Πες μου τωρα οτι μενεις μονιμα Σαντορινη!!!Αμεεεε... ευπρόσδεκτος!
Οχι.... Πες του μου αυτο!!!!!!!!!
Πες μου τωρα οτι μενεις μονιμα Σαντορινη!!!Αμεεεε... ευπρόσδεκτος!
Χμμμ... ε, ΝΑΙ το λέω!! ΧαχαχαχαΠες μου τωρα οτι μενεις μονιμα Σαντορινη!!!
Οχι.... Πες του μου αυτο!!!!!!!!!
Χρηστο ναι, θα σου σκουπιζει και το μαγαζι η κοκκερίνα! Εχει κατι αυτάρες...ΥΓ. Έχει χώρο και για... μαυρόσκυλα κόκερ! χαχα
Ωραίο ακούγεται...Σαντορινη ε; Ονειρο....Μπραβο σου....
Σε κανα μηνα η μαυρη αυτου θα σκουπιζει στο ταβερνακι στο κουφονησι....
Αγονη περιπλανηση κ φετος....υποσχομαι πολλες φωτο.....
Χαχα!! Νατη η καμπιτζου!!!στο φοινικα σκαρλετ??
Ωραιο ειναι.... Δεν ειναι ομως ημεροβιγλι...Ωραίο ακούγεται...
Ξέρεις πόσες φορές έχω πει... αχ να ήμουν στην Ανάφη ή κάπου με λίγο κόσμο; χαχαχαΩραιο ειναι.... Δεν ειναι ομως ημεροβιγλι...
Γενικά υπάρχουν λίγοι... απελπιστικά λίγοι θα έλεγα που είναι σωστοί γενικότερα με τα ζώα. Σκυλιά δεμένα για... μήνες, φόλες στου γείτονα το σκύλο, πολλά μα πολλά αδέσποτα. Ακόμα και με τα άλογά τους είναι κάπως! Πρόσφατα έγραψα εδώ μέσα για κάποιον που έσκασε το άλογό του από τον πολύ καλπασμό στην άμμο!!Χρηστο, στη σαντορινη πως τα πανε οι ντοπιοι με τα σκυλια;
Αναφη.... Την λεω «μικρη αδελφη της Σαντορινης»Ξέρεις πόσες φορές έχω πει... αχ να ήμουν στην Ανάφη ή κάπου με λίγο κόσμο; χαχαχα
Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι...
Σοβαρα;; Ποσο θλιβερα ειν'ολα αυτα;Πρόσφατα φίλος βρήκε το άλογό του στο σταύλο άσχημα χτυπημένο από κάποιον γείτονα που είχε τη νοοτροπία... "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακαρι ρε superman τα σκανδαλα κ οι σπαταλες να πηγαιναν στη τεχνη......εχει χορωδια ο οτε?
και κανει κ συναυλιες???
να που πηγαν τα λεφτα!!