Δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε πάρω καράβι, είτε όχι. Έχω δυο θυλυκές Χάσκυ και Γκρένενταλ. Συν ένα θηλυκό Ροτβάιλερ της κοπέλας μου.Καλησπερα grifo εχω καποιες ιδεες αλλα παιζει ρολο αν θα παρεις καραβι οπως και το μεγεθος των σκυλιων σας για την μετακινηση και την διαχειρηση τους!!
Για πολλούς λόγους που έχουν σχέση κυρίως με το ίδιο το στιλ των διακοπών όσο και με τη νομοθεσία έκανα παλιότερα ελεύθερο αλλά με τη μηχανή. Επίσης αν πάω ειδικά με αυτή την κοπέλα για ελεύθερο θα είναι και η τελευταία φορά που θα πάμε κάπου μαζί, ή για την ακρίβεια η τελευταία φορά που θα με δει άνθρωποςπαρεπιπτοντως εγω και ο φιλος μου λατρευουμε το camping ιδιαιτερος το ελευθερο στην φυση η τις παραλιες!!![]()
κανε καλη μου μια παραθεση του Post σου να καταλαβουμε σε ποιον αναφερεσαι?καλε εκει κυνηγανε κακην κακως!! ρουκουνα δε λες?
(να μαι παλι.. χεχεχεχεχ!!)
αμαν....πικρα ε? δεν ευχαριστιεσαι διακοπες.....γενικα στην αναφη, στον ρουκουνα λεω... κυνηγανε..
εμεις ολη μερα την περναγαμε νταλα ηλιο γιατι η σκηνη υποχρεωτικα την ριχναμε και την ανεβαζαμε με την δυση του ηλιου.. ειχε πεσει πολυ κυνηγι για το ελευθερο .. οχι μονο εμεις ολη η παραλια την ιδια δουελεια καναμε.. ολοβραδυς το χτιζαμε τη μερα γκρεμιζοταν (το αντισκηνο)
λεω...![]()
μαγεια....μαγεια μαγεια....απο τα ομορφοτερα μερη.....καθολου! βασικα ηταν απο τις χειροτερες μου... δεν χαρηκα καθολου αυτο το ροζ του βραχου..
την καναμε μετα απο 5 μερες μπορει και λιγοτερο .. νομιζω πηγαμε κουφονησι..
τεσπα..
Πολυ ωραιο καμπινγκ καναμε στο Πηλιο Νοτιο, Μελανη.. ομορφη αγρια παραλια με βραχια να κατεβαινουν ως την παραλια, ωραια νερα, ενα μονο ταβερνακι με σουπερ φαι, ντουζιερες, πολυ καλα παιδια αυτοι που το δουλευαν.. ωραιο τσιπουρο! και ολη η παραλια ενδεικνεται για free campers επισης βρε παιδια.. αλλος κοσμος.. πιο harcore οχι αυτο το νεοχιπι των κυκλαδων.. που μου την δινει στα νευρα.. ολο φωνες και κακο..
εκει το βραδυ επικρατουσε ηρεμια και γαληνη.. και φυσικα κανενα προβλημα με σκυλια.. απλα υπεροχα..ολα!! και μονο ενα 5ωρακι απο αθηνα οδικως.. και αφου φτανεις με αμαξι , κανεις και βολτες σου σε αλλες παραλιες του Πηλιου .. που απλα ειναι ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ!
για πες και εσυ κανα μερος.. εισαι γυρισμενη σκηνη και εσυ![]()
Τη χειρότερη από αρχές μέχρι 20-25 Αυγούστου.Grifos....ποια εποχη πας διακοπες?(αναφερομαι στην Αναφη....)
μμ.....ωραιος προορισμος.......Ιθάκη έχετε πάει?
Δεν κυνηγάει κανένας....
ΓΙδάκι είναι πανέμορφα+ταβέρνα, αλλά δεν έχει σκιά.... και Σαρακήνικο έχει σκιές και ταβέρνα αλλά κόσμο.
Το νησί δεν έχει μπουκώσει ακόμα από τουρισμό, καλύτερο από όλα τα Ιόνια από αυτή την άποψη, και απείρως καλύτερα από αιγαίο...
για εμας δηλαδη superΙθάκη μια φορά έχω πάει και δεν θα ξαναπήγαινα !!! ίσως στα σαράντα μου
ένα είναι το μέρος Κεφαλλονιά βέβαια αν δεν παινέσεις το σπίτι σου
Ικαρία θέλω να παω ... έχει οργανωμένο camping? τα σκυλία στο καράβι τα δέχονται μόνο μεσα σε κλουβάκι ?