Όπως τον περιγράφεις εγώ δεν τον θεωρώ byb. Τι τον θεωρώ τώρα:
-εκτροφέα
Αυτό που εσύ κι εγώ έχουμε στο μυαλό μας είναι:
-Εκτροφέας
Νομίζω ότι είναι σαφέστατη η τοποθέτηση μου. Έχουμε κι απ' τα δύο στο Ελλαδιστάν και εκτροφείς και Εκτροφείς.
Αυτά που δεν τήρησε ο συγγενής σου
α.Γιατι ζευγαρωσε με μονο σκοπο το κερδος (οχι πως οι εκτροφεις δεν το κανουν αλλα λεμε τωρα...)
β.Γιατι μετα απο δικη μου επιμονη τσεκαρε γονεις και προγονους
γ.Γιατι δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα τσεκαρει τους υποψηφιους αγοραστες για την καταλληλοτητα τους
δ.Γιατι δεν ειναι δηλωμενος εκτροφεας στον ΚΟΕ
ε. γιατι δεν εχει καμια προθεση να κατεβαζει τα σκυλια του σε εκθεσεις
α. Μην προσηλώνεσαι σε ουτοπίες.
β. Μπράβο σου και τώρα τηρείται μια βασική προϋπόθεση
γ. Αν τον βοηθήσεις εσύ να το κάνει δεν το βρίσκω κακό και το θεωρώ μάλιστα θεραπευτικό από πολλές απόψεις και για τους δυο σας.
δ. Μπορείτε να κάνετε μαζί μια δήλωση ή να δείτε τα απαιτούμενα και να το συζητήσετε
ε. Υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που ξέρουν πολλά από εκθέσεις με την κατάλληλη βοήθεια θα μπορούσατε να το κάνετε μαζί τουλάχιστον για τους γεννήτορες.
Αυτό που εγώ προσωπικά θεωρώ σημαντικό ότι δεν τηρείται και είναι το μοναδικό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλες εγκαταστάσεις και η σωστή ενημέρωση του συγγενή σου. Για το δεύτερο μπορείτε μαζί να μάθετε πολλά. Για το πρώτο, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει και τι χώρο ήδη διαθέτει.
Κι ένα off topic απευθυνόμενος στη Νατάσσα:
Κάποιες ντουντούκες καίνε λάδι, όχι όλες και με τη σωστή προνοητική συντήρηση όλα βαίνουν καλώς άνευ προβλημάτων. Το βασικό είναι να ξεπεράσει κανείς τον ήχο τους μετά τα τριάντα χιλιάδες χιλιόμετρα ή και παραπάνω ανάλογα του μοντέλου (ms, st κλπ) που ακούγεται σαν κουδουνάκια ξενοδοχείου.
Και όχι δεν έχω ντουντούκα. Ιταλίδα είναι μόνο μία η MG όλα τα άλλα είναι υπερκαταναλωτικές σαχλαμαρίτσες