Ευχαριστω πολυ!!!!!
Αξιζει να ριξεις μια ματια στο καναλι του,κανει πολυ ενημερωτικα βιντεακια μαζι με την Dr. Becker που ειναι εξπερτ στη διατροφολογια των σκυλων.
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Αξιζει να ριξεις μια ματια στο καναλι του,κανει πολυ ενημερωτικα βιντεακια μαζι με την Dr. Becker που ειναι εξπερτ στη διατροφολογια των σκυλων.
Πόσο καιρό έτρωγε τα κομμάτια κοτόπουλο; Το στομάχι πρέπει να στρώσει λίγο μέχρι να αρχίσει να επεξεργάζεται το κόκαλο. Και βγάζε την πέτσα στην αρχή.Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!! Εχω παρει την αποφαση δειλα δειλα να ξεκινησω μπαρφ στον σκυλο μου. Διαβαζω εδω και καιρο πραγματα.. μεχρι τωρα που εδινα κομματακια μονο κυριως κοτοπουλο χωρις προβλημα. Χθες εφαγε το πρωτο πλαταρι σκετο(με την πετσα) να δουμε πως θα τα παει.. απο ορεξη να το φαει μια χαρα.. αλλα τα κακα το βραδυ νερο επισης σημερα η ανασα του μυριζε λιγακι ασχημα.. και καπου εκει ξεχνας οσα τοσο καιρο διαβαζες ηθελα να του ξεκινω την μπαρφ γιατι ειναι γενικοτερα ευαισθητος (λιγα δερματικα λιγα μαλακα κακα ανα καιρους).. θελω να το προσπαθησω ομως.. ειχατε στις αρχες εσεις που ταιζετε μπαρφ τετοια??
Ευχαριστω για την απαντηση! Χθες εφαγε ενα μικρο πλαταρι μονο.. ηταν το πρωτο του δηλαδη (τα κομματακια που του εδινα ανα διαστηματα ηταν τοσο μικρα που φανταζομαι δεν μετρανε) του το κραταγα και το ετρωγε.. το μασουσε ωστοσο αρκετα καλα κ απο μονος του. Την πετσα ναι επρεπε να την ειχα βγαλει.. την ιδια μερα παντως βραδυ πια που εφαγε την ξηρα του μετα τα κακα ηταν κανονικα..και γενικα σε διαθεση δεν ειχε θεμα! να εδινα για αρχη λιγο στηθος πχ σιγα σιγα και οχι πλαταρι;Πόσο καιρό έτρωγε τα κομμάτια κοτόπουλο; Το στομάχι πρέπει να στρώσει λίγο μέχρι να αρχίσει να επεξεργάζεται το κόκαλο. Και βγάζε την πέτσα στην αρχή.
Εγώ να πω την αλήθεια ξεκινάω με μπούτια συνήθως. Ποτέ όμως δεν είχα θέμα πριν δώσω ωμό με τα κακά τους, παίζει δηλαδή να δώσω και κατευθείαν πλατάρι πχ χωρίς να μου κάνουν διάρροια. Επειδή εσένα έχει θέμα, ξεκίνα 2 μέρες πχ στήθος, μετά δώσε μπούτι και αφού στρώσει τότε πήγαινε σε πλατάρι -ή ολόκληρο κοτόπουλο τεμαχισμένο, να φάει απ'όλα τα μέρη. Δως του χρόνο να προσαρμοστεί το στομάχι του.Ευχαριστω για την απαντηση! Χθες εφαγε ενα μικρο πλαταρι μονο.. ηταν το πρωτο του δηλαδη (τα κομματακια που του εδινα ανα διαστηματα ηταν τοσο μικρα που φανταζομαι δεν μετρανε) του το κραταγα και το ετρωγε.. το μασουσε ωστοσο αρκετα καλα κ απο μονος του. Την πετσα ναι επρεπε να την ειχα βγαλει.. την ιδια μερα παντως βραδυ πια που εφαγε την ξηρα του μετα τα κακα ηταν κανονικα..και γενικα σε διαθεση δεν ειχε θεμα! να εδινα για αρχη λιγο στηθος πχ σιγα σιγα και οχι πλαταρι;
ψαχνω,ξαναψαχνω, δεν βρισκω introduction topic για τον σκυλο σου...μας τον κρατας κρυφο μην τον ματιασουμε η δεν εψαξα αρκετα καλα????Εχω παρει την αποφαση δειλα δειλα να ξεκινησω μπαρφ στον σκυλο μου.
Το πρωτο δεν εχω αισθανθει ετοιμη και αφου δεν ειναι κ υποχρεωτικο παιρνω τον χρονο μ!ψαχνω,ξαναψαχνω, δεν βρισκω introduction topic για τον σκυλο σου...μας τον κρατας κρυφο μην τον ματιασουμε η δεν εψαξα αρκετα καλα????
Οκ, καλώς πράττεις. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει φαντάζομαι σούπερ παρουσίαση. Καλή αρχή στην ωμοφαγία.... Μην πελαγωσεις με τον όγκο των πληροφοριών, στην αρχή κρατάμε το μενού απλό, μόνο κόκκαλο και κρέας και σιγά σιγά προσθέτουμε λαχανικά και άλλα βοηθήματα ( κουρκουμα, κεφιρ , σπόρους τσια, λιναροσπορο, σουσάμι, λάδι καρύδας, γκοντζιμπερι, κτλπ). Καλή αρχή!δεν εχω αισθανθει ετοιμη και αφου δεν ειναι κ υποχρεωτικο παιρνω τον χρονο μ!
Ναι τα εχω διαβασει και να σ πω δεν ειναι οτι αγχωνομαι ειναι οτι δεν τον περιμενα τοοσο ευαισθητο απ την πρωτη δοκιμη θα επιμεινω για λιγο ακομα ελπιζω να συνηθισει χωρις να του κανω ζημια..ευχαριστω πολυ!Οκ, καλώς πράττεις. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει φαντάζομαι σούπερ παρουσίαση. Καλή αρχή στην ωμοφαγία.... Μην πελαγωσεις με τον όγκο των πληροφοριών, στην αρχή κρατάμε το μενού απλό, μόνο κόκκαλο και κρέας και σιγά σιγά προσθέτουμε λαχανικά και άλλα βοηθήματα ( κουρκουμα, κεφιρ , σπόρους τσια, λιναροσπορο, σουσάμι, λάδι καρύδας, γκοντζιμπερι, κτλπ). Καλή αρχή!
Χρονο οχι τροπο.Ξηρά με νωπή τροφή μαζί ποτέ! Έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο πέψης.
Εμείς τρώμε και κρέπες με nutela αλλά ο σκύλος δεν μπορεί.Χρονο οχι τροπο.
Και στο μπεργκερ αλλο χρονο πεψης εχει το μαρουλι αλλο ο κιμας.Δεν εχει παθει ποτε κανεις κατι (νταξει αν τρως μονο μπεργκερ παθαινεις )
Μην τρομαζετε τον κοσμο με αυτο,γιατι οποιος δινει ξηρα δεν θα κανει ποτε το βημα σε ωμο.