Belgian shepherd dog

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Η απάντηση του Ιωαννίδη στο αν κάνει ο Γκρένενταλ για πρώτος σκύλος είναι η καλύτερη απάντηση που έχω ακούσει γενικά ever.

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά πέρα από ορισμένα σημεία και μερικές άστοχες επιλογές λέξεων, καλά τα λέει.

Δεν είναι πάντως παρά ένα εισαγωγικό στα Γκρένενταλ, όχι μπούσουλας για να καθορίσει αν πρέπει ο επόμενος σκύλος σου να είναι Γκρένενταλ.

Πάντως ντράπηκα που τα είδα χτενισμένα. Κόκκινη κάρτα σε 'μενα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να ρωτήσω και γώ κάτι?
Σε σχέση με το χαρακτήρα,ποιά είναι η διαφορά μεταξύ γκρένενταλ,τρεβίρεν και μαλινουά?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Άψογη εισαγωγική παρουσίαση από τον κ. Ιωαννίδη!
Πολύ καλές απαντήσεις κ συμβουλές προς τους ενδιαφερόμενους γι' αυτή τη φυλή ;-)

Να ρωτήσω και γώ κάτι?
Σε σχέση με το χαρακτήρα,ποιά είναι η διαφορά μεταξύ γκρένενταλ,τρεβίρεν και μαλινουά?
Γκρένενταλ/τερβίρεν είναι σχεδόν πανομοιότυπα σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα (ό,τι άκουσες από τον κ. Ιωαννίδη δηλ.)

Τα μαλί, αν κ δεν έχω ζήσει μαζί με κάποιο, πρέπει να είναι ακόμη πιο εκρηκτικά κ αυτά θέλουν πολλή υπομονή, με περισσότερη κλίση σε εργασία που αφορά σε σωματοφυλακή κ σε κυναθλήματα όπως ipo/βελγικό ρινγκ.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Πανέμορφα...υπέροχα και ασφαλώς καλοχτενισμένα και γυαλιστερά όπως οφείλουν να είναι !!!
Αγέρωχη εμφάνιση. Εξαιρετικό επίθετο.
Αλλη μία ράτσα, που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω :-?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
έτσι για την ιστορία.....:p:oops:
εκτός απο τον αδερφό μας (Ackley Clever Canin) στο βίντεο φαίνεται η μαμά μας (Duna de Sincfal) και ο μπαμπάς μας (Eico van'tSparrebos) ....O:):p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Να ρωτήσω και γώ κάτι?
αυτο που πε η νατασσα,συν το πειραγμενο νευρικο τους συστημα,συν τι ταση τους για δαγκωμα που θεωρω οτι ειναι πολυ ισχυρη.

dimitris123

Active Member
5 Νοεμβρίου 2011
25
0
Σε ευχαριστώ .Δεν το έχει σηκώσει ακόμα ,αλλά το σηκώνει για λίγο και μετά πέφτει . (προς TARA)

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
[video=youtube;n2ZxgUG9eas]http://www.youtube.com/watch?v=n2ZxgUG9eas[/video]

[video=youtube;ibBY2LHN1Og]http://www.youtube.com/watch?v=ibBY2LHN1Og[/video]

άγνωστο και σα λέξη στην Ελλάδα ....πόσο μάλιστα σαν κυνάθλημα :rolleyes:

έχω δει παλιότερα μια φορά όχι όμως με Γκρένενταλ.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αυτό το βάδισμα το καμαρωτό που φαίνεται περίεργο με τα κεραιοαυτιά τεντωμένα δεν ήξερα ότι το 'χουν και τα Τερβίρεν :):)
Mόνο στο χρώμα του τριχώματος διαφέρουν τα γκρένενταλ από τα τερβίρεν... ;-)