Βεβαια ο πανω με τον κατω ουδεμια σχεση εχουν....στα παντα!!!!
Συμφωνώ...Βεβαια ο πανω με τον κατω ουδεμια σχεση εχουν....στα παντα!!!!
Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι πολύ όμορφος... και σε πιο "γήινες" διαστάσεις...Παρ'ολα αυτα ομως δηλωνω μεγαλος φαν του κοντου αλλα κατα τα αλλα σαν τραπεζακι σε φαρδος "φιλου" μας!
Mη σου πω σα να ειναι διαφορετικες φυλες ενα πραγμα....Βεβαια ο πανω με τον κατω ουδεμια σχεση εχουν....στα παντα!!!!
+1000000Παρ'ολα αυτα ομως δηλωνω μεγαλος φαν του κοντου αλλα κατα τα αλλα σαν τραπεζακι σε φαρδος "φιλου" μας!
Αυτος εδω ο τυπος ειναι 63cm υψος και 64kg βαρος!!!!!!Και οπως θα μπορειτε να διακρινετε και μονοι σας ειναι εντελως φιτ!!!!!!Απλα φοβερος!!!!!!
Δεν διαφωνω,απλα ο τελευταιος περισσοτερο σε μαστινο μου φερνει παρα σε μπουρ-μπουλ η μπουλμαστιφ εστω!!!Συμφωνώ...
Απλά, περιμένω να δω περισσότερες φωτο (του κάτω) και από διαφορετικές γωνίες...
Γιατί ο εκτροφέας τον έχει "περί πολλού"...
Ερχεται αυτές τις μέρες από τη Ν. Αφρική και δεν ξέρω πόσα έδωσε για να τον αγοράσει...
Δεν πιστεύω ότι βασίστηκε (μόνο) στη συγκεκριμένη φωτο... αλλά, ίσως και στα offsprings που έχει δώσει???
Ναι...Δεν διαφωνω,απλα ο τελευταιος περισσοτερο σε μαστινο μου φερνει παρα σε μπουρ-μπουλ η μπουλμαστιφ εστω!!!
Τα Bullmastiff... κατά 50%-60%...Τα Αγγλικα μαστιφ ή τα μπουλμαστιφ ειναι οι αρχικοι προγονοι των μπουρμπουλ???
off-topic...Σε αυτη την ταινια ο σκυλος ο κουκλος ειναι μπουλμαστιφ? (movie= see spot run)
View attachment 39500
Το Bullmastiff (εκείνης της εποχής), κατά 50%-60%..Mε....?
θα ηθελα πολυ να δω αυτον φωτο απο μπροστα για να φανει το πλατος του θωρακα του,
Ο σκυλος οπως πολυ σωστα ειπε και ο Γιαννης ειναι οντως μπουλαμαστιφ!!!Ο τυπος διπλα φερνει σε μπουρμπουλ!!!Αφρικανικες γραμμες κιολας!!!!Σε αυτη την ταινια ο σκυλος ο κουκλος ειναι μπουλμαστιφ? (movie= see spot run)
View attachment 39500
Θεός σ'χωρέστον!...Ο τυπος διπλα φερνει σε μπουρμπουλ!!!Αφρικανικες γραμμες κιολας!!!!
Ναι,ο Michael Clarke Duncan!!!Δυστυχως ο αθωος αυτος γιγαντας εφυγε στα 54 χρονια του μολις πριν 2 εβδομαδες!!!!!!Θεός σ'χωρέστον!
Είναι αυτός που πρωταγωνιστούσε στο Green Mile...
Υ.Γ. Βέβαια, το ότι είναι Αφρικανικές οι γραμμές, είναι αυταπόδεικτο!