Καλησπέρα Χρυσα , στο δικο μου κουτάβι (4 μηνών ) επέλεξα την barf , ύστερα απο μελέτη , απο εντυπώσεις φίλων κ γνωστών , εγω απο την Δευτερη μερα ειδα τεράστια διαφορα στην ποσότητα κ την ποιότητα των περιττωμάτων κ πλεον μετα απο 2 εβδομαδες μπορω να πω , πως βλεπω σημαντικη διαφορα κ στην μυρωδιά του σκύλου , σώμα κ ανάσα . Δεν μπορω να καταλάβω πως ολοι οι κτηνίατροι λένε τα χειρότερα για την μπαρφ κ όλες οι εξετασεις κ οι ενδείξεις λένε τα καλύτερα για την μπαρφ !!! Ψέμματα ξερω !!! Θέλουν να πουλήσουν τις ξηρές που εχουν στο ιατρείο τους . Η δικη μου , στην πρωτη μας κουβέντα πήγε να κανει το ίδιο , της το έκοψα αμέσως , ήξερε πως ήξερα .....κ η επόμενη κουβέντα ηταν αν βλεπω τις διάφορες , τι δίνω κτλ , οποτε, κατάλαβε πως η απόφαση μου δεν διαπραγματευόταν . Πολλοί θα σου πουν πως θα σου κοστίσει πιο ακριβά , εγω θα έλεγα το αντίθετο , για τον πρώτο μου μηνα (30 μερίδες των 750 γραμμ)πλήρωσα 38 ευρώ κ 6 τα μεταφορικά με ψυγείο για Κω . Επέλεξα την Voldog , σύμφωνα με κριτικες πελατών αλλα κ καλής επικοινωνίας που ειχα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος , το πεπτικό του σκύλου , δουλευει σαν ελβετικό ρολόι . Τον δευτερο μηνα χρήσης , θα βάλω μερικες μέρες του μηνα , μοσχάρι , αρνί , σολωμο ,αλλα σαν βάση θα εχω το κοτόπουλο . Οι συσκευασίες ερχονται ετσι :
View attachment 57470
Και μπαίνουν στην κατάψυξη , το προηγούμενο πρωινο μπαίνουν στην συντήρηση και την επόμενη μερα ειναι έτοιμο για να κοπεί στα 3 , η μερίδα που θα καταναλωθεί θα μείνει σε θερμοκρασια δωματίου για περίπου 15 λεπτά κ τα υπόλοιπα στην συντήρηση . Η τελική εικόνα πριν την κατανάλωση :
View attachment 57471
Βολευει απιστευτα κ στα θέματα ιεραρχίας
Οταν θα βγαλω απο την συντήρηση την τροφή , θα την δείξω στη σκυλα , θα την βάλω πάνω στο ψυγείο κ μετα θα φάω εγω .....ο αρχηγός της αγέλης .....μολις τελειώσω το φαγητό μου , θα φάει κ το κοριτσι ......Ελπίζω να σε βοήθησα .