Λοιπόν Κίμωνα επειδή βλέπω κρατάς λίστες με χαρακτηριστικά των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι οσκύλος σου είναι υπέρβαρος να σου πω κι εγώ ότι ανήκω στην κατηγορία των 250 κιλών οπότε δεν χρειάζεται να προςθέσεις νέα στήλη στο excel σου , και να σου πω επίσης ότι ο σκύλος σου είναι πανέμορφος, έχει υπέροχο χαρακτήρα κατά κοινή ομολογία, και είναι παχύσαρκος.
Και αν θεωρείς ότι εγώ λόγω κιλών και λόγω του ότι έχω κατι προσωπικό μαζί σου σίγουρα για να λέω κάτι τέτοιο ,δεν δικαιούμαι να έχω άποψη να σου πω ότι έδειξα στον άντρα μου τον Κάργκο που σου ορκίζομαι δεν σε ξέρει καν, και του είπα πως σου φαίνεται αυτό το σκυλί και μου απάντησε στην γλώσσα του "beautifull bullmastiff but..fat!!!"
Και χέσε εμένα και τον άντρα ου, στο είπε και ο κτηνίατρος. Μου θυμίζεις την γιαγιά μου που μέχρι τα 18 μου έλεγε ότι θα τα πάρω σε ύψος!!!
Είναι κρίμα για το ζώο, γιατί εμείς επιλέγουμε γνωρίζοντας τους κινδύνους να είμαστε 250 κιλά, εμείς της λίστας εννοώ , ξέρεις, αλλά ο Κάργκο δεν μπορεί να το επιλέξει...