Berger Blanc η Ελβετικος ποιμενικος

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
@tasos malinoua στο μόνο που αξίζει να σου απαντήσω, είναι ότι...με προσβάλλεις. Ασύστολα. Δεν είμαι μόνο Μαρία. Ε ναι λοιπόν...είμαι και κουτσή!!! Καιρό τώρα!!!
Τα υπόλοιπα, είναι τα συνήθη βαρετά πλέον, γνωστά σου. Μπούρδες.
μανα μου πανε παρε το μπεχα για να αποδειξεις οτι το περνει και η κουτση μαρια οπως λες
αλλιως κατσε απο την αντιπερα οχθη ωστε να εισαι απο αυτους που ξερουν αλλα ποτε δεν δινουν

τωρα αν νιωθεις οτι σε προσβαλα λυπαμαι,ειλικρινα,εγραψα απλα οσα εχεις γραψει πιο πριν εσυ.
δεν φταιω,εξκιουσμι.
over.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Δημήτρη, ναι, θέλω συγκεκριμένα να μου πεις ποιοι είναι αυτοί.
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως αναφέρεσαι στους ομίλους των φυλών.
Όντως σε αυτούς αναφέρεσαι;
Ή κάνω λάθος;

Και ξαναματαρωταω : ποιοι είναι οι ινστρουχτορες;

• Like
Reactions: ioanna a and Vania

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@tasos malinoua αν καίγεσαι να μάθεις για μένα και το ΒΗ, υπάρχουν και τα πμ. Αλλιώς πουλάκι μου, κρατήσου και λίγο. Δεν είναι ανάγκη να πετάγεσαι κάθε φορά, που βλέπεις ποστ δικό μου. Χαλάς τα θέματα με προσωπικές ερωτήσεις. Οτι θέλεις λοιπόν να μάθεις για μένα...ρώτα. Κάποιος θα σου πει που ξέρει καλύτερα, από εμένα :ROFLMAO:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Αναφερομαι σε μερος απο τους ομιλους των φυλων.Οχι σε ολοκληρο τον ομιλο.
Και σε ξανα ρωταω!Υπαρχουν γραμμες που ειναι εντος προτυπου σε μορφολογια-εργασια-χαρακτηρα-ταπεραμεντο-αθλητικοτητα-σε θεματα υγειας οπως δυσπλασιας υγειας κτλπ
Αλλα ΔΕΝ βγαινουν σε κοκκινο-μαυρο(κοκκινο ναι αυτο το βαθυ με την μπογια ντε).
Ποιο ειναι το προβλημα?
Γιατι σωνει και ντε να τα βαλουμε στις εξισωσει με τα αλλα?
Και να τα κανουμε μιξη?
Σε παρακαλω εκτιμω παρα πολυ οτι καθεσαι και διαβαζεις και τις θωριτικες σου γνωσεις!
Μην μου απαντησεις για να ειμαστε ενα!
Οταν απο το ΕΝΑ βγηκε ενα δευτερο και απετυχε!!!!!
Δεν υπαρχει λογος το ΑΡΧΙΚΟ να συμβαδισει με το δευτερο και να χαλασει για να γινει παλι ενα!
Μπορει απλα να εξαφανιστει το δευτερο.

• Like
Reactions: Asmodeus

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
οσο αναφερεις δημοσια σε ενα φορουμ και παραπληροφορεις κοσμο οτι το μπεχα μπορει να το παρει και η κουτση μαρια και δεν ειναι τιποτα εχω το δικαιωμα να σχολιασω πανω στο δημοσιο σχιλιο σου....αν σε πειραζει μπορεις απλα να μην το γραψεις,να περιμενεις αναλογες απαντησεις,να δχτεις καθε κριτικη πανω στο σχολιο σου (που ξαναλεω εσυ εγραψες δημοσια σε φορουμ).
τωρα απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε και για να καταλαβενουμε ποιος λεει μπουρδες.

αυτα τα ολιγα περι φορουμ και δημοσιων σχολιων που νομιζεις οτι πρεπει να μεινουν ασχολιαστα επειδη τα εγραψες η ιδια.
επισης η αναπαραγωγη σχολιων που εχεις γραψει εσυ δεν ειναι προσβολη.να στο ξαναπω μπας και το μαθεις και αυτο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βαριέμαι πάρα πολύ, να ανοίξω νέο off topic παρακλάδι, ενός ολόκληρου off topic θέματος και δεν έχω και κανένα λόγο, να κάνω "διάλογο" μαζί σου . Επίσης, βαριέμαι.
Ανοιξε άλλο θέμα αν θέλεις, για το ΒΗ, να συζητηθεί εκεί.
Εδώ, είναι άσχετο. Και την καραμελίτσα της παραπληροφόρησης, δεν την έλιωσες πια;
Πόσο μεγάλη είναι; Αν και...έτσι λιγάκι που το φέρνω λίγο στην μνήμη μου, άλλα λέγατε για τα μπεχαδάκια, σε άλλο θέμα, προ πολύ ολίγου καιρού. Οργανωθείτε παιδιά. Να λέτε τα ίδια, γιατί μπερδευόμαστε κι εμείς οι κουτσοί!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αυτο να το λες εσυ συγκεκριμενα ειναι κριμα απο το Θεο...
Κι εσύ, να το σχολιάζεις, επίσης! Πολύ δουλειά του έχει πέσει του Θεούλη, τις τελευταίες μέρες!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Αναφερομαι σε μερος απο τους ομιλους των φυλων.Οχι σε ολοκληρο τον ομιλο.
Ποιο είναι αυτό το μέρος του ομιλου που αναφέρεσαι;
Οι όμιλοι φυλής είναι ένα σώμα και συναποφασιζουν τις όποιες αποφάσεις παίρνουν. Δεν χωριζονται σε τμήματα.
Δεν είναι άλλο τμήμα ο μορφολογικος και άλλο ο εργασιακος.

Υπαρχουν γραμμες που ειναι εντος προτυπου σε μορφολογια-εργασια-χαρακτηρα-ταπεραμεντο-αθλητικοτητα-σε θεματα υγειας οπως δυσπλασιας υγειας κτλπ
Αλλα ΔΕΝ βγαινουν σε κοκκινο-μαυρο(κοκκινο ναι αυτο το βαθυ με την μπογια ντε).
Πως γίνεται να είναι εντός προτύπου και ταυτόχρονα να μην είναι;
Δεν καταλαβαίνω.
Κι εδώ αναφέρεσαι σε κάποιο "μέρος" του προτύπου;

• Like
Reactions: mareco

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Ποιο είναι αυτό το μέρος του ομιλου που αναφέρεσαι;
Οι όμιλοι φυλής είναι ένα σώμα και συναποφασιζουν τις όποιες αποφάσεις παίρνουν. Δεν χωριζονται σε τμήματα.
Δεν είναι άλλο τμήμα ο μορφολογικος και άλλο ο εργασιακος.

Πως γίνεται να είναι εντός προτύπου και ταυτόχρονα να μην είναι;
Δεν καταλαβαίνω.
Κι εδώ αναφέρεσαι σε κάποιο "μέρος" του προτύπου;
Οι ομιλοι της φυλης ειναι ενα σωμα,και αποφασιζουν μαζι!Οκ.
Δεν εχεις πεσει απο το συνεφακι Μιχαλη,λαθος το νομιζες!!!!
(την εκφραση την δανιστικα απο εσενα!για οσους δεν θυμουντε το ειχες πει στο παρον θεμα)

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Αυτο να το λες εσυ συγκεκριμενα ειναι κριμα απο το Θεο...
σατυρε,μην εισαι κακος
καποιες φορες απλα τελειωνουν οι μπαταριες.

παρολαυτα δεν ειναι κακο,ο αναγνωστης βλεπει και αναλογα κρινει.
παντα θα υπαρχουν οφ τοπικ

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Κι εσύ, να το σχολιάζεις, επίσης! Πολύ δουλειά του έχει πέσει του Θεούλη, τις τελευταίες μέρες!
Εγω εχω κανει highjack σε 2-3 θεματα τα 5-6 χρονια που ειμαι εδω , με εσενα εχουμε χασει το μετρημα... Και εχεις διωξει αμετρητους αγνωστους αναγνωστες που γι'αυτους τοσο κοπτεσαι

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Sorry αλλα εγω καταλαβα οτι εχει Ipo εδω μεσα καποια,ετσι εγραψαν και δεν ειπε κανεις το αντιθετο!
Να τα λεμε ολα οπως ειναι.

ναι στην αρχη ιπο και μετα ατζιλιτι και μετα παλι ιπο και μετα παλι ατζιλιτι και μετα περασαμε στη ζωνη του λυκοφωτος!!!:ROFLMAO::sick:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
ναι στην αρχη ιπο και μετα ατζιλιτι και μετα παλι ιπο και μετα παλι ατζιλιτι και μετα περασαμε στη ζωνη του λυκοφωτος!!!:ROFLMAO::sick:
Μιας και φωναζω οτι πρεπει να λεμε αληθειες!Θεωρησα δεδομενο να κανω την διευκρινηση!Μιας και δεν βγηκε κανεις να πει οτι ο Στελιος εκανε λαθος!!!!
Ολα και ολα!Αλλο οι κοντρες αλλο η αληθεια!
Και ας εγραψε λαθος ο φιλος μου

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Έχεις την καλοσύνη να απαντήσεις ξανά;
ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ:
Kαι αλλη χιλιαδες!ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ(ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,πως ζητανε οι γυναικες την βαφη για το βαθυ κοκκινο ντε )

Εσυ ζητας για να φτιαχτει αυτο:https://www.youtube.com/watch?v=rYWseObeB8s&list=PL1APi1G5LCY7MFqPVwhA0QsFLER-7vrHI

Να χαλασουμε ολα τα απο πανω!ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ τα απο πανω σκυλια εχουν κριθει και στην μορφολογια,ΜΕ V!Δλδ εξαιρετος,οπως υπαρχουν και τα videos απο ολα οσα λενε οτι εχουν παρει.

Τα απο κατω σκυλια εχουν κριθει εξαιρετα στην μορφολογια!Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα videos απο τα ipo!!!Moνο τα video apo ta korung Και show!Oι οποια εικονα τους ειναι τουλαχιστον ΚΑΚΗ!
Αυτα για να καταλαβαινει τις συμπτωσης και ο αγνωστος αναγνωστης ντε

Last edited:

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τα πιτ μπουλ που ειναι ξεκρέμαστα απο ομίλους και πρωτόκολλα
στάς Ευρώπας ειναι σε καλητερη μοίρα απο τα αλλα τα οργανωμένα
Παρεάκια κατα περιοχάς αυτοσχεδιάζουν χωρις φωτοτυπικό. :p
Απο 12 κιλά μεχρι τόόόόοσο. Διαφορα μεγέθη, σωματότυποι,