουτάβι , ειμαι σίγουρος πως αν υπήρχε αυτη τη στιγμή κάποιος που σου έλεγε να δωςεις ενα χρηματικό ποσο με αντάλλαγμα να φυγει ο φόβος απο τον σκύλο σου , θα το έδινες !! Κανω λάθος ;;; Επισης ειμαι σίγουρος πως αν μετα τους 20 μήνες , τηλεφωνήσεις στον απατεώνα που σου πούλησε το κουτάβι κ του πεις οτι φοβάται ακομη , θα σου πει πως κατι λάθος έκανες ΕΣΥ κ θα σε αγνοήσει ! Δεν ειναι ολα θέμα χρημάτων !!!! Δεν γινεται να θελω να αγοράσω Φεράρι κ να θελω να την παρω με το ποσο που θελω εγω !!! Πολυ απλα δεν θα παρω Φεράρι !! Ο σκύλος σου δεν ειναι καθαρόαιμος κ ολα αυτά για μερικά η περισσότερα ευρώ . Δεν θελω να νομίζεις πως σου κανω επιθεση , θελω να σου δείξω μια άλλη οπτική γωνία του θέματος!!!
Γιατι δεν ειναι καθαροαιμος;επειδη δε τον ειδα απο κοντα;η επειδη ειναι φοβικος στις βολτες;

• Like
Reactions: Kouros

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Ένας σκύλος που δεν εχει pedigree , δεν ειναι καθαρόαιμος , ειναι ημίαιμος ! Ο δικός σου εχει ;;
Αν του εβγαζα τωρα στους 20 μηνες pedigree θα τον ελεγαν καθαροαιμο;Οχι δεν ηθελα χαρτια.Ημιαιμος λεγεται αυτος που ειναι απο μιξη σκυλων σωστα;εγω δε βλεπω καποια μιξη στο σκυλο μου.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Αν του εβγαζα τωρα στους 20 μηνες pedigree θα τον ελεγαν καθαροαιμο;Οχι δεν ηθελα χαρτια.Ημιαιμος λεγεται αυτος που ειναι απο μιξη σκυλων σωστα;εγω δε βλεπω καποια μιξη στο σκυλο μου.
Δεν ειχε χαρτιά κ αν έδινες κανα 100 ρικο παραπανω γιαυτα , θα ηταν πλαστα . Γενικοτερα θα σου προτεινα να διαβάσεις αυτά που σου εχω προαναφερει , γιατι στέρησε σημαντικών γνώσεων κ δεν μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις στο ίδιο μήκος κύματος . Ο εκτροφέας τα χρήματα που σου ζήτησε , θα μπορούσε να σου τα δικαιολογήσει μεχρι και το τελευταιο ευρώ !! Επισης αν δεν σου κανει κόπο , πηγαινε έστω κ τωρα σε ενα εκτροφειο κ θα διαπιστώσεις απο μονος σου , πως το σκυλί σου , δεν ειναι καθαρόαιμο. Να το αγαπάς γιατι σε αγαπάει κ σε εχει ανάγκη , ολα αυτά που σου ειπα , δεν εχουν να κάνουν με την αγαπη κ την φροντίδα !!! Εκει δεν αλλάζει τιποτα κ δεν σηκώνει εκπτώσεις !! Είτε ειναι ο πρωταθλητής Ελλάδος είτε το μπασταρδακι της γειτονιάς , χρειάζεται την ίδια αγαπη κ αφοσίωση !!

Ημίαιμος ειναι ο σκύλος που δεν εχει pedigree , αυθεντικό , οχι πλαστό .....ασε με το τι μοιάζει

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Δεν ειχε χαρτιά κ αν έδινες κανα 100 ρικο παραπανω γιαυτα , θα ηταν πλαστα . Γενικοτερα θα σου προτεινα να διαβάσεις αυτά που σου εχω προαναφερει , γιατι στέρησε σημαντικών γνώσεων κ δεν μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις στο ίδιο μήκος κύματος . Ο εκτροφέας τα χρήματα που σου ζήτησε , θα μπορούσε να σου τα δικαιολογήσει μεχρι και το τελευταιο ευρώ !! Επισης αν δεν σου κανει κόπο , πηγαινε έστω κ τωρα σε ενα εκτροφειο κ θα διαπιστώσεις απο μονος σου , πως το σκυλί σου , δεν ειναι καθαρόαιμο. Να το αγαπάς γιατι σε αγαπάει κ σε εχει ανάγκη , ολα αυτά που σου ειπα , δεν εχουν να κάνουν με την αγαπη κ την φροντίδα !!! Εκει δεν αλλάζει τιποτα κ δεν σηκώνει εκπτώσεις !! Είτε ειναι ο πρωταθλητής Ελλάδος είτε το μπασταρδακι της γειτονιάς , χρειάζεται την ίδια αγαπη κ αφοσίωση !!
Με τον ορο που το λες βαση επισημων χαρτιων δεν ειναι καθαροαιμο επειδη δεν εχει pedigree.Εγω δε το βλεπω ετσι γι'αυτο και δε θελησα να εχω χαρτια επειδη δε με ενδιαφερει.Επισης ο προηγουμενος σκυλος που ειχα ηταν διασταυρωση λυκου και κολει.Εκεινος ηξερα οτι ηταν ημιαιμος ;)

Ημίαιμος ειναι ο σκύλος που δεν εχει pedigree , αυθεντικό , οχι πλαστό .....ασε με το τι μοιάζει
Ε αφου μοιαζει κιολας χαχαχαχα

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Ε αφου μοιαζει κιολας χαχαχαχα
Τέλος πάντων !!! Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη , θελω μονο σου να καταλαβεις κάποια πραγματα , αν θέλεις να εμπλούτισεις τις γνώσεις σου , διαβασε τα θέματα που σου προανέφερα στο φόρουμ κ επισκέψου ενα εκτροφειο !!! ´Καλο βραδυ !! Ευχομαι καλη υγεια στον σκύλο σου !!!

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Τέλος πάντων !!! Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη , θελω μονο σου να καταλαβεις κάποια πραγματα , αν θέλεις να εμπλούτισεις τις γνώσεις σου , διαβασε τα θέματα που σου προανέφερα στο φόρουμ κ επισκέψου ενα εκτροφειο !!! ´Καλο βραδυ !! Ευχομαι καλη υγεια στον σκύλο σου !!!
Μα σου ειπα οτι το επισημο χαρτι δε μου λεει κατι.κι ο αλλος εχει επισημο χαρτι και χαρτια απο τα πανεπιστημια και ειναι σουβλατζης.

Καλο σου βραδυ κι ευχαριστω,το ιδιο και για τον δικο σου :)

• Like
Reactions: Kouros

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@east49 νομιζω οτι αυτο ειναι ενα παραδειγμα απο τα πολλα που στηριζουν τις αμφιβολιες μου για τη συγκεκριμμενη ρατσα και αλλες παρομοιες της.
Φυσικα κ καλα κανεις να εχεις αμφιβολιες.
Ολοι ξερουμε οτι απο τοτε που τα corso εγιναν μοδα, η φυλη εκφυλιζεται ταχυτατα, μιας κ οι περισσοτεροι παραγουν απλα σκυλια με μαγουλα για να καλυψουν την ζητηση.
Απο το να εχεις αμφιβολιες ομως μεχρι να το να λες οτι ολα τα μαγουλοτετοια ειναι αχρηστα καταλαβαινεις οτι απεχει αιωνες κ σημαινει απλα οτι δεν εχεις δει ΣΩΣΤΟ μαγουλο τετοιο......

Φιλε, τι σημαινει "πολυ καλος χαρακτηρας";
Αν τον αξιολογησεις ως corso μονο πολυ καλος δεν ειναι
.....
Αν τον αποκαλεις εσυ πολυ καλο συμφωνα με τα γουστα σου γιατι ειναι βολικος κ αγκαλιτσας καλα κανεις, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ουτε καν ανεκτο για corso να εχει ολη αυτη την συμπεριφορα που περιγραφεις......

Ενας σωστος εκτροφεας που ενδιαφερεται για την φυλη, φυσικα κ δεν θα εβαζε ποτε φοβικα σκυλια για να παρει κουταβια. Γιατι ενα μερος του χαρακτηρα ειναι κληρονομικο. Μετα, μεχρι το κουταβι να φτασει στα χερια σου θα επρεπε να ασχοληθει μαζι του ωστε αυτο να αποκτησει οσο το δυνατον νεα ερεθισματα κ αυτοπεποιθηση για να εχει ολες τις βασεις να γινει ατρομητο......
Ενα σκυλι με σωστο χαρακτηρα κ καλα βιωματα στους πρωτους μηνες τις ζωης του ειναι δυσκολο να καταληξει φοβικο. Αντιθετα ενα σκυλι που ως κουταβι ειναι ηδη πολυ φοβικο, ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο να γινει ατρομητο.

Και ναι, το σωστο που cane corso, που εχει πραγματικα πολυ καλο χαρακτηρα συγκρινομενο με την φυλη του κ οχι με τα γουστα του καθενος, ειναι κ δυσκολο να το βρεις κ σιγουρα θα το πληρωσεις ακριβα......

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μα αφού είπε ο άνθρωπος το πήρε απ το i-pet. Δηλαδή απο puppy mill...η καθαροαιμία μας μάρανε.

Συγχαρητήρια φίλε μου! Ο σκύλος σου προήλθε απο μια μάνα που στην καλύτερη μοιάζει κάπως έτσι:

1.jpg

Και το δύστυχο κουτάβι μεταφέρθηκε στην καλύτερη και έζησε για μέρες μέσα σε ένα κλουβί, κάπως έτσι:

2.jpg

Κι εσύ αναρωτιέσαι γιατί είναι φοβικό και ελπίζεις σε 2-3 μήνες να στρώσει...Και προσπαθούν δυο άνθρωποι να σου εξηγήσουν δυο πράγματα κι εσυ μπαίνεις και σε άμυνα αντί να καταλάβεις το τεράστιο λάθος που έκανες και τι επιπτώσεις έχει..Τι να πω..καμία ελπίδα..:(

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.520
Athens
Για να καταλάβω...
Εδώ ψάχνουμε γιατί είναι φοβικό το κουτάβι από το puppy mill? :cautious:

@Μπλου για να βρεις απάντηση ρώτα την άρρωστη και μισοσαπισμένη μάνα του κουταβιού που ζει σε ένα ελεινό κλουβί και ακόμη γεννοβολάει μέχρι να πεθάνει από αρρώστειες και εξάντληση στα 5 της χρόνια... Θα ξέρει η μάνα του να σου πει ότι το κουτάβι γεννήθηκε σε άθλιες συνθήκες, έμεινε μαζί της 20 μέρες μόνο, άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, ούρλιαζε κι αυτό στοιβαγμένο σε μια νταλίκα με άλλα 100 κουτάβια, είδε να πεθαίνουν τα 40 από αυτά στη νταλίκα και έφτασε εδώ για να μπει στη γυάλα του πετσοπά.

Εσύ στη θέση του δεν θα έβγαινες φοβική?

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Μα κι εγω ειμαι απογοητευμενος και στεναχωρημενος να τον βλεπω ετσι.Εχω κανονισει ηδη με καποιον εκπαιδευτη που ελπιζω να αλλαξουμε αυτη τη κατασταση.Εσυ λες οτι τσαμπα ελπιζω αλλα υπαρχουν κι αυτοι που λενε οτι μετα τα δυο χρονια θα δεις αλλο σκυλο.Οποτε ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο.Εγω απλως ελπιζω,ουτε τσαμπα αλλα ουτε και ακριβα.
Καλησπέρα μπλού.φυσικα και αλλάζουν τα σκυλιά στα δυο χρονια με την προϋπόθεση οτι εχεις δουλέψει μαζι του σε κάποια βασικά πραγματα την σωστή στιγμη.τριων μηνων βγαίνει έξω αφου εχει τελειώσει τα εμβόλια του κανονικά.μεχτι τότε ειναι συνέχεια μαζι σου αλλα αγκαλιά.πεντε μήνες κλεισμένο στο σπίτι ειναι παρά πολύς καιρός.φυσικα και προλαβαίνεις με κάποιον εκπαιδευτή αλλα τωρα.αν περιμένεις τα δυο χρονια νομίζω πως οπως σου είπε η Μαρια&Ηρα θα ειναι πολυ αργά.

• Like
Reactions: dimchoco and Orilis

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Εγω ενα λαθος εκανα.Ακουσα την κτηνιατρο που μου ειπε να μη βγαλω το κουταβι μεχρι να κανει τα εμβολια.Ε λοιπον το κουταβι το πηρα 3 μηνων και το εβγαλα εξω μετα απο δυο μηνες.

Απο τοτε και μεχρι τωρα σε καποια πραγματα που φοβοταν εχει συνελθει θα ελεγα.

Θα ξεκινησω σε λιγο την εκπαιδευση για τη φοβια απο ηχους,μεγαλους ογκους κτλ.

Εγω τον εχω και για μενα φυσικα ειναι καλος χαρακτηρας,θα παιξουμε θα μου δαγκωσει το χερι και ξερει ποσο,δε θα με κοψει δε θα με ματωσει οπως εκανε οταν ηταν κουταβακι.Οταν ωριμασει ελπιζω να κρατησει αυτα και να εχει ξεπερασει τους φοβους,αν οχι δε πειραζει,ας ειναι οπως ειναι αρκει να μην ειναι αγριος (μονο εκει που πρεπει).

Μα αφού είπε ο άνθρωπος το πήρε απ το i-pet. Δηλαδή απο puppy mill...η καθαροαιμία μας μάρανε.

Συγχαρητήρια φίλε μου! Ο σκύλος σου προήλθε απο μια μάνα που στην καλύτερη μοιάζει κάπως έτσι:

View attachment 56783

Και το δύστυχο κουτάβι μεταφέρθηκε στην καλύτερη και έζησε για μέρες μέσα σε ένα κλουβί, κάπως έτσι:

View attachment 56784

Κι εσύ αναρωτιέσαι γιατί είναι φοβικό και ελπίζεις σε 2-3 μήνες να στρώσει...Και προσπαθούν δυο άνθρωποι να σου εξηγήσουν δυο πράγματα κι εσυ μπαίνεις και σε άμυνα αντί να καταλάβεις το τεράστιο λάθος που έκανες και τι επιπτώσεις έχει..Τι να πω..καμία ελπίδα..:(
Για μανα μου ειπε οτι ειναι η μαυρη και πατερας ο μπλε.Τωρα αν θες να μαθεις αν πιστεψα τις φωτο,οχι και δε με ενδιαφερει.Αυτο που ειπα να μου στειλει αυτο εστειλε χωρις κανενα ιχνος τραυματισμου,το σκυλι μορφολογικα ειναι αριστο.Τον χαρακτηρα τον φτιαχνουμε ;)

Το σκυλι οπως βλεπετε εχει βγει γκρι με καφε τιγρε αποχρωσεις.Ποδια πισω και στηθος φερνει απο υποτιθεμενο πατερα.

Attachments

nas

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
69
270
...Οταν ωριμασει ελπιζω να κρατησει αυτα και να εχει ξεπερασει τους φοβους,αν οχι δε πειραζει,ας ειναι οπως ειναι αρκει να μην ειναι αγριος (μονο εκει που πρεπει).
Μην αμελήσεις τον εκπαιδευτή γιατί πολλές φορές οι ανασφάλειες (αναλόγως και την φυλή) μετατρέπονται ακριβώς σε αυτό που δεν θέλεις, δηλαδή επιθετικότητα εκεί που δεν πρέπει.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Το σκυλι οπως βλεπετε εχει βγει γκρι με καφε τιγρε αποχρωσεις.Ποδια πισω και στηθος φερνει απο υποτιθεμενο πατερα.
Εάν πιστεύεις ΕΣΥ , πως ο σκύλος σου εχεις καμια σχέση με τους σκύλους που μας έδειξες .....τοτε παω πάσο ..... Δεν θα τοποθετηθώ ξανα ....καλη τύχη ....φταίει ο κτηνίατρος ....ο γείτονας ....ο δάσκαλος ....αλλα οχι ΕΣΥ κ φυσικά οχι ο I-pet manager ....

Status
Κλειδωμένο θέμα