Επέμβαση σε σκύλο 11 ετών λόγω... αρθρίτιδας; Απλά όχι, δεν θα το έκανα αυτό. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρετε τίποτα συν ότι θα ταλαιπωρηθεί και το σκυλί γιατί θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος να αναρρώσει λόγω ηλικίας. Και πώς θα βγει καρκίνος αν δεν φαίνεται στις ακτινογραφίες ότι είναι καρκίνος; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω και στη θέση σου θα ζητούσα δεύτερη γνώμη.
Ναι, ένας μεγάλος ηλικίας σκύλος κοστίζει, έτσι είναι τα πράγματα, έχω δώσει πολλά $$$ για φάρμακα, συμπληρώματα, φυσιοθεραπείες και πάει λέγοντας, αν βοηθάει η Librella δώσε την ένεση, επίσης αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι περισσότεροι ψάχνουν εύκολες λύσεις χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να αλλάξουν τη ρουτίνα τους και να μπουν στον κόπο να αλλάξουν πχ τη διατροφή του σκύλου, να κάνουν κάποιες ασκήσεις με το σκύλο τους, να μιλήσουν με φυσιοθεραπευτή κλπ κλπ. Μαγικό ραβδάκι, δυστυχώς, δεν υπάρχει. Αυτά που έχω γράψει στο λινκ που πρόσθεσα πάνω (αν το διάβασες και καθόλου) τα έγραψα μετά από πολλές προσπάθειες, πολύ διάβασμα, και πολύ χρόνο αφιερωμένο στο σκύλο μου. Δυστυχώς έχω καταλάβει πώς πολλοί θέλουν να λύσουν το θέμα με ένα χάπι ή στη περίπτωσή σας, με ένα χειρουργείο. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, αλλά δεν είναι.
Αυτά τα ολίγα και δεν θα ασχοληθώ άλλο.