bully kutta

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Βάστα για να καταλάβω...Στο 90%-95% Ανήκουν αυτά που περιγράφει ο Πακιστανός με το Μίni Market,; ή αυτά που περιγράφεις εσύ και ο Ηλίας?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Για να καταλαβουμε πρεπει να μπουμε στο περιβαλλον και στον τροπο ζωης της περιοχης εκει,
δηλαδη,και εμενα Βραζιλιανα που γνωριζω μου λεει οτι τα Φιλα στις Φασεντας της Βραζιλιας ειναι ησυχα σκυλια δεν πειραζουν κανεναν,το κανουν μονο οταν λειπη το αφεντικο η την νυχτα,οσο ειναι το αφεντικο δεν κανουν τιποτα σε ανοιχτο χωρο εννοειτε,ετσι ειναι και η δικη μου αγελη,
αν ερθει καποιος σε εμας θα ορμηξει ο Δαιμωνας,αν παει να ορμηξει ο Τζαλ(το Νο2)θα εχει προβλημα,δεν δικαιουτε ουτε να προσπερασει τον Δαιμωνα οταν τρεχουν,εκτος και αν επεμβω εγω.
Τα σκυλια στο Πακισταν μεγαλωνουν με τροπο τοπικο,τους κοβουν με αυστηρο τροπο τις κακες συνηθειες,ετσι ειναι και με τα Κανγκαλ,δεν εκτρεφουν σκυλια που ορμηξαν σε παιδακι(οχι οτι απαγορευεται,απλα τα σκοτωνουν επιτοπου)ουτε σκυλια που ορμανε ανεξελεγκτα και αυτα εκτελουνται,ετσι με τον καιρο και με πολλες θυσιες σκυλων(ουτε τα αδυναμα κουταβια επιβιωνουν,ενω εμεις κανουμε τα αδυνατα δυνατα για να τα σωσουμε)η ρατσα εχει δυναμωσει ζευγαρωνουν επιλεκτικα με τοπικα κριτηρια και οχι κριτηρια καποιου παγκοσμιου συλλογου.
Ο Πακιστανος με το μινι Μαρκετ,θα σου πει οτι στο σπιτι του ζουνε και κομπρες και δεν πειραζουν, οτι οι κατσαριδες δεν βλαπτουν,και οτι τα ψυγεια ειναι υπερβολη,εμεις εδω ετσι οπως ειμαστε δεν εχουμε καμμια σχεση με εκεινους,στον τροπο ζωης,απο μικρα τα κουταβια σεβονται τους ανθρωπους γιατι αλλιως πιπτει ραβδος(δοκαρι),η κλωτσια,εσυ μπορεις να μεγαλωσεις σκυλο ετσι?
Τωρα πρεπει να σου βρω την καταληλη λεξη,ειναι πολυ ησυχα σκυλια,αλλα φιλοι καλοι δεν θα γινεται,θα ειναι μια συμβιωση αναγκης για τον σκυλο,ο οποιος θελει απασχοληση πρεπει να βγαλει καπου την δυναμη του να την δειξη να αναμετρηθει,να μεγαλωσει την κυριαρχια του,απαιτησεις τυπου παμε βολτα η για καφε δεν ειναι το στυλ του,ουτε πολλα παιχνιδια,εκτος απο παιχνιδια αναμετρησης,εξαρτατε βεβαια και απο το μοντελο του,μπορει να σου βγει αλλιως,να εχει καποια αποκλιση απο το προτυπο η το ιδανικο,και εσενα να σου αρεσει.
Οταν περυσι στο θεμα ποια σκυλια μας αρεσουν και θα θελαμε να ειχαμε εγραψα θα ηθελα ενα Μπουλλυ Κουττα,δεν εννοουσα οτι θα το παρω,απλα ειναι μια επιθυμια που δεν θα ηθελα να εκπληρωθει ειναι καλα εκει που ειναι,σαν καθαρη πηγη DNA για αργοτερα,οπως κανουν τωρα με τους βιολογικους σπορους,ειναι καλυτερα να μην γινουν μαζικες εκτροφες,μια χαρα ειναι ετσι οπως ειναι.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Τις ανάγκες του αρχάριου ή μέσου ιδιοκτήτη, τις καλύπτουν μια χαρά φυλές οι οποίες είναι διαδεδομένες. Τα υπόλοιπα είναι προς εντυπωσιασμό των τρίτων ;)

Κανείς δε χρειάζεται πραγματικά τέτοιες φυλές στην Ελλάδα. Καλά είναι εκεί που είναι...

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
To λοιπόν...παρόλο που δέχομαι τις απόψεις των προλαλήσαντων,έχω να σας περιγράψω το εξής...Πρίν 3 μέρες,πέρασα από τον Πακιστανό Minimarketατζή,μου έδειξε φωτό από το σκυλί του αδελφού του που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό (μάλλον Αγγλία).Τα πιτσιρίκια να έχουν γίνει με το τερατώδες bully ένα κουβάρι,να γίνεται της κακομοίρας! Η κεφάλα του σκύλου να είναι όσο το πιτσιρίκι!Και όλα αυτά πάνω στους καναπέδες και στα χαλιά του σπιτιού...Το έχει πάρει προσωπικά το θέμα και θέλοντας να αποδείξει πως το καύχημα της πατρίδας του δεν είναι μια αιμοδιψής μηχανή ,όπως λάθος κατά την γνώμη του παρουσιάζετε από κάποιους,αλλά ένας σκύλος που αν ανατραφεί με αγάπη και όχι με τίποτα ''περίεργα'',μπορεί να γίνει προστατευτικός σύντροφος και εξαιρετικός φύλακας για την οικογένεια και το σπίτι.Κάθε φορά που του λέω πως δεν κάνει για σπίτι,του έρχεται εγγεφαλικό...Για πολύ πλάκα μιλάμε.Τελευταία σκέφτεται να φύγει από το Αιγάλεω που μένει και να βρει ένα μεγαλύτερο σπίτι με αυλή.Μόλις γίνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην φέρει το καμάρι του χωριού του...Ενα bully cutta δηλαδή.Ίδωμεν....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εσυ αν πας στην Κενυα και δεις κανα λιονταρι θα φυγεις τρεχοντας με βρεγμενο παντελονι,οι Μασαι ζουνε διπλα τους,και θα δεις και ποτε ποτε κανα λιονταρι να παιζει με παιδια,και οπως λεω παντα το περιβαλλον παιζει μεγαλο ρολο,αλλα ειναι ρισκο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωραία, θα φέρει τον σκύλο εδώ στο Αιγάλεω για να τον πηγαίνει βόλτα να "εκτονώνεται" με τα άλλα σκυλάκια της γειτονιάς!!!!!! Μία χαρά τον βρίσκω!!!

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Κάτσε βρε συ αμέσως...Εσύ δηλαδή αυτό έχεις καταλάβει μέχρι τώρα? Οτι θα το πηγαίνει βόλτα και θα τρώει τα άλλα σκυλιά για να κάνει οικονομία στην ξηρά τροφή?Η νομίζεις ότι όλα τα rott τα pit τα κεντρικής Ασίας και τα καυκάσου που κάνουν βόλτα στην Ελλάδα κυκλοφορούν αλιμπερτά και συνάπτουν αδελφικούς δεσμούς με τα άλλα σκυλιά και θα χαλάσει την πιάτσα ο ΑΓΡΙΟΣ σκύλος του Πακιστανου.....

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Ε τότε γιατί του την λές του φουκαρά...Ίσα ίσα που είναι πολύ συνειδητοποιημένος φιλόζωος,και πολύ καλό παιδί....Ρε τι τραβάμε θα νομίζει κανείς ότι κάνω κανένα προξενιό....!

• Like
Reactions: Orilis

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και ποιος σου είπε ότι του την είπα? Απλά σκεφτόμουν πόσο ευτυχισμένο μπορεί να είναι ένα τέτοιου μεγέθους σκυλί, όταν ζήσει σε ένα σπιτάκι με αυλη (εκτός αν ο περιπτεράς σου κερδίσει το Λόττο και αγοράσει κτήμα 10 στρεμμάτων) και με βόλτες μόνο για εκτόνωση Επίσης, εσύ στη θέση του θα άφηνες μία τέτοια φυλή ελεύθερη σε ένα πάρκο με άλλα σκυλιά?

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Βρε τι γίνεται...όλες οι γυναίκες ίδιες είστε...Δεν μας καταλαβαίνεται....Πιος είπε ότι θα τριγυρνά στα πάρκα ελεύθερο όπου υπάρχουν άλλα σκυλιά?Οσα σκυλιά δηλαδή βλέπεις εσύ σε πάρκα κανένα δεν είναι δεμένο?
Το ότι Είναι μεγαλόσωμο δεν λέει τίποτα.Δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν mastinno ή Αγγλικά mastiff?Αυτό την περισσότερη ώρα θα αράζει μέσα στο σπίτι και λιγότερο θα βγαίνει στην αυλή.

Υ.Γ : Δεν είναι βρε καμάρι μου περιπτεράς...Mini Market έχει...Ρε τι γίνετε...Γελάω και δεν μπορώ να γράψω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να σου πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται τόσο αστείο...
Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα στο οποίο στέκεται η Κατερίνα, είναι το μέγεθος. Τεράστια σκυλιά, ευρωπαικής εκτροφής, έχουν όλες τις προδιαγραφές να ζουν και να βασιλεύουν, οπουδήποτε καταλήξουν. Η συγκεκριμένη ράτσα, της συγκεκριμένης προέλευσης, δεν νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί για να μπορεί να σουλατσάρει στους δρόμους και τα πάρκα της Αθήνας. Εσύ τι λες;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και επίσης, δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά τους και το ταμπεραμέντο τους,αλλά μόνιμα να γυρνάει σε μία αυλή? Αυτό είναι λάθος για οποιονδήποτε σκύλο

.Λένε ότι οι γυναίκες είναι πιο πρακτικές από τους άντρες!!! ΄Και ,για να απαντήσω στην ερώτησή σου, έχω δει πολλά σκυλιά λυτά σε πάρκα ,έχει γίνει ολόκληρη συζήτηση για αυτο σε άλλο θέμα!!!

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Αν και (ο,η) mareco είναι γυναίκα τα παρατάω...Με 2 δεν τα βγάζω πέρα με τίποτα! Το γέλιο έχει να κάνει με τον περιπτερά...
Απλό πράγμα 1:Το ζωντανό θα κάνει την βόλτα του με το λουράκι του.
Απλό πράγμα 2: Το ζωντανό θα ζεί κυρίως μέσα στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό(αυλή).
Απλό πράγμα 3: Είστε τρομερές!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Απλό πράγμα : Να ζει ένας σκύλος μόνιμα σε αυλή και μέσα σε σπίτι ? Είναι απλό τώρα αυτό? Μαρέκο = γυναίκα ,όντως και πράγματι με εμάς τις δύο δύσκολα τα βγάζεις πέρα!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Hailander τελικα τι θετε? Bully kutta θετε κεντρικης ασιας θετε,ακμπας θετε τι απο ολα θετε?