Cane Corso!!!!

chris1981

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2012
52
1
ιωαννινα
Να την χαιρεστε την κουκλαρα σας!!!!!!!Σας ευχομαι ολοψυχα μια ζωη γεματη υγεια και πολλες πολλες ομορφες στιγμες!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τι γλυκια κουταβινα! Και τι δεν θα δινα να ξαναειχα τη δικια μου κουταβι στο σπιτι για 2η φορα και ας ημουν ολη μερα με μια σφουγγαριστρα στο χερι (ακουγομαι λιγο gay?)

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τι γλυκάκι που είναι????? Μια ομορφιά!!! *agapoylas*
Και είναι και άκοπη!!!! Υπέροχα!!! Να την χαίρεστε!!!!*agapoylas*

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
κοιτα μηπως την αλλαξεις,
την εδινα στον δικο μου μεχρι τους 12 μηνες του,
τωρα ειμαι στην royal περιπου κανα 3μηνο και εχω δει μεγαλη διαφορα...

Μετά απο ψάξιμο εχθές το βράδυ η επόμενη που θα της δοκιμάσω είναι αυτή Junior Large :: Hlavní titulek μου αρέσει που περιέχει πολλά φρούτα και λαχανικά!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγιαα!!!

pstef

Member
23 Ιανουαρίου 2013
11
1
Φίλε Paros99 να σου ζήσει η κουταβίνα σου. Είμαι και εγώ νέος στην παρέα γιατί απέκτησα προ 15 μέρου ένα αρσενικό Cane corso. Αύριο γίνεται 2 μηνών.Είναι πολύ καλός, έξυπνος,έμαθε να πηγαίνει τουαλέτα στην πάνα τη νύχτα και περιμένει το πρωί να βγει έξω. Τον έχουμε σε ένα χώρο του σπιτιού τη νύχτα και κοιμάται χωρίς να ενοχλεί μέχρι το πρωί που μπαινοβγαίνει στη βεράντα. Έχουμε κήπο αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει τον εμβολισμό δεν τον αφήνω να πάει εκεί ακόμα. Του δίνω τροφή ρογιαλ κανίν για giant puppies και βλέπω ότι τον έχει δυναμώσει και το τρίχωμα του είναι απαλό και γυαλιστερό. Όμως με προβληματίζει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν τον χαϊδεύεις δαγκώνει πόδια,παντελόνια και χέρια(χωρίς να μας πονάει) και όταν το μαλώσω μου γαβγίζει. Είναι φυσιολογικό? Πώς να του το κόψω?

pstef

Member
23 Ιανουαρίου 2013
11
1
Φίλε Paros99 να σου ζήσει η κουταβίνα σου. Είμαι και εγώ νέος στην παρέα γιατί απέκτησα προ 15 μέρου ένα αρσενικό Cane corso. Αύριο γίνεται 2 μηνών.Είναι πολύ καλός, έξυπνος,έμαθε να πηγαίνει τουαλέτα στην πάνα τη νύχτα και περιμένει το πρωί να βγει έξω. Τον έχουμε σε ένα χώρο του σπιτιού τη νύχτα και κοιμάται χωρίς να ενοχλεί μέχρι το πρωί που μπαινοβγαίνει στη βεράντα. Έχουμε κήπο αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει τον εμβολισμό δεν τον αφήνω να πάει εκεί ακόμα. Του δίνω τροφή ρογιαλ κανίν για giant puppies και βλέπω ότι τον έχει δυναμώσει και το τρίχωμα του είναι απαλό και γυαλιστερό. Όμως με προβληματίζει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν τον χαϊδεύεις δαγκώνει πόδια,παντελόνια και χέρια(χωρίς να μας πονάει) και όταν το μαλώσω μου γαβγίζει. Είναι φυσιολογικό? Πώς να του το κόψω?

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Καλημέρα Pstef Καλά το κουτάβι σου δεν υπάρχει!!!!! Και εγώ ήθελα γκρι κουτάβι αλλά ο εκτροφέας μου έχει μόνο μαύρα και καφέ!
Γιατί το πήρες τόσο νωρίς απο την μαμά του??? Πρέπει να μείνουν με την τοκετοομάδα τουλάχιστον 2 μήνες.. Η μαμά τους τα μαθαίνει να μην δαγκώνουν...

Ψάξε λίγο στο forum θα βρεις πολλά θέματα ανάλογα!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Είναι τέλεια η μικρούλα σου!!
Να την χαίρεσαι και να περνάτε όμορφα και υγειή χρόνια μαζί.

Υ.Γ.Παρεμπιπτόντως, και για εσένα pstef και τον μικρούλη σου ισχύουν τα παραπάνω.

stak117

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
21
0
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!

Εννοείται θα της κάνουμε εκπαίδευση!!! Απο βδομάδα θα κάνουμε 3 μαθήματα προεκπαίδευσης που μας κάνει δώρο ο εκτροφέας!

Για τροφή δεν μου είπε κάποια συγκεκριμένη μάρκα, απλά μου είπε να πάρω μια καλή puppy τροφή!
Κάπου είχα διαβάσει οτι τα θηλυκά δεν έχουν τόσα σάλια όσο τα αρσενικά! Δεν ισχύει???
χαχα δεν ξερω για τα σαλια αλλα ισως να ισχυει λογω μεγεθος κεφαλιου αλλα οπως και να εχει δεν θα τα αποφυγεις

Στα της τροφης τωρα
Ισως να χρειαστει να "πειραματιστεις '' λιγακι με το θεμα , κι εξηγουμαι
Μπορει να βρεις την τελεια τροφή ''στα χαρτια '' αλλα να μην παει στο σκυλακι σου. Εγω να φανταστεις του εδινα την Αρτεμις την αμερικανικη που ειναι και πανακριβη αλλα δεν του πηγαινε(πολλα κοπρανα, μυρωδια κτλ)
Οπως και να έχει οι αλλαγες που θα κανεις(αν θα κανεις) πρεπει να ειναι ομαλες, υπαρχουν πολλα νηματα εδω που τα εξηγουν αυτα. Προσεχε ομως μην την παραταιζεις πρεπει να ειναι αδυνατη για να αναπτυχθει σωστα ο σκελετος της
Αν μου επιτεπεις κατι ακομα:
Μαθε στο σκυλακι σου να δεχεται την βουρτσα γιατι κατα περιοδους θα δεις εντονη τριχωπτωση οποτε θα πρεπει να βουρτσιζεις συχνα, επισης να μαθει στο αυτοκινητο γιατι αν αγχωνεται μεσα σε αυτο θα βγαζει πολλλλλα σαλια
Αργοτερα κοιτα για salmon oil για το τριχωμα του και κανενα κοκαλο μεγαλο να καθαριζει τα δοντια της.
Αντε καλη τυχη και οτι αλλο θελεις ρωτα καθοτι με το δικο μου το εψαξα πολυ

Last edited:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
χαχα δεν ξερω για τα σαλια αλλα ισως να ισχυει λογω μεγεθος κεφαλιου αλλα οπως και να εχει δεν θα τα αποφυγεις
Δεν παίζει ρόλο το κεφάλι.
Σάλια έχουν, όλα τα σκυλιά που έχουν χαλαρό το κάτω χείλος του στόματος τους.
Όσο πιο χαλαρό είναι, τόσο πιο πολλά σάλια έχουν.

Last edited:

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια

Στα της τροφης τωρα
Ισως να χρειαστει να "πειραματιστεις '' λιγακι με το θεμα , κι εξηγουμαι
Μπορει να βρεις την τελεια τροφή ''στα χαρτια '' αλλα να μην παει στο σκυλακι σου. Εγω να φανταστεις του εδινα την Αρτεμις την αμερικανικη που ειναι και πανακριβη αλλα δεν του πηγαινε(πολλα κοπρανα, μυρωδια κτλ)
Οπως και να έχει οι αλλαγες που θα κανεις(αν θα κανεις) πρεπει να ειναι ομαλες, υπαρχουν πολλα νηματα εδω που τα εξηγουν αυτα. Προσεχε ομως μην την παραταιζεις πρεπει να ειναι αδυνατη για να αναπτυχθει σωστα ο σκελετος της
Αν μου επιτεπεις κατι ακομα:
Μαθε στο σκυλακι σου να δεχεται την βουρτσα γιατι κατα περιοδους θα δεις εντονη τριχωπτωση οποτε θα πρεπει να βουρτσιζεις συχνα, επισης να μαθει στο αυτοκινητο γιατι αν αγχωνεται μεσα σε αυτο θα βγαζει πολλλλλα σαλια
Αργοτερα κοιτα για salmon oil για το τριχωμα του και κανενα κοκαλο μεγαλο να καθαριζει τα δοντια της.
Αντε καλη τυχη και οτι αλλο θελεις ρωτα καθοτι με το δικο μου το εψαξα πολυ

Λοιπόν τροφή πήρα αρχικά την Nutro! Αλλά βρε παιδιά έχει πολύ μυρωδάτα αέρια....!:-$
Βούρτσα δεν της έχω πάρει... Νόμιζα οτι δεν χρειάζεται! Θα πάρω άμεσα λοιπόν!!!!
Αυτό με το αυτοκίνητο το βίωσαααααα!!!!
Την πρώτην μέρα που την πήρα την έβαλα στην θέση του συνοδηγού! Μιλάμε έκανε μούσκεμα όλο τον τόπο...! Το παντελόνι μου, το ταμπλό, έσταζααααααν!!!!!! Εχθές που την ξαναπήρα στο αυτοκίνητο, μου έκανε έμετο αλλά όχι φαγητό, σαν να έβγαλε πολλά σάλια... Θα συνηθίσει όμως πιστεύω!
Κατά τα άλλα τα πάμε μια χαρά, νομίζω οτι είναι πολύ έξυπνη!!!! Τώρα προσπαθώ να την μάθω να μην κάνει κακάκια στο γκαζόν.. Ελπίζω να το καταφέρω! Θα την αφήνω να βγει στον κήπο μόνο μετά την βόλτα που έχει κάνει πιπί-κακά!!!!

stak117

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
21
0
Λοιπόν τροφή πήρα αρχικά την Nutro! Αλλά βρε παιδιά έχει πολύ μυρωδάτα αέρια....!:-$
Βούρτσα δεν της έχω πάρει... Νόμιζα οτι δεν χρειάζεται! Θα πάρω άμεσα λοιπόν!!!!
Αυτό με το αυτοκίνητο το βίωσαααααα!!!!
Την πρώτην μέρα που την πήρα την έβαλα στην θέση του συνοδηγού! Μιλάμε έκανε μούσκεμα όλο τον τόπο...! Το παντελόνι μου, το ταμπλό, έσταζααααααν!!!!!! Εχθές που την ξαναπήρα στο αυτοκίνητο, μου έκανε έμετο αλλά όχι φαγητό, σαν να έβγαλε πολλά σάλια... Θα συνηθίσει όμως πιστεύω!
Κατά τα άλλα τα πάμε μια χαρά, νομίζω οτι είναι πολύ έξυπνη!!!! Τώρα προσπαθώ να την μάθω να μην κάνει κακάκια στο γκαζόν.. Ελπίζω να το καταφέρω! Θα την αφήνω να βγει στον κήπο μόνο μετά την βόλτα που έχει κάνει πιπί-κακά!!!!
χαχα welcome to the salia club. Αυτο με το αυτοκινητο πρεπει νε το δεις λιγο.... μαλλον αγχώνεται εκει μεσα οπως ο δικος μου. Υπαρχουν νομιζω αρκετες πληροφορίες για το συγκεκριμενο θέμα στο φορουμ
Κοιτα εγω επιδη τυγχανει να εχω μεγαλο αυτοκινητο υιοθετησα την λυση του crate μεταφορας .... ξερεις αυτα με το πορτακι . Πηρα λοιπον ενα μεγαλο και το εχω στο πορτ παγκαζ ( το αυτοκινητο ειναι SUV) οποτε με τον καιρο ψιλοξεαγχωθηκε (sic) κι αυτος και βγαζει αρκετα λιγοτερα σαλια . Παντως για να αποφυγεις εμετο μην την ταισεις τουλαχιστον 2-3 ωρες πριν μπει .
Oσον αφορα την καθημερινη σας ρουτινα θα την βρειτε την βολη σας... θελει και λιγο πιεση αλλα με τον σωστο τροπο γιατι ειναι πολλλυ ευαισθητα σκυλια , θα το δεις εν καιρο

Απο κοπρανα πως ειναι με την τροφη που της δινεις?