Εξαρτάται σε τι έχει αλλεργία στο σκυλί. Εγώ πχ που έχω αλλεργικό στα καλαμπόκια, δεν μπορεί να φάει την premium χωρίς να μείνει καραφλό
το ιδιο ακριβως ισχυει και με φαρμακευτικη υποαλλεργικη,εαν το ζωο ειναι αλλεργικο σε καποιο απο τα συστατικα της...
η τεκμηριωση που λεω αφορα,περαν του δικου μου και καποιων τριτων σκυλιων που ηταν και τροφικα αλλεργικα,χωρις να εχει διαπιστωθει το ακριβες αλλεργιογονο,τα οποια συνηλθαν σε ενα ποσοστο ανω του 80% με την συγκεκριμενη τροφη...
ο βικτωρ την εποχη της εξαρσης μπορουσε να τραφει αποκλειστικα και μονο με hills z/d, αλλα οι φαρμακευτικες δεν προβλεπεται να δινονται για πανω απο 6 μηνες συνεχομενα,οποτε οταν ηρεμησε επρεπε να βρω καποια κλασσικη που να μην τον ενοχλει...
μετα απο πολλες δοκιμες και πολλα 100ρικα με orijen,acana,barking heads,earthborn και δυο τρεις ολιστικες που ουτε καν θυμαμαι μαρκες,εκανε δουλεια η φθηνη brit...προταθηκε οπως εγραψα και πριν σε φιλους με αντιστοιχα θεματα και ειδαν επισης το φως το αληθινο...
κατα συνεπεια μπορω να πω,με πολυ μεγαλο ποσοστο βεβαιοτητας οτι η συγκεκριμενη λειτουργει πολυ καλα σε περιπτωσεις τροφικων αλλεργιων και ιδιαιτερως ευαισθητων γαρστρεντερικων...κανει σε ολα τα σκυλια...? σαφως και οχι,αλλα μεχρι στιγμης οπου δοκιμαστηκε εκανε θαυματα...