Είσαι πολύ τυχερός! Άστην έξω να γουστάρει ήλιο και γρασίδι!Όχι βρε την θέλω ολόκληρηηηη! Και αυτάκια και ουρίτσα και απ όλα!!!!!! Μέχρι στιγμής την βάζω μέσα και μου κλαίει να βγει στον κήπο!!!
Είσαι πολύ τυχερός! Άστην έξω να γουστάρει ήλιο και γρασίδι!Όχι βρε την θέλω ολόκληρηηηη! Και αυτάκια και ουρίτσα και απ όλα!!!!!! Μέχρι στιγμής την βάζω μέσα και μου κλαίει να βγει στον κήπο!!!
Και τα 2 μικρα ειναι..Τωρα για την ποιοτητα δεν ξερω..
Πω πω και με τρόμαξες... Νόμιζα οτι μου γράφεις για το σκύλο....!!!!! Τελικά πήρα το 91x60x61..! Η μάρκα τους είναι easypet! Δεν νομίζω να έχω θέμα! Τώρα λίγο με την τροφή μπερδεύτηκα.. Ο εκτροφέας μου είπε να πάρω μια puppy καλή..!Πω απαντησα για τα crate! χαχα νομιζα οτι δεν εχει αλλες σελιδες! Ειμαι λιγο αρρωστος
Με τα εξοδα αποστολης (δεν ειναι πωλητης το amazon γιαυτο χρεωθηκα μεταφ.) πηγε 71 €!!!!! Γλυτωσα πανω απο 30 €!Ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις για τροφη?Το παρήγγειλες απο το αμαζον και δεν σου χρεωσαν επιπλεον μεταφορικα? Γιατι καπου υποθηκε οτι και ας ειναι freee super delivery ανω των 25pounds, αν ειναι πολυ βαρυ χρεωνεσε.
Με τα εξοδα αποστολης (δεν ειναι πωλητης το amazon γιαυτο χρεωθηκα μεταφ.) πηγε 71 €!!!!! Γλυτωσα πανω απο 30 €!
Τωρα για τροφη θελω κατι καλο αν ειναι και λογικη η τιμη ακομα καλυτερα!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!Να σου ζησει το νεο μελος της οικογενειας σου. Μιας και εχω Cane corso αρσενικο σε σπιτι με μικρο παιδι θα σου πω οτι διαλεξες μια εν γενει καταλληλη ρατσα με τις εξης προυποθεσεις:
-Τα παιδια να παιζουν ηπια με το σκυλακι και να μην το προκαλουν σε αγωνες δυναμης κτλ
-Να το σεβονται και να μην το ενοχλουν τις ωρες που κοιμαται( ειναι πολλες αυτες οι ωρες καθημερινα)
-Να του κανεις εκπαιδευση στη βασικη υπακοη απαραιτητα για μενα που πρεπει νασυμμετεχει ολη η οικογενεια
-Πειθαρχία και αγαπη απο ολους
Το κουταβακι σου που τωρα το βλεπεις αθωο θα γινει σκυλαρος και ειναι πολυ δυσκολο να συμβιωνεις με ενα κακομαθημενο Corso.
Εγω τον εχω μεσα στο διαμερισμα και ειναι ο καλυτερος φιλος του γιου μου. Το μονο θεμα ειναι με τα σαλια του το καλοκαιρι μιας και θα χρειαστει να καθαριζεις συνεχεια το σπιτι αλλα χαλαλι.
Οσον αφορα την τροφ'η τι σου προτεινε ο εκτροφέας?
Παντως να ξερεις οτι επιδη ο σκύλος θα γινει μεγαλος η ποιότητα τροφής θα επιρεάσει κατ'εμε δραματικα την αναπτυξη του και την κατασταση του ( μυρωδια ,κορανα τριχωμα κτλ) οποτε μην συμβιβαστεις με ημιμετρα
Αυτα και να σου ζησει
Είναι πανέμορφη*agapoylas*
Να την χαίρεστε και να είναι πάντα γερή!