BSP (Bundersiegerprüfung) 2008

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
του απιστευτου ο σκυλος στο BH!!!τι περπατημα ηταν αυτο κ τι ενθουσιασμος!
πολυ εκρηκτικες αντιδρασεις κ γρηγορη αντιληψη!πολυ μου αρεσε!λες να το γυρησω σε εργασιακο γ.π?:D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

Τι Malinois και μ@...ες. Αυτός είναι σκύλος. Τρομερή δύναμη αλλά με έλεγχο, ταχύτητα και μια κίνηση που δε μπορώ να την χαρακτηρίσω.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση το αλματάκι που έκανε στις αλλαγές πορείας, μπροστά από το χειριστή, γιατί απλά δεν το έχω ξαναδεί.

Το άλλο σημαντικό (πάνω απ΄όλα για εμένα) είναι το ότι ο σκύλος ξεκάθαρα ευχαριστιόταν αυτό που έκανε!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα ρε παιδια σας αρεσε αυτο το πραγμα?Αυτα τα κανει ενα Μπορντερ κολει με κλειστα ματια,και που το ειδατε το καμαρι απλα λες και βιαζοταν να παει μετα για κατουρημα εκανε αστατος,για να μην πω οτι τα κανω και εγω με τον Δαιμονα στο περιπου και χωρις προπονηση εδω και 6 χρονια,Elenamagna τι σου αρεσε απο αυτο το σπορ το οτι φωναζουν ολοι οι χειριστες σαν υστερικοι στα σκυλια για να μαθουν βλακειες?Δες μια φορα πως γινεται η προπονηση και με ποιους τροπους ποσα αποτυνχανουν και τι γινεται μετα και ποσα χρονια διαρκει η προπονηση.
Για εμενα αυτο δεν ηταν θεαμα ο σκυλος εσερνε τα πισω ποδια του και τα μπροστινα ηταν συνεχεια στον αερα.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Για να μην αδικήσουμε και τον/την German Shepherd , μπορεί να μη το έβαλε επειδή του άρεσε...ίσως να ήθελε να δείξει με τι χάνουν το χρόνο τους αυτοί οι αργόσχολοι γερμαναραίοι!

Ε , τώρα οι επόμενοι που ενθουσιάστηκαν είναι μάλλον από άγνοια.

Βάλε πάλι το βιντεάκι με το Dramish Ring για να έχουν κάτι να συγκρίνουν!! :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Βεβαιως και μπορω,και θα παθει και το παρδαλο κατσικι την πλακα του ο δικος μου κανει οτι του λεω,μονο αυτο με τις σκοπιες που κρυβεται ο ερεθιστης δεν μπορω γιατι χρειαζομαι υλικα αλλα και αυτο δεν ειναι τιποτα δυσκολο σε μια εβδομαδα αν εχω και βοηθους το εχουμε.
Δεν σου κανω πλακα,θα σας βαλω ενα βιντεο,και μετα θα κανω σεμιναρια σε εκπαιδευτες.
Και με Φιλα ο βαθμος δυσκολιας θεωρητικα ειναι μεγαλυτερος,αλλα κατι τετοια μπορω να τα κανω και με τους 4.
Και εκει θα φαινεται κιολας οτι δεν ειναι παιχνιδι αλλα Real life.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@omarock
Να θεωρήσω πως:
1. και το ποδόσφαιρο είναι απλά 22 καραγκιόζηδες που κυνηγούν μια μπάλα και ένας μαυροφορεμένος προσπαθεί να τους κρατήσει σε τάξη?
2. και το μπάσκετ δεν είναι τίποτα περισσότερο από κάτι ψηλούς και άχαρους που επί 40' λεπτά προσπαθούν να βάλουν μια μπάλα σε ένα καλάθι και δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως αυτό είναι τρύπιο?
3. και η Φόρμουλα 1 δεν είναι τίποτα περισσότερο από 20 χαμένους που δεν εχουν GPS και κάνουν πάνω από 50 φορές την ίδια διαδρομή?
κλπ. κλπ.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οχι δεν παει ετσι promi,πες μου μονο αυτος στο 1ο βιντεο περπατουσε σωστα?σαν πεταλουδιτσα πηγαινε και κοιτουσε ποτε θα παρει το παιχνιδι η την λιχουδια που παιρνει και στην εκπαιδευση.
Επειτα ολα τα σπορ που ανεφερες υπαρχουν καλοι και κακοι, και που εισαι?εντελως τυχαια σε ολα διεπρεψαν και διαπρεπουν Βραζιλιανοι επειτηδες το κανεις?:D:D:D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
εντελως τυχαια σε ολα διεπρεψαν και διαπρεπουν Βραζιλιανοι επειτηδες το κανεις?:D:D:D
Οι Βραζιλιάνοι έχουν αρκετά χρόνια να πάρουν κάποιο τίτλο. Συγκεκριμένα από το 2002 :)

Και να μη θυμηθώ κάτι ξεγυρισμένες σφαλιάρες που έχουν φάει.

Αυτά μόνο για το ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ έχουν από το '86 να φτάσουν τετράδα όπου ήρθαν τέταρτοι.

Το μόνο άθλημα που τα πάνε πραγματικά καλά είναι το βόλεϋ όπου εκτός από τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν πάρει σπίτι τους τα παγκόσμια.

Αλλά αν το πάμε έτσι, να συμπεριλάβουμε και το water-tavli στη λίστα. :D

Μπορείς να μας πεις κάποια fila που να είναι πρωταθλητές εργασίας;

Αυτό νομίζω ότι καλύπτει το θέμα επαρκώς :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εργασια? αυτο ειναι γερμανικο σπορ και δεν ειναι καν σπορ κονομα ειναι,ομαδικα μπορει να μην κανουν τιποτα, αλλα δεν εχεις λατινο δεν παιρνεις τιποτα.
Και να σοβαρευτουμε.
Αλλο ποδοσφαιρο και αλλο ποδοσφαιρακι.
Αλλο φορμουλα και αλλο καρρερα μπαν.
Αλλο μπασκετ και αλλο επιτραπεζιο.
Καμμια σχεση με την πραγματικοτητα το σπορ,μην κλεινουμε τα ματια θα κατεβασω καμμια 200 περιστατικα με σκυλια που ειχαν προβληματα μετα απο αυτην την εκπαιδευση εγιναν επικυνδυνα και ανεξελεγκτα ειχαμε και θανατηφορα,και αλλα 200 στρατοπαιδα που ειναι η Γερμανοι χωρισμενοι με τους Γ.Π.
Και μερικες χιλιαδες χειρουργικες επεμβασεις απο ατυχηματα του σπορ.
Και ξαφνικα δαγκωματα σε φιλους χωρις λογο,και μερικες ευθανασιες μετα την εκπαιδευση.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Νομίζω ότι αυτά που αναφέρεις είναι λίγο off-topic.

Επίσης, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, δεν υπάρχει κακό σκυλί αλλά κακός κυναγωγός.

Έτσι κι αλλιώς εξακολουθείς να μην απαντάς στην ερώτησή μου... ;)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...Καμμια σχεση με την πραγματικοτητα το σπορ...
Πάντως αυτή η "καραμέλα" από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες "απόλυτων φυλάκων" περί "ρεαλιστικών συνθηκών" και "αυτά είναι παιχνίδια,δεν είναι πραγματική σωματοφυλακή" και άλλα πολλά , αρχίζει και γίνετε βαρετή.

Αν τα Fila Brasileiro , τα Perro de presa Canario , τα Cane Corso , τα Bandog και δε ξερω κι εγώ τι άλλο , είναι τόσο ανώτερα και καταλληλότερα σε ρεαλιστικές συνθήκες , γιατί δε χρησιμοποιεί αυτά η αστυνομία και ο στρατός?

Α , και κάτι τελευταίο...

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win."

Gary Lineker

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν κανουν τα Φιλα τετοια εργασια γιατι απλα δεν συνεργαζονται με ξενους θελουν Real καταστασεις,και δεν κονομανε οι εκπαιδευτες,τι να το κανω το φτιαγμενο αν μπορω να εχω εργοστασιακο.
Εγω δει κατι χοντρους και χοντρες να κανουν σπορ στον σκυλο και να τσιριζουν υστερικα,αυτο ειναι το σπορ?
Εχω παει πολλες φορες και ηπια καφε στον συλλογο Γ.Π εργασιας Ντορτμουντ εναν απο τους χιλιαδες και ειδα πως γινεται δεν ειναι για μενα,το βρισκω γελοιο γουστα ειναι αυτα,απλα επιχειρηματολογω,γνωρισα και προσωπικα τον εκτροφεα Κοεντερς στο Βατενσαιντ ηταν να κατεβασω εδω την σκυλοτροφη του,μεγαλος στους Γ.Π καποτε πουλουσε 250.000 με 600.000 το κουταβι Αραβια και Ιαπωνια,κατεβασαμε και ενα πριν 6 μηνες εδω στην Δραμα, πολυ καλο σκυλι και φιλοτιμο το Γ.Π αλλα αυτο το σπορ δεν του παει και εμενα δεν μου αρεσει, σε εκθεση ειδα πολυ πιο ομορφα ζωα απο αυτον στο βιντεο.
Αλλα δεν παιζουν μπαλα Dj.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγώ να ρωτήσω κάτι ως παντελώς άσχετη? Ποιό το νόημα να περπατάει ο σκύλος σχεδόν μπροστά απο τον χειριστή (μεσα στα πόδια του!) και με το κεφάλι γυρισμένο πάντα προς αυτόν (τόσο που δε βλέπει μπροστά του!). Επίσης, γιατί το περπάτημα πρέπει να είναι τόσο "χοροπηδητό" σα να προπαθεί να περπατησει ο σκύλος στα πισω πόδια? Επίσης, γιατί αλλάζει χέρια το stick (ερεθιστής, χειριστής, κριτής....) στο τέλος της άσκησης?

Εγώ καταλαβαίνω οτι είναι σπόρ και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, αλλά κάποια λογική θα υπάρχει....

Συγνώμη αν σας κόβω τη ροή της συζήτησης παραπάνω :p αλλά για να καταλαβαίνουμε και τι βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε ασχετοι από τετοια σπόρ.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εμένα προσωπικά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ψάχνοντας στο youtube για Fila, το πρώτο video που βγάζει λέει χαρακτηριστικά ότι είναι η μοναδική ίσως φυλή που έχει έμφυτο μίσος για τους ξένους. :eek:

Αυτό εμένα μου κάνει για ένα σκύλο ασταθή, προβληματικό και πάνω απ΄όλα επικίνδυνο.

Εκτός και τα περί "απόλυτου φύλακα" είναι απλά λίιιιιιιγο marketing :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στην Αθηνα γινεται ενας φονος καθε 3 μερες,εσυ εμπιστευεσαι ξενους προς εσενα ανθρωπους πια? Δεν ειναι μισος ειναι καχυποψια,αλλα εγω βγαινω για καφε με ολα τα σκυλια χωρις προβλημα δεν κανουν σαν λυσασμενα στον δρομο. Ειναι πολυ πιο ευγενικα και αριστοκρατικα απο πολλα που κυκλοφορουν στους δρομους σημερα. Αλλα εγω εγραψα για το περπατημα του πρωτου σκυλου για εμενα δεν ειναι σκυλος,ειναι ενα ρομποτακι χωρις ενστικτο και κριση δικη του εκτελει με εναν τροπο που κρυβει πολλα. Τσιρκο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στην Αθηνα γινεται ενας φονος καθε 3 μερες,εσυ εμπιστευεσαι ξενους προς εσενα ανθρωπους πια?
Καλά πολλοί φόνοι γίνονται απο γνωστούς και μέλη της οικογένειας! Δεν είναι λόγος οι φόνοι να "μισει" τους πάντες ο σκύλος.:)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Στην Αθηνα γινεται ενας φονος καθε 3 μερες,εσυ εμπιστευεσαι ξενους προς εσενα ανθρωπους πια? Δεν ειναι μισος ειναι καχυποψια,αλλα εγω βγαινω για καφε με ολα τα σκυλια χωρις προβλημα δεν κανουν σαν λυσασμενα στον δρομο. Ειναι πολυ πιο ευγενικα και αριστοκρατικα απο πολλα που κυκλοφορουν στους δρομους σημερα. Αλλα εγω εγραψα για το περπατημα του πρωτου σκυλου για εμενα δεν ειναι σκυλος,ειναι ενα ρομποτακι χωρις ενστικτο και κριση δικη του εκτελει με εναν τροπο που κρυβει πολλα. Τσιρκο.
To video που αναφέρομαι λέει συγκεκριμένα για έμφυτο μίσος προς τους ξένους. Αν αληθεύει αυτό, τότε είναι επικίνδυνα, έστω και σε λανθάνουσα μορφή. :)

Όσον αφορά το γερμανικό ρομποτάκι, ναι, έτσι είναι γιατί αυτός είναι και ο σκοπός της εκπαίδευσης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έτσι είναι ο σκύλος σε όλη του τη ζωή. Έχω δει με τα μάτια μου Γ/Π που μένει κανονικά σε διαμέρισμα ως pet, πάει κανονικά τη βόλτα του με λουρί χαλαρά, χωρίς να είναι κολημένο στο πόδι του κυναγωγού και να τον κοιτάει συνέχεια, αλλά μέσα στο στίβο να κάνει ακριβώς αυτό που του ζητάει ο χειριστής του. Και να το κάνει και πολύ καλά μάλιστα.

Τα περί χωρίς έντσικτο και κρίση κτλ, τα βρίσκω απλώς κουραστικά ;)