bullies

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.472
10.727
Athens
@Greek BullyCamp

Τους ενδοιασμούς μας δεν τους λέμε από εμπάθεια, αλλά από συμπάθεια προς τις φυλές αυτές. Και για την δική μου φυλή λέω ότι πρέπει να σταματήσει η εκτροφή - και ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρω γαλλικό, όσο και αν έχω κόλημμα με αυτά.

@DORIS
Όσον αφορά το θέμα "νέες φυλές" δεν είμαι ενάντια, εφόσον αυτές εξυπηρετούν καλύτερη υγεία. Αν π.χ. κάποιος μου έφτιαχνε κάτι σε στυλ Olde French Bulldog φυσικά και θα το λάμβανα υπόψη ως υποψήφιο σκύλο!

Τέλος, (και πάλι @Greek BullyCamp) σχετικά με τα αυτιά μιας και γράφτηκε, ψηφίζω κι εγώ ενάντια της κοπής. Αν μην τι άλλο υποβάλλουμε το σκύλο σε πόνο και ταλαιπωρία άνευ λόγου και φυσικά σε νάρκωση η οποία δεν είναι και τόσο αθώα για να την κάνεις "για ψύλλου πήδημα". Άσε που αποδείχτηκε ότι σχεδόν όλες οι φυλές είναι πολύ καλύτερες εμφανισιακά όταν είναι άκοπες, π.χ. πιτ-αμσταφ, κάνε κόρσο, ντόγκο κλπ.

Πάντως εγώ θά 'θελα να δω bullies live! :D
Είμαι σίγουρη ότι και άλλοι από εδώ μέσα θα το θελαν! (ricos που είσαι; :p )

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Επίσης, στο Facebook υπάρχει μια "κοινότητα" με το nickname σου...να πιθανολογήσω σου ανήκει. Εκεί λοιπόν υπάρχει η παρακάτω φωτογραφία με το σχόλιο από τον διαχειριστή Greek BullyCamp:

Codeline's Mr. Einstein, dad of our badass micro female Tsunami!!! Beast mode!!!

Αν λοιπόν το ζώο της φωτογραφίας θεωρείται "beast" και πολύ καλό δείγμα της φυλής τότε όντως δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συζητήσουμε γιατί απλά υπάρχει μεγάλο "χάσμα" ιδεών, νοοτροπίας και αντίληψης των εννοιών "κυνοφιλία, κυνοτεχνία και κυνολογία".

πως ειναι ετσι το κακομοιρο... Ε ρε τι κανει η ανθρωπινη ματαιοδοξια!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και γω θα ηθελα να δω!

στο βινετο του ricos ειχε μερικα πολυ ωραια σκυλια, με ομορφες αναλογιες ..
σε αντιθεση με την τελευταια φωτο..
και γενικα αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει / δεν μπορω να καταλαβω .. σε αρκετες φυλες βλεπω διαφορετικα σκυλια. (προσφατα στην τελευταια εκθεση ειδα 10 ιδιας φυλης και κανενα δεν εμοιαζε με το αλλο.. )

30 Οκτωβρίου 2013
24
0
πως ειναι ετσι το κακομοιρο... Ε ρε τι κανει η ανθρωπινη ματαιοδοξια!!!

Σας ευχαριστω ολους,για την συμμετοχη σας, επι του παροντος δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω, απλα για να μην αφηνω τιποτα αναπαντητο ως υπεκφυγη, το παραπανω σκυλι ειναι της κατηγοριας extreme και προερχεται απο προγονους οπως ο ABKC GR.CH DAX,επαναλαμβανω καλως ή κακως αυτα ειναι τα bullies...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...για να μην αφηνω τιποτα αναπαντητο ως υπεκφυγη...
Αυτό μάλλον δεν συμπεριλαμβάνει τα δικά μου ερωτήματα...που όμως "έχουν συνηθίσει" πλέον να μένουν αναπάντητα...:)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Η κατηγορια extreme λοιπον που λες δε θα πρεπε καν να υπαρχει κατα τη γνωμη μου. Εγω βλεπω ενα σκυλο που ειναι σα να χει βγει απο εργαστηριο γενετικης, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο προσδιορισμος "τερας" φαινεται να του ταιριαζει.

Τα σκυλια που εβαλες παραπανω, φαινονται πιο "φυσιολογικα" , δεν καταλαβαινω ομως τι αναγκη υπαρχει για να βγουν κι αλλα σκυλια, υπερτυπικα? καπου ανεφερες οτι ο σκυλος σου δε μπορει να παει βολτα πανω απο μιση ωρα, συγγνωμη αλλα εμενα αυτο μου φαινεται απαραδεκτο. Απο κει και περα, ο καθενας εχει τη γνωμη του!

Υγ: φυσικα τα ιδια ισχυουν και γι αλλες ρατσες που ο ανθρωπος εχει καταντησει σχεδον προβληματικες οπως τα γαλλικα μπουλντογκ , και σε καθε περιπτωση υπερτυπισμου πχ στα Μαστινο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.799
7.354
Καλώς ή κακώς το θηλυκό του οποίου ο παραπάνω "extreme" τύπος είναι πατέρας εσύ θα το βάλεις προς αναπαραγώγη?

(Ευχαριστώ DjSoukis γιατί κι εγώ την είχα δει αυτή τη φώτο αλλά είπα να μην εμπλακώ γιατί τα περί εκτροφής δε με πολυενδιαφέρουν)

30 Οκτωβρίου 2013
24
0
Οπως ειπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...το θεμα πηγε επι προσωπικου και οχι γενικοτερα σαν φυλη...το τι θα κανω εγω,και αν ειμαι καλος ή κακος το ξερω εγω και οι ανθρωποι που ειναι κοντα μου...αναπαντητο δεν αφησα τιποτα εκτος κι αν κατι παρελειψα απο απροσεξια,το τελευταιο θυληκο που πηρα εξεταστηκε απο τρεις γιατρους...και ειναι υγιεστατο! Να σημειωσω πως δεν εχω kennel μιας και μιλαμε για μενα...και τα σκυλια μου ειναι μελη της οικογενειας μου και ζουν στο σπιτι μου. Καλη συνεχεια, και θα παρακαλουσα μιας και ειναι το τελευταιο μου ποστ (θα μεινω απλος παρατηρητης) αν θελετε να μην γραφετε αδικα ερωτησεις προσωπικες προς εμενα γιατι δεν εχω κατι αλλο να πω!bull-dog.jpg

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.799
7.354
Οπως ειπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...το θεμα πηγε επι προσωπικου και οχι γενικοτερα σαν φυλη...το τι θα κανω εγω,και αν ειμαι καλος ή κακος το ξερω εγω και οι ανθρωποι που ειναι κοντα μου...αναπαντητο δεν αφησα τιποτα εκτος κι αν κατι παρελειψα απο απροσεξια,το τελευταιο θυληκο που πηρα εξεταστηκε απο τρεις γιατρους...και ειναι υγιεστατο! Να σημειωσω πως δεν εχω kennel μιας και μιλαμε για μενα...και τα σκυλια μου ειναι μελη της οικογενειας μου και ζουν στο σπιτι μου. Καλη συνεχεια, και θα παρακαλουσα μιας και ειναι το τελευταιο μου ποστ (θα μεινω απλος παρατηρητης) αν θελετε να μην γραφετε αδικα ερωτησεις προσωπικες προς εμενα γιατι δεν εχω κατι αλλο να πω!
Εφόσον φιλοδοξείς να είσαι ο πρώτος επίσημος και σωστός κατά τα λεγόμενά σου εκτροφέας αυτής της φυλής στην Ελλάδα, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις όταν η συζήτηση αφορά προσωπικά εσένα, τα δικά σου σκυλιά και τις δικές σου ενέργειες.

Πάντα υγιή σου εύχομαι να είναι τα σκυλιά σου. Σαν επίδοξος εκτροφέας βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσεις στην εκτροφική σου πορεία ότι η υγεία ενός σκυλιού την παρούσα στιγμή δεν αποκλείει την κληροδότηση κακών γονιδίων στους απογόνους του από τους προγόνους του.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
οταν λες επι προσωπικου; νομιζω ο djsouki ηταν πολυτυπικος στα περι της φυλης και καθολου προσβλητικος!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.472
10.727
Athens
Πάντα υγιή σου εύχομαι να είναι τα σκυλιά σου. Σαν επίδοξος εκτροφέας βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσεις στην εκτροφική σου πορεία ότι η υγεία ενός σκυλιού την παρούσα στιγμή δεν αποκλείει την κληροδότηση κακών γονιδίων στους απογόνους του από τους προγόνους του.
Συμφωνώ απόλυτα και με πολλά προηγούμενα αλλά να προσθέσω ότι...
Ό,τι είπαμε εδώ στον BullyCamp μην ξεχάσουμε να το λέμε και στους εκτροφείς αγγλικών μπουλντόγκ και άλλων ταλαίπωρων φυλών εεεεεεε? ;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.799
7.354
Συμφωνώ απόλυτα και με πολλά προηγούμενα αλλά να προσθέσω ότι...
Ό,τι είπαμε εδώ στον BullyCamp μην ξεχάσουμε να το λέμε και στους εκτροφείς αγγλικών μπουλντόγκ και άλλων ταλαίπωρων φυλών εεεεεεε? ;)
Εννοείται! Και δεν είναι λίγες δυστυχώς..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
εισαι ο μοναδικος με bully εδω μεσα ομως!
Ε ναι, γιατί είπαμε ότι για τους υπόλοιπους:
...εδω μεσα οι μισοι ειναι κομπλεξικοι,οτι δεν θα βγαλω ακρη,οτι υπαρχει καποια κλικα κλπ...μεχρι και τηλεφωνημα δεχθηκα...απο πρωην μελος που απ οτι μου ειπε απηυδησε και αποχωρησε...
Προφανώς δεν βρήκαν επιχειρήματα στον αντίλογο, όπως τουλάχιστον για σήμερα, το προσπαθεί ο Greek Bully. Και ελπίζω και για αύριο και για μεθαύριο κοκ

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πάντως οι φωτογραφίες που έχει ο Greek BullyCamp στο ΦΒ με τα σκυλία του δεν είναι άσχημα. Τώρα για να τον κρίνεις κάποιος σαν εκτροφέα είναι ακόμα νωρίς.
Καλή αρχή φίλε και καλό κουράγιο.

Υ.Γ.1 Κοντό κάνε κόρσο θα τα περιέγραφα καλύτερα.
Υ.Γ.2 Μερικά δείγματα είναι για μπάτσες ή οι φώτο είναι πολύ άσχημες.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
τι μέσο όρο ζωής έχουν?είναι πολλές οι απαντήσεις και το πέρασα στα γρήγορα αν έχει απαντηθεί σόρρυ!!