Τις Αντιρρήσεις μου για τα κιλα του Cargo και τα πιθανα προβληματα που θα του επιφερουν τα εχω διατυπωσει ηδη σε αλλο θεμα!!!
Αυτο ομως δεν ανερει την αρχοντια που μου εμπνεει μολις βλεπω τις φωτογραφιες αυτες...ειπαμε γουστα ειναι αυτα!!
Μη δίνεις σημασία, υπάρχει ''στημένο'' παιχνιδάκι από τους γνωστούς, στοχευμένα, μιλάγαμε και πριν λίγο και στο είπα
....
ΣΕ ΟΛΟΥΣ έχω στείλει πμ...ΑΠΑΝΤΕΣ τους έχω προκαλέσει-προσκαλέσει να δουν , να τρέξουν , να παίξουν με το παχύσαρκο σκυλι που θα κάνει μπαμ..
Το οποίο ειναι υγιέστατο σε όλα του
...
(by the way)...!!!
Ουδείς θα έρθει γιατί ειναι τα γνωστά Π@π@ρι@ του πληκτρολογίου και ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ....
(όχι όλοι σαφώς ΑΛΛΑ οι γνωστοί και συγκεκριμένοι)
Τoυς προκάλεσα-προσκάλεσα ανοιχτά,,,,Εγώ και ο σκύλος ΕΙΜΑΣΤΕ εδω !!
Ουδείς θα έρθει γιατί ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό μου και του Cargo στην αερόβια άσκηση...
Δεν είναι κόντρα με κανέναν και ούτε ανταγωνίζομαι κανέναν, αλλά όσοι με ''πολεμάνε'' και τους λέω να έρθουν να πάμε μαζί με τον Cargo για τρεξιμο, βουνό, κολύμπι (και αυτή την εποχή ακόμα) , μόνο απο εδώ
μέσω forum κάνουν ότι κάνουν !!!
ΆΝτε ''ΜΑΓΚΑΚΙΑ'' της φακής....ξεκουνάτε να δουμε και από κοντά τη μαγκιά σας και την αθλητική αντοχή σας !!! Σας περιμένω....
Μα εδώ είναι το αστείο ρε συ, ότι :κάτι χοντρές 250 κιλά, κάτι μπέκρουλες που καπνίζουν 8 πακέτα malboro και τους έχουν πέσει τα δόντια απ τα 40 τους, κατι μπουτaρaδες με κατι ΚΩΛΛ@ΡΕΣ ΝΑ... αυτοι είναι ρε φίλε οι περισσότεροι που σχολιάζουν με αυτό τον τόνο και λένε παχύσαρκο τον Cargo ...Oι παχύσαρκοι???? Δηλαδή επειδή κάποιοι έχουν ''ευθυγραμμιστεί'' με το ατάιστο , το αδύνατο-αδύναμο και το ραχιτισμό πρέπει ο Cargo να είναι ετοιμοθάνατος και παχύσαρκος?????...
Aναμένω ακόμα αθληταράδες με την εμπεριστατομένη σας άποψη !!!
Είπαμε, ζωντανά δε θέλετε???? Άιντε.....θα κάνετε και καλό στο...καρδιοαγγειακό σας και στη συνολική σας υγεία !!! Σκεφτείτε να σας ''τρέχει'' ενας παχύσαρκος - ετοιμοθάνατος ε????......
Σας περιμένω.....